Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 4
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
mindjárt kiprobálom
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
DataTraveler
tag
Nagyon kicsi gépigénye van!
Steam-röl le lehet tölteni, gondolom, dobozosan nem fogják árulni!Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
$p@rr0w
őstag
ŰSourve engines úgyhogy a kis gépigény nem meglepő.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Gude
senior tag
Kíváncsi vagyok mit hoznak ki a harmadikból
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
elithun
őstag
Számomra várós.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
davep
tag
válasz julius666 #16 üzenetére
Hát azért még bőven akad kifigurázni való a világban, sőt az utóbbi években is volt termés bőven idétlen blőd emberekből. De azt tény, hogy ennek a fajta humornak a legjobb poénját már előtték, ráadásul már a játék első napján, mikor bemész dolgozni. A videók alapján egyébként nekem úgy tűnt a srácok nem fogytak ki a poénból, vannak új ötletek bőven, szóval elég jó esély van rá, hogy élvezhető lesz a játék. Annak meg pláne aki érti és értékeli az ilyen fajta humort. (egyébként elég vicces, hogy mindig azokat a játékok szidják és akarják betiltani egyesek(khm...), amikben nem KELL vérengzeni és halomszámra gyilkolni...)
Ja, a grafikát az unreal engine 2 szolgáltatta, ami akkor még eléggé pöpec és tuti volt, szándékosan volt az egész képregényszerű és blőd. Ez egy design döntés volt, ez illett a játékhoz.
[ Szerkesztve ]
Machete don't text
-
julius666
addikt
Pontosan, ügyesen az ökörködés és a poénok mögé el volt rejtve egy igen vastag társadalomkritika is.
De azért az nem igaz, hogy csak menni kellett a városban és aprítani randomra, az igazi poén a sztoriban való haladás volt, ott azért voltak jó dolgok.Így visszagondolva meglepően kidolgozott játék volt (a kicsit visszafogott grafikai motor ellenére is) ahhoz képest, hogy egy garázscég keze munkája volt.
Ellenben a 3. résztől nem várok sokat, ugyanazt a poént sajnos nem lehet többedszerre, évek múltán is ellőni. Vagyis lehet, de már nem lesz vicces. -
fasirTTT
őstag
válasz talpalavalo #14 üzenetére
és soha nem is fog arról szólni
-
davep
tag
válasz Wolverine #10 üzenetére
Pontosan. Le lehetett ütni a népek fejét lapáttal, de nem voltál rá kényszerítve és nem is kaptál érte semmi bónuszt sem. Fel lehetett gyűjtani az embereket te járt érte? Semmi. Egyszerűen csak volt rá lehetőseged, de nem kellett vele élni. Egyébként az egész játék egy nagy vicc, mert annak is szánták. Vicc a mai társadalmunkról, főleg az amerikai szentimentalista és képmutató felfogásról. Zseniális játék volt, bár a végére már kicsit ellaposodott a humora. Remélem e téren a 3. rész jobb lesz.
Machete don't text
-
mephi666
nagyúr
nem sokat játszottam vele, de tetszett... elborult volt a játék, mint mondjuk a redneck rampage ...pont ez tetszett benne... nem volt világmegváltó sztori meg semmi ilyen, de önfeledt kikapcsolódásra tökéletes volt, mint mondjuk a serious sam, vagy a painkiller (igaz ez a kettő teljesen más stílus)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Wolverine
félisten
A Postal 2 a választások játéka. Megcsinálod-e úgy a napi teendőidet, hogy nem ölsz meg senkit, vagy inkább jó pszichopata módjára lemészárlod az összes szembejövőt a legváltozatosabb módokon?
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Archer
őstag
Én még anno az egyik Gamestarral vettem meg teljes játékként magyar nyelvel, szinkronnal, mert, hogy ilyen jó, olyan jó de nem igazán tudott lekötni. Tényleg arra jó, hogy ideig-óráig el lehet vele ökörködni de komolyabb pénzt szerintem nem ért. Pedig még az Unreal motort is megvették hozzá de nem használták ki.
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
koxos:8]
senior tag
Szerintem jó game volt az 1-2.
Sokat lehetett benne szórakozni. -
h-yle
addikt
Egyszerű. Ismersz te is nyílt, sandbox játékokat, ahol a cél és a fő sztori mellett el lehet órákat baromkodni, és sokan többet baromkodnak mint a sztorival játszanak, sőt végig sem játszák a játékot, de vissza-vissza mennek a világba káoszt teremteni?
Namármost a Postal ezt a káoszt adja minimális sztori mellett. Ennyit tud, és ez sokaknak elég.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
fasirTTT
őstag
sose toltam postalal, mindig csak láttam, de nekem ez akkora hülyeségnek tünt
de ezt tuti nem hagyom ki -
Archer
őstag
Nagyjából igen Egy hetet kellett végigjátszani ha jól emlékszem. Még így is nagy előre lépés volt az első részhez képest mert annak tényleg nem volt semmi értelme, a komplett várost kellett elpusztítani civilestől, mindenestől.
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Morden24
nagyúr
Kicsit felvilágosítanál, hogy miért volt szeretve a játék?
Mert én anno a 2-őt láttam egy haveromnál. Oké, lapáttal fejbe lehetett verni mindenkit, meg pisálhattál is - könnyen lehet, hogy korlátolt vagyok, de ezt tényleg nem találtam szórakoztatónak -, de hogy a játéknak mi a lényege, arra nem jöttem rá.
Nem nagyon foglalkoztam vele, de arra a következtetésre jutottam, hogy csak azért kedvelte mérsékelt mennyiségű ember, mert állatkodni lehet benne. Ami nem gond persze.
Igazam van?Sectumsempra - For Enemies
-
mephi666
nagyúr
érdekes gépigény... 3-4éve lehetett hasonlókat látni ...habár a postal-t soha nem a grafika miatt szerettük jó lesz ez, csak ne késsen!
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest