- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
Valaki nem akarna velem venni Portalt? Ha ketten vesszük akkor csak 30 euró fejenként.
-
Enton
addikt
válasz SenorGrande #22 üzenetére
Na mostmár csak hírdetni kellene, hogy erről mindenki tudjon. Aztán már holnap aktív a Portal 2.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
SenorGrande
senior tag
Nem a megvásárlása számít, hanem a csomagban található játékokkal kell játszani.
Ergo akinek régebbről megvan valamelyik, és játszik vele, az is rövidíti a megjelenési időt.[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
sti10p
senior tag
Ha jól veszem le ez a számláló csak szivatás volt, ugye?
Mondjuk GLaDOS-t ismerve, nem is vártam tőle mást...
XY
-
Enton
addikt
Ha sokan megveszik ezt a The Potato Sack indy csomagot akkor hamarabb is megjelenhet a Portal 2:
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
WonderCSabo
félisten
Tessék PCn játszani! A letöltésszámláló 2 percen belül lejár!
Szerk.: Itt még 19-lt írnak.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Erre mostmár kiváncsi vagyok, van még 7 perc belőle.
Egy demo-nak is igazán tudnék örülni.
[ Szerkesztve ]
-
InHell
senior tag
60 euróért meg is vettem 2 darabot.
Így csak 8k. Ennyit bőven megér!
VALVE game-ben még nem csalódtam egyszer sem.< béna duma helye >
-
kovsol
titán
én még nem is hallottam arról, hogy ps3-on lehet bill+egérrel is játszani
May the Force be with you!
-
veterán
Hát hála istennek nincs PS3 gépem,így a dolog nem érint,de ha lenne akkor mérges lennék miatta az biztos
duree54
-
Arena87
aktív tag
Ami kint van neten videó azt PC-n mutatták be. Úgy hogy nem hiszem hogy irányítással gond lenne. Az már más téma, hogy vajon milyen nehéz lesz majd feladatokat végig csinálni. Ha olyan lesz mint az első rész akkor best-buy. De lehet még így is.
東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires
-
Vistaboy
veterán
Ja, nyersen jött elő, de a fejemből, bár ami igaz, reggel az sem jobb a google fordítónál. Majd kijavítom.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Kashim
őstag
Csak pletyka, de lehet ma jön ki. Az Aperture Science oldalon (ami a játékhoz tartozó egyik hivatalos oldal) lévő kódokat megfejtve a mai dátum jött ki.
Ennek örömére ma kiraktak egy rejtett számlálót is:
http://www.aperturescience.com/a/b/c/d/g/h/abcdgh/
Ha az unlockig hátralévő idő szerepel rajta, akkor ma délután 6-tól már játszható lesz. Steamen előtölteni (preload) már 2 napja lehet, szóval én bizakodom, hogy késő délután már lehet vele kockulni.Esetleg ki is lehetne hírezni.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
-
Morden24
nagyúr
Gondolom kisírják a szemüket a PS-esek emiatt...
Sectumsempra - For Enemies
-
bulanjoe
tag
nem értek valamit... ápr.21 minusz 4 nap az ápr.15...ami ma van. ehhh
A steam oldalán 19-ikét ír.[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Demo helyett már kint van a teljes verzió a neten. Most akkor megjelent vagy nem?
-
GoldenJ
tag
De ugye a PC-s verzió nem gamepadra lesz optimalizálva?
Majd kiderül ha megjelenik.
A mai gyerekek nemcsak megveszik a vackot, hanem még azt is elhiszik róla, hogy király.
-
törölt tag
"könnyen irányítható tapasztalatot biztosítson a konzolosok számára"
csak így nyersen, a google translate-ből?
-
danih
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- Renault, Dacia topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Politikai mémek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Digitális Állampolgárság Program
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- További aktív témák...
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 2 év garancia + beszámítok
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- Xbox Series X 1TB