Új hozzászólás Aktív témák
-
Lei559
tag
válasz mentoloshypo #21 üzenetére
Igen.. meg most gondold el , h akinél már ez zavaró.. egy Philips Ambilight TV-nél felakasztaná magát?
Amúgy egyik ismerősöm mondta épp ma , h ő lefóliázta , így csökkentve a fényerőt. (Bár attól még eszi az akksit.)
-
mentoloshypo
senior tag
Az 1.70-es FW frissítés további részei:
(a lista nem teljes állítólag)- Nico Nico Live streaming
- HD minőségű Ustream és Twitch streaming
- Videó anyagok archiválásának opciója
- SHAREFactory video editor applikáció
- Képek és videók USB sticken vagy külső USB merevlemezen való mozgatása
+1 - PS Vita TV Remote Play funkció frissítés PS VitáraÖsszefoglaló videó (sajnos csak japánul)
-
Lei559
tag
Én örülök neki.. főleg ha így nem kell olyan sűrűn tölteni a joyt. A fényereje amúgy nem tudom , hogy lehet zavaró.. tükör előtt játszanak az emberek vagy mi?
-
Garada
őstag
Végre egy remek hír!
-
gianni85
veterán
válasz MasterMark #11 üzenetére
attól még világít és szívja az aksit a kötsög share gombot kellett volna lamp gombnak elnevezni, és az kapcsolná ki-be a lámpát. Néha jó dolog a lámpa. Leesik valami este a földre, akkor azzal keresem meg stb
-
mentoloshypo
senior tag
Ez így van, ezt tagadni is kár!
Imádom a DS4-et minden funkciójával együtt, de egy masszív nap után már tölteni kell (legalábbis már jelzi, hogy 1 egységen van) ez a DS3 3-4 napjához képest édes kevés, nyilván való hogy a led az oka mert amúgy a beépített aksija sokkal jobb mint az elődjéé.
Nem is igazán értem, hogy miért voltak a japánok ennyire makacsok ezzel kapcsolatban, de végül is megoldódik a probléma, ennyi. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz mentoloshypo #8 üzenetére
Hja ezeket néztem, jópofák. Ettől függetlenűl én azt mondom hogy alap dolog lett volna az, hogy kikapcsolhatóvá tegyék már a kezdetekkor.
Live-Die-Respawn
-
mentoloshypo
senior tag
Nem csak emiatt világít!
A fénnyel is kommunikál a játék veled, például Infamous SS-nál olyan színnel világít mint amilyen a karmád, Outlastnél éjszakai kamera módban megintcsak máskéépen világít mint anélkül, ha merül az aksid és pislákol a kamera akkor a DS4 ledje is ezt teszi, ha megsebeznek pirosan világít stb stb
Mellesleg akár ezt is megteheted, ha kedved így tartja![ Szerkesztve ]
-
Béééla
őstag
Ha halványítható, akkor valószínű van rajta egy PWM láb, vagy valami. Akkor meg le is kapcsolható.
Bélabá
-
törölt tag
Igen, ha egyet kell követni. Csakhogy nem egyet követ, hanem akár négyet. Ráadásul ha egynél több kontroller csatlakozik a géphez ki sem lehetne kapcsolni a fényét, hisz más led nem lévén rajta, egyedül a lightbar színe alapján különböztethetőek meg a kontrollerek. Egy kontroller esetén, és kamera hiányában persze lekapcsolható is lehetne.
-
gianni85
veterán
hogy ne lenne jobb, ha teljesen ki lehetne kapcsolni? Tök fölösleges PS kamera nélkül ha nem akarod a trackinget használni
-
haxiboy
veterán
Simán megoldhatták volna mondjuk emberi szem által nem látható fénnyel a trackinget...
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
bbTamas77
aktív tag
Minek kell világítania? Komolyan mondom, akik tervezik kipróbálják egyszer is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest