Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
Egen, plusz a konzolgépek gyártása a kezdeti időkben "kalkuláltan" veszteséges, s ha ehhez még hozzáveszem azt is, hogy az x360 bizony keményen megvetette a lábát a konzolpiacon, akkor nem tartom valószínűnek h a Sony vagy az MS ceruzája vastagon fogna. 130K-s kezdőárat érzem én is reálisnak, ami nem olyan vészes, emlékszem régen a Ps1 vagy az
UltraN64 mennyibe került az akkori pénzekhez képest.. -
Dr.F.E.R.I.
addikt
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Azt én is jó ötletnek tartom, hogy nem kezdtek bele újabb partizán-akcióba a processzorokat illetően, viszont helyette pakoltak bele rengeteg drága memóriát, plusz meg amit még talán nem is tudunk. Így megint ott tartunk, hogy lesz egy erős, de drága gép. Inkább a Wii U az, amiben nincs sok extra (a mai kívánalmakhoz képest), és az kerül 100e magyar forintba. Amúgy lehet, hogy igaz a pletyka, és bejön az a 430$-os ár (ami valóban jóval olcsóbb, mint a PS3 500$-ja), viszont a tapasztalatom az, hogy ezt 300-zal kell felszorozni ahhoz, ha tudni szeretnéd a magyar kiskerárát a készüléknek.
A Wii U 350$-os ára idehaza pl: 350*300=105000 Ft
A PS4 esetében ugyanez: 430*300=129000 Ft (ebből így alsó hangon is lesz 125e Ft-os árcédula, de drágább helyeken, mint amilyen az 576kbyte, lehet még akár 140e Ft is.Persze még egyszer mondom, a próféta szóljon belőled, csak nehogy sokan meglepődjenek, mikor végre a boltokba kerül a gép.
-
Def26
félisten
Jah, sztem is.
Én továbbra is kotaku -ra szavazok, mert az ő informátoruk által adott pletykák mind bejöttek. Az árat 429$ és 529$ -ra mondta a fickó, és novemberi megjelenést (US). Ennek ugye EU ára 429 és 529€ (120k és 150k). Sztem ezek lehetnek a valós árak.
-
Mister_X
nagyúr
Utolsó előtti mondatot nézd át
Én ilyenkor nem lennék a Nintendo helyében. Oké, relatív erős hardverük van nekik is, de azért nem lesznek egy lihában a Microsofttal és a Sonyval - megint. Újra az exkluzív címek fogják eladni a gépet, de én még reménykedem a masszív 3rd party támogatásban is.
-
JamesHun
addikt
talán akinek jó lenne ez a bill egér, pont a játékok támogatását szeretnék és nem valami csetelés stb funkciót használnák és annak örülnének, ha ez PS4-el változna
Játszottam konzolon is FPS-t, de PCán jobb vagyok és lehet pont emiatt idegesítem fel magam pl BF3 ban, vagy Crysis2 ben konzolon
Attól, hogy egy játék kezelné a bill egeret, még lehetne kontrollerrel is menni egyik sem zárja ki a másikat, sőt ahogy PC-n is szokás van aki váltogatja és pl autós rész kontrollerrel, lövöldözés bill, egérrel menne és cserélgetnéd ahogy tetszik
Bill egér rendes támogatása megnyitná pl az RTS, vagy MMO vonalat ami nem lenne nekik sem rossz, főleg hogy akkor nem kéne végre a PC és konzolos brigádot külön szerverekre tenni és lőhetnénk egymást sírás nélkül
-
Magnat
veterán
Visszakérdezek: GT4-et játszani kormánnyal nem csalás a gamepadosokkal szemben?
Szerk:
A támogatás/igény kérdésben meg sztem arról van csak szó, mint sok minden más esetében, h a játékgyártók részéről mivel nincs meg az igény, így nem foglalkoznak vele, a játékosok meg mivel nincs support, nem foglalkoznak vele. Nincs meg a kritikus tömeg. De el tudom képzelni, h ha egy Battlefield szintű népszerűséggel bíró játékba beleapplikálnák és megjelenne pár játékos aki szanaszéjjel verne mindenkit (mint ahogyan a szimulátorokban azok, akik kormánnyal nyomják), beindulna a lavina és mindenki azzal tolná, így máris lenne igény egér+bill irányításra.
-
Magnat
veterán
Lehet, h rétegigény, de nyilván te is tudod, h azért ez nem ennyire egyszerű kérdés, valójában inkább szándék kérdése. Megint csak a kormány+pedálszett példát tudom felhozni, az sem éppen egy nappaliban/kanapén használható cucc, meg arról sem hallottam, h tömegtüntetések lettek volna bárhol, h támogassák a konzolos szimulátorok, mégis támogatja a legtöbb ha jól tudom.
-
robyeger
addikt
példaként az XBOX360-nál nem volt Linux még is él rajta a warez. Az egy külön történet, hogy a Sony mégjobban felbőszítette a ""szabad számítógépes gondolkodók"" táborát.
cassius.clay-nek: Elég alacsony a CPU órajel, pont azért, hogy ne kelljen hozzá brutális hűtés, de évek múlva fejlődni fog a technika(miniatűrizálás) és egyre kisebb és csendesebb hardver reverziókat fognak kihozni, lásd a PS3 és XBOX360 esetében is. -
robyeger
addikt
úgy hírlik csak olvasó optikai egységet terveznek a gépbe, ebből pedig megint az látszik, hogy direkt szűkíteni akarják a PS4 gép felhasználhatóságát. Tudom halvány remény volt csak rá, hogy engednek rajta PC-s oprendszereket futtatni, de úgy néz ki ezt is temethetjük. Nem baj én már kibírom az életet PS4 nélkül, kívánok nekik sok warezt!, vagy győzzön a Valve koncepciója
-
wednesday
őstag
Igen, ebben igazad van. Ha ki tud szolgálni 7 évet, akkor nyilván így hagyják. Mondjuk ez függ a konkurenciától is, na meg az akkori aktuális trendektől, pl: TV fronton. A FullHD-val nem lesz gond, de a 4K-t szerintem ez nem szolgálja ki.
Kíváncsi leszek az új BOX-ra is. Szerintem nagyon hasonló hardware-e lesz. Azon se lepődnék meg, nagyjából ugyan ez lenne benne. Elvégre ez a multi platformos címeknél hatalmas előny lenne.
-
Def26
félisten
"Az oké, hogy ez egy PC alapú gép, de elhiszed nekem, hogy ha megpróbálnál rátenni egy windows-t nem menne? Akkor sem, ha mondjuk linux telepítésre lenne lehetőség. Hackelni kellene hozzá, és ezt nem nézné jó szemmel az MS, sem a Sony."
No meg, miért akarna egy konzolra felerőltetett op. rendszeren valaki pc -s játékokat tolni?
-
wednesday
őstag
Igen, én is csak spekulálok, nincs rálátásom a helyzetre.
De úgy gondolom egy 8 évre tervezett konzol sokkal veszteségesebb az első 3 évben. Te is úgy fogalmaztál, hogy talán már behozta az árát. Ezt mindenképpen el akarja kerülni a Sony vezetése. Ez a gép is bizonyítja. Lehetett volna itt durvább hardware-t már most beletenni (adott lenne, hogy most is erősebb AMD-s cuccok menjenek bele) és megint arra spekulálni, hogy a játék eladásokból majd fedezik a kezdeti igen jelentős veszteségeket.
Egy 4 éves ciklust én nem érzek egyébként kevésnek, lehet nem jól gondolom.
Egy olcsóbb, és életképesebb gépet lehet piacra dobni, ami nem termel akkora veszteséget. A köv. generáció is ráépülhet a rövidebb idő miatt, nem kell a nulláról kezdeni, a kompatibilitás visszafelé még könnyebb lehetne stb. -
robyeger
addikt
B3NCEKEMENCE-nek is: ez egy számítógép, akár hogy is nézzük (és nem vibrátor, amivel tojásfehérjét akarunk felverni egyesek véleménye szerint), szóval marketing bullshit az egész, hogy áron alul adják a konzolt és majd a játékokon hozzák vissza a bevételt és ezért kell védeni bármilyen más univerzálisabb felhasználástól. Ha veszek rá windowst, ugyan mi kifogása lehetne a microsoftnak? Ez PC-sen nézve olyan középkategória lenne, tehát ahhoz hogy csúcs grafikus élményt hozzunk ki belőle, úgy is kifejezetten PS4 játékokban kell gondolkodni, nem lennének egymás konkurenciái, max annyi történne, hogy többen vennék meg a gépet...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Itteni idő szerint tegnap éjfélkor mutatták be New Yorkban a Sony legújabb konzolját, melynek neve immár hivatalosan is PlayStation 4 lett.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Robogó, kismotor
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VMware
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - szép állapotban
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Eredeti Anbernic Rg40XXV játékkonzol 64/128 GB SD kártyával 16000+ játék
- Ringfit Adventure
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest