Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
kompatibilitással már tuti nem lesz gond, szinte 100%, hogy maradnak később is a költséghatékony PC-s vonalon a következő generációk is.
mármint nem hinném, hogy újra egy "cell-es ámokfutásba" kezdene bármelyik komoly szolgáltató (gyártó) is.
viszont ezer okból várom a PS4-et. bosszantóan lassú néha a PS3 is, pl. a FIFA-nál is sokat kell várni egy egy adatbázisra, vagy játékoslistára, ez szinte biztos, hogy sokkal gyorsabban fog menni majd, nem lesz annyi várakozás hálistennek. (GT5 még ennél is szarabb, bár az már túlzottan is, ami részben a játék számlájára is írható szerintem...)
túlmelegedési gondok meg ilyesmik nem hinném egyébként, hogy lesznek a PS4-el, meglepődnék bármilyen koolyabb nehézségen...
mondjuk a GAIKAI szinte kizártnak tartom, hogy bírni fogja a terhelést, amikor egyszerre rászakad a rendszerre rengeteg ember. mer ugye asszem a közösségi felületek hátterét is ők adják majd - valami ilyesmi rémlik. mondjuk én pl. játszani nem nagyon fogok GAIKAI-n, pl ha tegyük fel vennék valami (kivételesen) jó árban lévő játékot PSN-en, akkor tuti nem indítom el a játékot azért, hogy korábban, de alacsony felbontású, GAIKAI-s élményben legyen részem... Inkább megvárom, míg teljesen letölti... aztán használja is a PS4 hardverét, ha már megvettem ugye a gépet is...
[ Szerkesztve ]
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
Mr.Wiking
tag
Szerintetek ha kijön a PS4, akkor a PS3-al még meddig fognak foglalkozni?
-
datatomm
tag
150 Cég????
Anyám ... annyi nincs is. És ebben is AMD Proci ... mi a manó ...
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.
-
krx21
nagyúr
válasz
Gergosz2 #353 üzenetére
Ezek a konzolok, már nem a régi értelembe vett konzolok, sokkal inkább dedikált gamer PC-k...
És ez nem csak hardverileg, hanem programozást tekintve is szoros rokonságot jelent a PC-vel...
A három platform ilyen közel még sosem volt egymáshoz, programozást tekintve. Ez szándékos, mert a nehezen programozható, platformi idegen fejlesztések nem váltak be... Lást PS3..
Ennek fényében az optimalizáltság jó lesz, hisz ez a fejlesztőktől függ, de a PC-s portok is a rokonság miatt, sokkal hatékonyabbak lesznek mint eddig. Technikai paramétereket nézve, azt kell mondjam nem kell, hogy hanyatt essünk... Persze a jó játékok nem ettől függnek... De a 1,87 teraFLOPS teljesítményű GPU igen vérszegénynek hangzik, még egy tavalyi GTX580 és egy AMD7850 fényében is... Nem beszélve a energiatakarékos CPU-ról mely szintén nem egy "PAKSI" erőmű...
Úgy gondolom, hogy most először, ezeket összegezve, még a kezdeti videókat elemezve is a gazdaságosság tekintetében veszik át a vezető szerepet csak PC-ktől
A csúcs PC-k High End szerepe továbbra is trón fosztatatlan marad...
Persze lesznek exclusive játékok melyek láttán a PC-seknek kerekedik majd a szeme, de már kevesebb mértékben mint az előző generációk startjánál...
Mindezektől függetlenül, játszani sokkal jobban megéri majd megvenni őket, mint egy 3-4-500e Ft-os PC-t...[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz
JamesHun #351 üzenetére
csak azt ne felejtsd el hogy konzolra miliószor jobban fognak optimalizálni, és lehet , és 2-3 év múlva még a crysis3-nál is szebb játékok fignak rajtuk futni.
Persze pc-n biztos lesznek sokkal szebb játékok, csak ott ki kell pengetned 300-400k-t egy atomerőműre, itt meg egy ~100k-s konzolról beszélünk.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Peat;)
veterán
válasz
JamesHun #351 üzenetére
Én még nem láttam egy ps4-es játékot sem sőt azt sem tudom mennyi fejlődési potenciál lesz a gépben. Nézz meg egy 2005 év végi x360 játékot és nézz megy egy 2013-asat. Nyilván nem több mint 7 évig fejlődött az xbox360-on a grafika, de azt sem lehet állítani hogy ahogy kiadták az a grafikai szint jött ki belőle végig, nézz meg egy forza2-őt és forza4-et. Pedig x360 tényleg nagyon közel áll a pc-hez felépítésben tehát elég hamar ki kellett volna ismerniük, mégis fejlődött.
Ami grafikát most látsz a ps4-en(bár én még mindig nem láttam ps4-et élőben, sem nagy felbontásban ingame játékot), az valószínű még kategóriákkal jobb lesz, eddig minden microsoft és sony konzolnál így volt. Most is kicsit más megközelítésű a hardware, valószínű itt is van mit tanulni. Felesleges olyan dolgokon vitatkozni amikbe csak feltételezésekkel ugrik az ember és egy nyúlfarknyi demo anyag alapján kijelenteni hogy ezt tudja a ps4. Mindkét irányba elsülhet a dolog, de eddigiek alapján valószínű hogy pár évig tudják majd tartani a lépést a konzolok, a vásárlóknak meg több nem is kell igazán.
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
válasz
#52815360 #350 üzenetére
szerintem nem azt írtam, hogy ezen a VGA-n (7850) tökéletesen megy, hanem azt hogy a PC grafika (crysis3) kb ott van "majdnem" mint most a PS4 által mutatott grafika
azt meg kb biztosra veszem, hogy 20-30 ért (nálam ez a belépő szint) fogsz 7850 tudású VGA-t venni 2-3 év múlvaSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
mert?
ha ők tényleg 100 körül alatt maradnának, mert kétlem, hogy megjelenéskor itthon is 100-ért megkapnánk a ps4-et
ha megoldják a visszamenőleges kompatibilitást 1 generációra legalább akkor amikor a ps4 már a végét járja ők már meglépték a kövi szintet és még gyorsabb, szebb lehet a cuccuk, akár gigás wifi modullal, kinect3 al stb
Annyit fejlődött a grafika az utóbbi pár évben, hogy kétlem, hogy a mostani hardver 5-6 évnél tovább húzná
Crysis3 Pc-n ultra grafikával már majdnem felvenné a versenyt a PS4-el grafikailag (más világot kreáltak meg a demó játékban ugyan, de ...)
2-3 év múlva meg már szinte belépő szintű VGA fog ilyen teljesítményt tudni, ami Crysis hez kell[ Szerkesztve ]
SeriesX: JamesSHun
-
fecg21
aktív tag
-
falijja
őstag
Az xbox360 is gyengébb volt papíron a játékok 90% meg még is szebb volt rajta mint ps3-on (platform játékok)oké azért mert ps3-ra nehezebb volt fejleszteni...de kit érdekel hogy miért a lényeg hogy szebb legyen...kíváncsi vagyok hogy vajon ebben a generációban ez hogy alakul....
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
JamesHun #338 üzenetére
A túl erős hardverrel most már óvatosabban fognak bánni, mert a PS3 a példa rá, hogy ha a gyártó túlvállalja magát, annak a pénzügyeire lesz a jelenség kellemetlen hatással. Emiatt az M$ sem fogja összetörni magát, hogy rálicitálhasson a Sonyra - vélhetően ők is egy ésszerű, földhözragadt konzollal fognak majd megjelenni. Tele vannak az internetes fórumok irreális elvárásokkal; mindenkinek a paksi atomerőmű kellene, ha lehet egy mostani PS3 áráért. Ezzel szemben inkább azok a korábbi, realistább jóslatok látszanak beigazolódni, miszerint a nextgen konzolok tudásban jóval közelebb fognak állni egymáshoz, mindamellett, hogy nem lesznek olyan csúcsgépek, mint amit a táboraik vártak volna.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
JamesHun
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #337 üzenetére
a vas hiánya nem most lenne gond az MS nek, hanem 3-5 év múlva amikor elkezdik a határokat feszegetni a játékok
Bár ha csökkentik a gépek életciklusát, akkor ha olcsóbb lesz még lehet jobban is járnak a "lassabb" géppelSeriesX: JamesSHun
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
JamesHun #336 üzenetére
Mivel a PS4 és a Wii U is kezeli a full HD felbontást, nyilván az új Box is fogja. Feltehetően az M$ is fog olyan szintű hardvert építeni, hogy a multiplatform-címek közt ne legyen égbekiáltó különbség. Ha a kinectre ráfekszenek, abból még sokat kihozhatnak, az exkluzív címeknek biztos talajt adhatna. Nem minden az erő, a konzolvásárlók 99,99%-át garantáltan nem az érdekli, mekkora processzor és mennyi memória van a gépében. Ha ez így működne, a Nintendo már nem is létezne. Első osztályú exkluzív címek és szolgáltatások, valamint elfogadható multik lesznek a gépek sikerének záloga, ahogy eddig is.
-
JamesHun
addikt
válasz
unrealnoise #327 üzenetére
hát a gaika val nehéz versenyezni
Max ha rátehetsz egy windowst, vagy lesz full egér és bill támogatása játékokban is
Esetleg a kinect2 ami kisebb szobákban is megy rendesen és sokkal pontosabban kezeli le a mozgásodat (ez még lehetséges is)
De ha igaz vasban gyengébb lesz a xbox ami MS nek nagy gáz lenne, de lehet csak fake adatokat közöltek
esetleg ha ők full kompatibilitást csinálnának visszafele, még lenne reményük, de arra is kicsi az esély (0)SeriesX: JamesSHun
-
unrealnoise
senior tag
válasz
GeryFlash #330 üzenetére
Jah és szerintem elég sok játék fog futni 60 FPS-el.
Legalábbis remélem.Persze lesznek címek, amelyek nem ilyenek lesznek.
De pl GT6 simán 60 FPS lesz szerintem, ott sokat számít, nah nem mintha egy FPS-nél nem számítana.
Majd meglátjuk.steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
unrealnoise
senior tag
válasz
GeryFlash #330 üzenetére
OLED-nek nyugodtan utána lehet nézni. Oled wiki
Itt az előnyöket is megtalálod.
Filmnél én is kiszúrom egyébként (106-o pana plazmán 2 méterről, de a diagram is azt mutatja, hogy kábé jó távolságból nézem), de ez film és BR lemez (képminőség) függvénye is.
Játéknál nehezebb észrevenni ezt a különbséget, mert
1. van élsimítás (filmben nincs)
2. mozogsz, dolgozol közben, koncentrálsz, a játékélmény általában felfoglalsteam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
GeryFlash
veterán
Feketében van olyan jó, mint a plazma, vagy azt semmivel nem lehet elérni?
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
zsigus
őstag
válasz
GeryFlash #330 üzenetére
"Az oled amúgy miért olyan jó? tudom, hogy ez végre nem csak kamu led (vagyis hogy itt kb 10 pixelenként lesz 1led), de ezért ennek olyan szép képe lenne?"
Az OLED egy teljesen új kijelzőtechnológia, semmi köze az LCD-hez. Kontrasztban és feketeszintben is veri a jelenlegi technológiákat papíron.
-
GeryFlash
veterán
válasz
unrealnoise #327 üzenetére
Értem, de a ha nem tévedek, a felbontás növelésénél a vram kerül szerepbe, itt meg ugye van bőven belőle, akár 4gb is (a másik 4gb m,ondjuk ram). Tudom, hogy ezzel a hardverrrel esélytelen lenne 4kban játszani pc-n, de szerintem konzolon jobb a helyzet, ott van egy fasza api, aminek hála a sokkal kevésbé erőforrás igényes egy játék konzolon. Ehhez hozzájön, hogy 60fps helyett ide csak 30 kell (sajnos), sztem menne pár game 4kban, de 2500x1600ban simán
Mindegy, remélem ha ,,csak" fhd lesz a következő generációban, akkor legalább az fps nem lesz lockolva, vagyis legalább ne 30-ra...
A tévékről: persze, kellenek jobb panelek, a 3d is van mit javítani, de tényleg furcsa lesz, hogy 15 évig ugyanoylan felbontású lesz a tévé, és főleg az bántó, hogy a telefonok lehet előbb lesznek uhd-sak, mint a tévék (mondjuk annak nem sok előnye lenne, hisz ha tévék se lesznek uhdsak akkro a filmek se)...
Én azért mindenesetre nem lennék olyan biztos benne, hogy olyan messze van a uhd, jó lehet nem 5 év, de sztem 2020-ra lesznek megfizethető tévék.
Az oled amúgy miért olyan jó? tudom, hogy ez végre nem csak kamu led (vagyis hogy itt kb 10 pixelenként lesz 1led), de ezért ennek olyan szép képe lenne?xRagna: érdekes grafikon, nekem tényleg nincs lézer látásom vagy ábrmi, de a 974cm-es led tévén 3méterről teljesen észreveszem, ha egy filemt 720pben vagy 1080pben nézek, mindegy, lehet én vagyok ezzel kisebbségben, és nem rám fogják tervezni a gyártást
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
törölt tag
válasz
GeryFlash #326 üzenetére
Az a baj hogy találgatsz. A FHD most érte el azt a szintet hogy pénzt keressen. A konzolok FHD képesek lettek, a mobilok/tabletek/notik is, a TV adások is kezdenek HD-ra váltani. A te logikád szerint pont hogy elérték, egyből nullázanak le mindent és indulhat a 4K móka. Az meg hogy milyen felbontást milyen távolságról érdemes nézni, itt találod
3,7m-nél közelebbről kell nézned egy 4K TV-t, hogy lásd az 1080p és 720p közötti különbséget. Én egy 40es TV-t nézek 3 méterről, 720p is elég lenne.
-
unrealnoise
senior tag
válasz
GeryFlash #326 üzenetére
Okok, sorry, csak gondoltam a 4k-s őrületből, hogy a géppel is konkrétan elégedetlen vagy.
De érted, hiába tudná a PS4 a 4k-t, ahhoz drága sokkal drágább hardver kellene.
illetve lehet lesznek játékok, amelyeket elvinne 4K-ban (pl Journey), de azok meg úgy sem a grafikára lennének kihegyezve. Én is inkább azt mondom, ne a felbontást növeljék, hanem a részeletgazdagságot, az effekteket, a teret.
Egy 2008-as PC játékot lehet fel tudnál húzni 4k-s felbontásra PC-n, de attól az még nem lesz brutálisan élethű vagy szép. Remélem érted mire akarok utalni.
Az erőforrásokat inkább zabálja fel a részletgazdagság, mint sem a felbontás...
1080p és frankó élsimítás, nah ez is már kánaán lesz a PS3-hoz képest.2500*1600 meg mondom nem kellene, nem is értem minek az. Nem elsősorban a felbontás lesz felelős azért, hogy élethű legyen valami.
Konkrét példa (bár filmes): az SD tévéken is elég élethű volt régen a Terminator 1-2.
2500x1600-as felbontást meg totál felesleges lenne eröltetni, egy embert nem ismerek a haveri, ismerősi körömben, akinek ilyen felbontású TV-je van... Akkor meg minek eröltessék?Egyébként ezeken a paneleken (oled etc) a felbontáson túl is lehet még mindig javítani. (Tükröződésmentesség, fogyasztás, színhelyesség etc...)
2500x1600 vs 1080 észre nem vennék 110 cm körül, normális, emberi távolságból. Pláne, játék/mozgás közben, amikor a PS4 már rendesen elrendezi az éleket is.
Én elkezdtem rá spórolni, remélem még idén kijön az EU-ban is, és abban is bízok, hogy a Microsoft lemarad.
Gaikai-s rendszer ellen nehéz lesz azért versenyezni, bár aztán lehet kitalálnak megint valami parasztvakítós, casual hülyeséget.
-
GeryFlash
veterán
válasz
unrealnoise #324 üzenetére
Fikázni??? olvass màr vissza, éppen írtam h milyen korrekt cucc, orrba szájba dicsértem, a pct le is fogom erre cserélnj... De komolyan, oled után mi lesz??? 10évnyi kuss semmi fejlődés? nem azt írtam, h nagy a különbség az fhd és a uhd közt, de amikor a telefonok is fhdsak... Akkor mi fog változni a tévéken 2014 és 2025 közt ha már a felbontás nem? lesz oled és ennyi? Nem feltétlenül kell a 4k, de 2500x1600 rohadtul kéne a 100 cm feletti tévéknél, és lesz is sztem, miközben a ps4 akkir ezt nem tudha
Az meg ugye nem komoly, hogy ti nem látjátok a 720-1080p közti különbséget, mert ezt ténykeg nem hiszem el, nem nekem van szuperszemem...
-
unrealnoise
senior tag
válasz
GeryFlash #309 üzenetére
Olyan buta vagy mint az isten nyila komolyan.
MÁRA terjedt el nagyjából az 1080p-s felbontás. Mit akarnak itt egyesek a 4K-val? Úgy beszélsz a 4K-ról, mintha mennyivel jobb lenne egy 100 cm-es TV-nél, holott nem sokkal lenne szebb, pláne, hogy a PS4 már tud valszeg normális élsimítást is.
El tudod te képzelni milyen komoly hardver kellene a PS4-ben, ahhoz, hogyK-ban fussanak a játékok?
El tudod te képzelni, hogy még ma sincs olyan erős GPU ami ilyen felbontáson, csontra húzott grafikával 4K-ban rezzenésmentesen vinné el a leglátványosabb, MAI játékokat? És akkor még nem beszéltünk "a holnaputána grafikájáról".Én el tudnám képzelni, ha a SONY akár csak meg is próbálta volna ezt összehozni (nem sikerült volna, mert úgy is csak 1080p-ben menne a legtöbb játék), akkor is a kábé 250 ezres nyitóárnak nem tudom, hogy örültél volna...
1. A 4K egy normális méretű TV-n nem akkora nagy szám.
2. Fel kéne fogni, hogy a 4k nem az atyaúristen.
3. Sok elemző, és TV buzi is, inkább az Oledek elterjedését várja, személy szerint én is előbb cserélem le a TV-m 1080p-s 117 cm-es OLEDre, mint sem egy 117 cm-es 4K-ra...-> Persze lehet lesznek 4k-s OLED TVk, de ezeknek az ára brutális lesz, pláne, hogy egyenlőre még egyik sincs jellemzően sehol sem...
De persze gondolom automatikus üzemmódban jössz ide fikázni a PS4-et, mert az jót tesz neked...
Gratulálok!A sony bölcs döntést hozott, viszonylag normális áron kínál, normális és gyors rendszert. A fanyalgók meg gondolkozhatnának...
-
-
fecg21
aktív tag
válasz
GeryFlash #318 üzenetére
Áruld már el nekem hogy mi a francnak kell az UHD felbontás a játékoknak? Bőven elég az 1080P , esetleg 1600P (2560x1600) . Hidd el hogy úgy sem látod a különbséget, és nem azért mert én ezt most bebeszélem neked, hanem azért mert annyira rossz a szemed hozzá-neked is. Értem én hogy kell a fejlődés, meg hogy haladjunk a korral, de azért nem kellene átesni a ló túlsó oldalára. És ezt tényleg nem bántásból írom , én fontosabbnak tartom a játékok minőségének emelését- értem ez alatt a pályák, rombolhatóság, fizika, történet/sztori és egyebek minőségének javulását.
[ Szerkesztve ]
-
-
GeryFlash
veterán
válasz
#52815360 #317 üzenetére
Akkor egy kis folyamat ábrát ha megnéznél ( nem pontosak, de reálisak):
2007: lg lcd hd ready 82 cm 90000ft
2009: lg lcd fhd 82 cm 90000ft
2011: lg led fhd 82cm 90 k
2013: lg led fhd 3D 90k ftDe 2025 semmi nem fog történni, értem
ja de, lesz majd igazi led tévé, 12 év alatt ennyi lesz az újítás összvisz...
Az, hogy most 2 milla egy uhds tévé, azt kit érdekel, pár éve a 3d is megfizethetetlen volt...
-
GeryFlash
veterán
Ezt a 10-12 évet honnan veszitek??? legyen inkább 20 év akkor... majd 10-12 évig nem fog fejlődni a technika?
5 év múlva rossz esetben is 300k lesz egy led 102cms tévé...[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #311 üzenetére
10-12 év
DD
2 év és 300ért fogsz már kapni, 5 év múlva meg 150ért is... Ha meg nincs 4k minek a 10xeres erő, miért nem csak 4szer erősebb és akkor még olcsóbb is lenne...Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
JamesHun
addikt
5 éves ciklus kéne egy konzolra de 100-120 nál ne legyen több és akár legyen visszamenőleg kompatibilis és menjen a bill és egér (játékokban is defaultba támogassa)
SeriesX: JamesSHun
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
GeryFlash #309 üzenetére
Az megvan, hogy egy ilyen TV kábé egy komolyabb autó ára? Majd ha 200-300e Ft-ért hozzávágják az emberhez (jó esetben 10-12 év múlva), akkor vélhetően a konzolgyártók is elgondolkodnak a formátum szélesebb körű támogatásán.
-
GeryFlash
veterán
Semmi esély a játékokat 4kban futtatásra? ez 5-6 év múlva nagyon gyenge lesz, anno olyasmiket lehetett olvasni a ps4ről, hogy lesz 4k, de 3dben csak fhd...
-
-
GeryFlash
veterán
A cikkben nem látom 4k (uhd) lesz???? ugye nem csak 1080p lesz? elég gáz lenne 2019ben...
-
sagem
addikt
Egen, plusz a konzolgépek gyártása a kezdeti időkben "kalkuláltan" veszteséges, s ha ehhez még hozzáveszem azt is, hogy az x360 bizony keményen megvetette a lábát a konzolpiacon, akkor nem tartom valószínűnek h a Sony vagy az MS ceruzája vastagon fogna. 130K-s kezdőárat érzem én is reálisnak, ami nem olyan vészes, emlékszem régen a Ps1 vagy az
UltraN64 mennyibe került az akkori pénzekhez képest..[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
-
GeryFlash
veterán
Bocs q hülye kérdésért, de akkor ez a proci apu? vagy apu+dvga lesz? vki írta, hogy egy 1,8 tflopsos vga kb egy 7850-560 szintjén van, akkor ugye dvga lesz, hisz ennyire erős gpu nincs egyik apuban se?
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Lehet, hogy a jelenlegi prototípus még egy ifaplatóra szerelhető változat, amit egy úszómedencébe téve hűtenek.
Eredetileg a '100k-s' emberekre reagáltam, de bízzunk benne, hogy azért egy nem túl csillagászati fizetésből is meg lehet majd venni a gépet.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #296 üzenetére
Tudtommal az AMD Jaguar a Brazos utódjául volt szánva eredetileg, szóval eléggé olcsó lehet ez a Sony-nak... anyagköltségre biztos olcsóbb lesz mint volt kezdéskor a PS3.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
Új hozzászólás Aktív témák
gp Itteni idő szerint tegnap éjfélkor mutatták be New Yorkban a Sony legújabb konzolját, melynek neve immár hivatalosan is PlayStation 4 lett.