Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Assetto Corsa
- Delta Force (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
Csak a tényszerűség miatt.
A lumen a kisugárzott fénymennyiség, pontszerű forrásból. Tehát additív. Az más kérdés, hogy mivel nem pontszerű a forrás és két forrást nem tudsz ugyanarra a helyre tenni, így nem fogod sehol sem duplázni a fénymennyiséget, de ettől még nagyobb lesz, mint egyetlen forrással, főleg egy zárt, fényvisszaverő dobozban.Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Így még nem jártam és nem is tudom mi a gáz. Mindegy, amikor olyan idő lesz, akkor mennek ki az erkélyre a növénykék, ott majd megerősödnek.
Amilyen májust mutat az előrejelzés, még nem nagyon kell ebben a hónapban kiültetni őket...Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
TeeJay
félisten
á ennyire azért nem vadulok
tegnap vettem a Lidl szószból és azt kell mondjam 400-ért tökéletes
kellemesen csíp igaz lehetne picit sűrűbb de csepegtetős kupakja van és szépen lehet adagolni
ennyi pénzért best buy aki szeretne chili szószt pizzára vagy szendvicshez
ellenben van most nekik piri-piri szósz is azt hiszem 200 forint 200ml azt is nagyon ajánlom mert nagyon finomMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Enton
addikt
Na ez nekem is bejön. Hogy mibe meg hogy azt nem tudom de sosebaj ha van kéznél 1 lityi CR lötyi.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
TeeJay
félisten
nekem is ez lesz szerintem egyikkel
3 elég szépen növekszik már a 4. meg lassabban és abban több föld van a pohárban
gondolom a több föld miatt összeállt jobban és lazítanom kellene a földön
amúgy heti 3x öntözöm tápoldatos vízzel és nő mint az atom a többi 3Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
grizlisandor
veterán
Köszi, akkor mennek palánta földbe. Jól meglocsolom őket, meg szétvágom a poharakat, remélem nagy kárt nem okozok.
(#4750) mirci18: Csak sírni kellett és megindultak végre.
Más: Összedobtam egy foglalatot, ami délelőtt világítani fogja a palántákat(délután idetűz a nap). Tornado 6500K nem volt a boltban, rendeltünk egyet, addig van itthon valami led-es lámpa, az fog üzemelni.
-
escape
aktív tag
Nem annyira díjazzák a papreszok ha a szárukat is eltemeted, én nem tenném földbe az alsó levélig. Eléggé elkülöníthető színei vannak a szárnak, amíg barnás, addig lehet takarni, meg ha nagyon meg van nyúlva akkor még pár centit, de az egész szárát nem ásnám el.
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Nemrég jutott eszembe az ötlet, hogy itt(hon) nagyban megy a chili termesztés, nagy tábora van. Olvasgattam és még én is kedvet kaptam hozzá, bár asszonkának szánnám ajándékba, úgyis rákattant a kertészkedésre meg szereti a csípőset. Olvasom, hogy már elég késő elültetni. Palántát lehet kapni, akár tőletek?
A neveikkel még nem vagyok tisztában mi-mi, valami közepesen erős, hogy ne csak csípjen hanem legyen valami karaktere, íze is.
BP-Miskolc vonalon szoktam járni. Köszi a segítőkész véleményeket!Üdv, Dávid
-
ivanyila
csendes tag
Idén teleltetek át először, ezért csak elképzelésem van. Én tuti, hogy fokozatosan fogom hozzászoktatni a kinti világhoz, mert elég sok új inger éri a növényt, ami a lakásban nem volt. A levelek jelentős része nálam cserélődött, így tuti nincsenek is felkészülve az UV-ra...
Szerintem fokozatosan szoktasd újra, nehogy vissza essenek a fejlődésben. -
TeeJay
félisten
ki bizony
jó ez a Blumen mag
a két Red Moruga már kijött, az első már 3centis a másik most dugta ki magát és szép nagyot nőtt 1nap alattbent szobában fotózok egész nap van 4000K-es 20wattos refiből 3darab, azt hiszem nap közben itt fogom tartani
estére meg veszek USB-s LED lámpát és azt nyomatom neki egész este ha megfelelőa Yellow Moruga még sehol
remélem a maradék 21 Red Moruga is jól ki fog kelni szülőknél és lesz vagon Chilim
amúgy sima LIDL általános virágföldbe raktam és majd megnézem mivel kell tuningolni a földet
na meg most 250ml-es joghurtos pohárban vannak, ha nagyobb lesz megkapja a 16 vagy 20literes nagy virágcserepet és megy majd az erkélyre amint jó idő leszMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
mephi666
nagyúr
hiányzik, mert szerettem nagyon a gyümölcsös ízét... a nagy roppanós cseresznyére emlékeztetett az ereje nem volt komoly, 1-1 kajáláskor 1-2 szemet jó volt megeszegetni belőle... idén már lesz hely az erkélyen tavasztól őszig a paprikáknak, télire meg pár tövet beviszek melegre, átteleltetni... a fajtákat meg majd variálni akarom: előbb-utóbb beszerzek újra bishop's-t is
ja igen: azt hogy mekkorára nőjön, azt jól lehet szabályozni a cseréppel, amiben van... szabad földben meg nincs korlátozó tényező: nőnek ezerrel a gyökerek a föld alatt és párhuzamosan a bokor is egyre nagyobb lesz
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
ivanyila
csendes tag
Hmm jól hangzik! Akkor lehet kerítek valami nagyméretű virágcserepet, vagy ládát, és abba ültetem őket, hogy tudjanak nőni. Ha ez az év is problémamentes lesz, és párom sem vág ki velük együtt, akkor kipróbálom, hány évet tudnak átvészelni.
Közben ma reggelre kibújt még egy Ghost Chili. Háát nem semmi, mennyi időt elvan a mag, mire hajlandó megmozdulni...
-
mephi666
nagyúr
nekem volt egy bishop's crown-om, amit vásárban vettem és már 1 télen túl volt... áttelelt nálam is lakásban, kb 30-40 centis kis bokor volt, majd utána tavasszal kitettük a kertbe és pár hónap alatt méteres bokorrá fejlődött sajnálom, de akkor 1szobásba már nem bírtam volna visszavinni, pedig lehetett volna belőle karácsonyfa is
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Azt hogy? Nekem heti 2x kell locsolni őket. 2 tő van egy 20 literes balkon ládában, meg egy harmadik külön. A 16-18 fok az elég kevés ezeknek a növényeknek, teremnek?
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Thrawn
félisten
Igen az
Jó év volt az idei, elég sok őrleményt tudtam készíteni. Ebben a formában sokáig eláll és könnyű adagolni, valamint mindenki megtalálja köztük a neki megfelelő erősségűt is.Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Paprikája válogatja. Ezek a skorpiók háklis dögök, még mindig nem érett be egy termés se az itthoni tőn.
Mindeközben az én kis "Tamási rettenetes" csilijeim meg egész évben teremnek és nincs különbség. Valszeg a Tabasco is ilyen lesz, fogok abból is egy tövet tartani télre.
Mondjuk Tabasco-t rágcsálni az ebédhez az már elég kemény nekem. Pedig csak fele akkorára nőttek mint a képeken, de valami rettenet erősek.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
matuzolo
csendes tag
Szia!
Úgy tapasztalom, hogy csak akkor csípi a kezed, ha vannak mikrosérülések a bőrödön.
A kesztyű használatát azért találnám inkább hasznosnak, mert a kapszaicinban gazdag lé annyira beivódik a bőrbe, hogy többszöri alapos kézmosás után órákkal is igen kellemetlen lehet, ha olyasmit fogsz meg, vagy dörzsölsz meg vele, amit nem kellene! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ne izgulj, pár nap és elmúlik. Csak ne nyúlj meleg dologba, mert akkor elönt a lángtenger. Ezt hívják úgy, hogy beavatás, amin minden csilisnek át kell esnie. Üdv a klubban, volt akinek 1 hétig kitartott az égető érzés!
--------------
67 centi magas a Trinidad skorpióm, végre olyan virág kezdemény jött rá a friss hajtás végeken, amin termés is lesz. Nem siette el.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Thrawn
félisten
1. Habanero Magnum Orange
2. Carolina Reaper
3. Chocolate Habanero
4. Trinidad Moruga Scorpion RedCPT.Pirk: hát kb
+SoulRiever-: hangyák akkor vannak egy növényen ha levéltetű is van. A kilátásért nem másznak fel rájuk
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Felütötte a fejét ez: [link], ezzel jó ideig húzták a tövek de mivel nem javult a helyzet, így kidobtam őket és kezdtem egy új generációt ugyanabból a magból.
Azóta rájöttem, hogy egy kis rovar terjeszti ezt a furcsa dolgot, tippre valami atkaféle lehet. Idén is megjelent a paprikáinkon de még idejében tudtam kezelni a dolgot az összes tő mospilan-os kezelésével. Úgy sem volt könnyű dolgom, mert ezek nem nedv szívó dögök, vagy legalább is még csak szaladgálni láttam őket, így több kezelésre volt szükség de végül én győztem és megmaradtak a tövek.
Hogy aztán honnan kerülnek ezek elő vagy mit csinálnak konkrétan a levelekkel...Amit a képeken láttál, azok vannak most helyettük. Eddig nem nőttek olyan nagyra mint a régiek, de még erősebbek lettek.
-
Met
nagyúr
Ok, akkor még hagyom, egy hónapja így néztek ki, méretre nem sokat változtak azóta sem.
Azt lehet látni hogy mi az amikor már biztosan jó, vagy mi az amikor már túlérett?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az inkább attól függ, milyen a talaj tápanyagtartalma. Én arra gondoltam, hogy a termés magjából ültetett újabb növény jobb vagy gyengébb az aroma terén. Azt tapasztaltam, hogy hol ilyen, hol olyan lett, bár már a sokadik generációs habi mag volt.
Exian: maszkot húzni, meg kimenni az erkélyre? Viccelsz? Hát ez a lényege az egésznek!
mirefes: én nem használok mesterséges szereket tápozásra.
-
mirefes
csendes tag
Kedves Urak!
Most már bőven virágzás-termés időszakában vagyok én is és nagyon nem szeretnék elrontani semmit, ezért konkrétan rákérdezek, nehogy meghaljanak szegények:
Az alaphelyzet: 12l-es vödrök, általános virágföld, egy hónapja átültetve. kb 40-45 cm-es növények [bhut és trinidad], kétnaponta locsoltam őket. minden növényen bibmók, virágok, termések.1. tényleg mindegyik növény tövéhez, vödrönként, hetente adjak kb fél kávéskanálnyi volldüngert? (múlkor kb fél kávéskanál ment 2 l vízbe és 0,5-0,6 l ilyen turmix jutott növényenként)
2. mennyi vízzel locsoljam ezután a 12l földet növényenként?
3. milyen gyakran?Tudom, hogy nagyon gáz kérdések, de a hétvégén ledobált minden növény 3-4 bimbót és nagyon picit bekötött paprikát. Nem szeretném túltápozni, túlöntözni.
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget.
-
mirci18
addikt
Igen a többiek azt mondják hogy kintről ebayról nem érdemes mert sokszor teljesen más magot küldenek vagy éppen döglött magot.
Érdemes a topik leírásában szereplő helyekről vásárolni.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
libesz
csendes tag
Igen, azota leesett, hogy milyen okosat kerdeztem
Azert jo a praktiker honlapja, mert nem a valosagot mutatja, ez a cucc pl elfogyott a mester utcaiban. A magabiztos elado ajanlott egy masikat, ami elvileg ugyanolyan jo. Hogy ne menjek hiaba, kiprobalom ezt. Majd beszamolok az eredmenyrol. -
escape
aktív tag
Igen, az tavalyi mindkettő, egy Jalapeno és egy Scoth Bonnet Yellow, de szerintem az inkább Jamaican Hot Yellow. A jalapenon már van vagy hat darab 3-4 centis terméske.
kiszi07: várják a kiültetést, sajnos nem olyan az idő. Már néhány hete ott laknak, nem nagyon vannak mozgatva. Szűk nekik az a kis tálca, ma kerítek még párat, hogy szellősebb legyen a helyük, mert így ferdén nőnek. Víz kétnaponta megy nekik alulról. Egyelőre nem panaszkodnak.
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nekem totál vegyes a társaság, de majd behozzák szabad földben. Most egy kissé az UV viseli meg őket, pedig már egy jó ideje kint vannak éjjel nappal az erkélyen de mégis lassan szokják meg...
-
-
Exian
addikt
Nem vagyunk el/lemaradva. Én március 5-én vetettem el a magokat, 5-7 napra rá jelentek meg az első hajtások, aztán sorba a többi, úgy 15-20 nap alatt bújt ki minden (kivéve, ami egyáltalán nem, azóta sem ).
Szerintem normális méretűre nőttek a palántáim, sőt, a "paprika fák" túl nagyra is nyúltak, de az mondjuk brutál nagy lesz amúgy is.
-
Tsmc
csendes tag
A Champion "Ökológiai termesztésben engedélyezett". Nem vagyok vegyszerpárti, de van amikor muszáj. (Amúgy konteóhívő se vagyok, de valahogy fura nekem ez a sok rezisztens baktérium, vírus, gomba...az evolúció évszázadokban, évezredekben mér. Mégis sorra jelennek meg olyan betegségek, amik ellenállnak a pár éve még működő vegyszereknek. Persze ha a pár forintos rézgálic még mindig mindenre jó lenne, akkor nem lenne profitja a vegyszergyáraknak...
Szerintem két labor lehet náluk: az egyikben a mutánsokat gyártják, a másikban hozzá az ellenszert.... -
bzoley
veterán
A lámpás házikómat ma lebontom, már nincs mit belerakni
Nem is baj, sok helyet elfoglalt az előszobából. Az időjárás viszont már most nem túl ideális, akkora szél van, hogy csak úgy lobognak a palánták. Ráadásul tegnap még a kutya is megnézte, hogy mit ültettem, egy palánta egyik oldalát le is törte.csucsu21:
Tavalyi gyökerek nekem is benne vannak a kinti földben, plusz levágott füvet, leveleket is beleforgattam. Évről évre jobb tőlük a talaj.[ Szerkesztve ]
-
tmogyorosy
csendes tag
Korán kezdtem aggódni... - azóta pár jalapeno már kibújt. Persze amiket legelsőnek ültettem el csírával felfelé , azoknál azóta is csend és hullaszag. Valószínűleg szó szerint. Megfizettem a tanulópénzt, és már nem tudom, ki írta itt, hogy fordítva kell elültetni - de ezúton is köszönöm. .
Amúgy vegyesen hajtanak, azok is amiket (immáron helyesen pozícionálva) csírázva ültettem, és azok is amelyikeket pár napos áztatás után csíra nélkül tettem "csak lapjával" a földbe.
Így összességében beáztatástól számított 11-12 napra jöttek az elsők, az ültetéshez képest pedig 6-7 napra.
Bezzeg a Naga Vipernek elég volt 9 (áztatástól) , illetve 3 (ültetéstől) nap is a 100%-os keléshez...nem hittem volna. -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Fentről nem takarom őket, így jobban látszik mi történik, nekik meg mindegy. Amúgy én is így csinálom, rárakom valami meleg felületre aztán 2 hét és kb. ki is csíráztak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Sajnos sokszor van, hogy egy hülyeség megragad a neten, aztán mindenki átveszi. Én pl. a levéltetvek elleni harcot próbáltam felvenni a neten mindenfelé olvasható praktikákkal, de egyszerűen egyik módszer sem működött...
-
bzoley
veterán
Bízom benne, hogy most már minden összeáll. Először későn, és lassan, aztán korán, és gyorsan. Idén tovább finomítok a nevelésen. És drasztikusabban állok hozzá a virágok tépkedéséhez.
CPT.Pirk:
Kicsit módosítok csak a választékon. Édes paprikával nem bohóckodok, azzal nem volt túl nagy sikerem, paradicsomot sem ültetem, majd a piacon válogatok erős palántát, ha eljön az ideje.
Jalapeno kötelező nálunk. Tervben van hagyományos, Tam, és Early. Esetleg Mucho Nacho, de utóbbin csak most kezdtem gondolkodni, magom nincs.
Fickósabbakból a már bevált red Habanero, ha lesz valami a kimentett sárga skorpió magokból, akkor az is, illetve teszek egy próbát a Carolina-val.
Mennyiségeket még kitalálom, jalapenoból sok kell, az tuti, nagyon fogyA tavaly előtt ledarált, és sóval eltett habaneroból még mindig van egy kicsi, de ugyanolyan illatos, és jellegzetes íze van, mint amilyen frissen volt. Így nem is nagyon van mit bonyolítani rajta, ízesíteni pazar.
Még palánta földet kell venni, és összeállítani a napozót, és akkor készen állok. A kinti földet ősszel megtrágyáztam, felástam, remélem jól érzik majd magukat. Talán kevesebben lesznek idén vödörben.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Azt lazítani? Tavaly abban növekedtek a palánták de alig tartotta őket, olyan laza volt a palántaföld.
Egyébként a saját tapasztaltaim szerint sima friss virágföld is pont olyan jó, ha stimmel az összetétele. A most meg nem mondom melyik "szürke marha trágyás" pont nem túl jó paprikához.
-
huoc
csendes tag
valszleg igen, csak nem annyira, hogy látszódjon. ugyanabban az edényben, uazon a polcon tartom mindig a pirospaprikát és sosem volt eddig bajom, ezért gondolom. idén új termelőtől vettem, mert az évek óta bejáratottnál nagyon hamar elfogyott. azóta kikönyörögtem a saját készletéből egy kilót
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én is így csináltam, de jól elvolt a 3*12 tő egy kicsit nagyobb virágládában, és ebből volt majdnem 4.
Még úgy is lett elég tő, hogy a 2/3-a nem lett sikeres a kiültetés után mert nem jól csináltam az agrofóliát.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szerintem valami törzs vagy nemzetség jele. Pl. van pár Cheyenne fajta, meg a Cheyenne F1 is egy másik fajta. Amúgy nem tudom, hogy a paprikát miként lehet olyan módszerrel szaporítani ami kvázi klónozás, mint pl. a tőosztás meg a hasonlók.
-
Magra gondoltam.
Ha kell tudok adni cserébe carolina reapert, naga-t... (sajnos össze vannak keveredve magok, de sztem tök mindegy, mert brutál erős mindegyik)
én jól megjártam a carolina reaperrel, egy fél kiskörömnyit belevágtam a gőzölgő levesbe, majd jól beleszippantottam... 2 órán keresztül foltokban olyan vörös volt a fejem, mint akit leforráztak.
Úgyhogy mikor apritottam akkor a család ki volt zavarva a szabadlevegőre.
De tudnék még mesélni sztorikat, főleg azokról akik mindennap erőset esznek és nagy arccal belekóstoltak a termésembeA tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Nekem elég lenne az is ha vki innen a fórumból adna el vmi light-osabb jalapeno-t
Mint irtam, idén túltermett a csipős úgyhogy jövőre nem akarok ültetni. No meg mert van pici gyerek és azon se kelljen parázni, hogy véletlenül belenyúlnak v megfogják.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
matuzolo
csendes tag
Nem, a tuningolt egy kifejezetten külön kategória, a lista végén...
A Hot az alap, az X-Hot a "közepes", és az Ultra Hot (szokták XXX-Hot-nak is nevezni), ami sokunknak egyáltalán játszik.
Hogy miért van annyi sok kategória, itt most nem fejteném ki. Mondjuk úgy, hogy egy-egy ilyen esemény, (Amerikában is van belőle nem egy évente) fő marketing eszköze...[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
Alapcél az volt, hogy lakásban télen mi az, ami terem is (és nyersen ehető, a többi majd tavasszal-nyáron kint). Első körben ha az Early ezt adja akkor arra fogok ráállni, ha a többi is (csak lassabban) akkor arra, ami a legízesebb (lakásban valszeg más is lesz az ízük mint amit a nap süt)
A Scotch-ot annyira túlnőtte már a többi, hogy árnyékban van, így sajna nem is tudom már együtt tartani a többivel. De ki nem dobtam, csak az ablakban nem kap annyi fényt, mint a lámpák alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest