Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz BalaNce87 #12 üzenetére
A grafika pont hogy nagyon jó az új motorral, nem kicsit veri a fifát
és a már kijött béta demoban is nagyon jól néz ki
fórumában jó pár példát raktam be erre.maroskah Már van kint béta demo, de júniusban sosem voltak kint, mindig szeptember október.
Ez pedig nem valószínű, hogy így lesz
"A demót most hiába próbálod ki, ugyanis a PES a demóban még a régi motorral fog futni, míg a rendes verzióban már az új motor hajtja majd."
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
BalaNce87
addikt
Nem hiszem el, hogy a grafikát kicsit nem tudják javítani. 2000-es évek óta olyanok a karakterek mint a robotok 2:24-nél érdemes Müllert megnézni, ahogy kiabál. Olyan a szája, mint valami harcsának
Amúgy 2012-es volt az utsó PES amivel nyomtam, az még tetszett. Utána radikálisan megváltozott. -
maroskah
aktív tag
- PES 2014 PS3 demo release date : 11th September
- PES 2014 Xbox 360 demo release date : 12th September
- PES 2014 PC demo release date : very very soon after launch (September 19th/20th/24th)
Az elődök pedig már júliusban biztos kint voltakXbox: norbimaros | battletag: norbimaros#2950
-
GeryFlash
veterán
Pcn mindig van demo
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
maroskah
aktív tag
válasz Villeneuve #8 üzenetére
Nem tűnt az el. Csak be kell állítani a jobb analog kart a billentyűzeten. Én is úgy tolom. Pár cselt meg lehet csinálni, de azért úgy nem az igazi az élmény. Amúgy nekem is jobban tetszik a PES sorozat, mint a Fifa..
Xbox: norbimaros | battletag: norbimaros#2950
-
Villeneuve
csendes tag
Én mindig is jobban kedveltem a PES-t. A 2011-es olyan pörgős volt hogy élvezet volt vele játszani .A 2012-esbe meg azt szerettem, hogy billentyűvel is lehetett cseleket csinálni. A 2013-asba minden eltűnt, de ez jónak tűnik. Hajrá KONAMI.
-
blaca83
őstag
Régebben nagy "Fifa fun" voltam és mindig kipróbáltam mind a két focijátékot de általában a FIFA nyert nálam.
Az elmúlt 3 évben viszont annyira túlbonyolították az irányítást, hogy elment a kedvem a Fifázástól, úgyhogy a bemutató alapján ha megjelenik akkor ezt mindenképpen k fogom próbálni.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
maroskah
aktív tag
válasz danikollar #2 üzenetére
A demót most hiába próbálod ki, ugyanis a PES a demóban még a régi motorral fog futni, míg a rendes verzióban már az új motor hajtja majd.
Xbox: norbimaros | battletag: norbimaros#2950
-
D_r_u
tag
A Celtickel most eléggé mellélőttek, tegnap csúnyán megégtek a Sahtyor Karagandi vendégeként Kazahsztánban.
-
Lacee1986
senior tag
Nem tudom ki csinálta ezt a trailert, de valami borzalmas. Semmi hangulata, szaggat, mutogatják a klónozott közönséget mint valami újítás... Én is minden évben adok neki egy próbát, de mindig elhasal a Fifa mellett.
Az egyetlen pozitívum a videóban a Juve.
-
wednesday
őstag
válasz danikollar #2 üzenetére
Úgy tudom nem adnak ki PC-re Demot.
PC-s szemszögből elképzelhető, hogy a PES fog nyerni, ugyanis a FIFA 14 új generációs dolgai csak az új konzolokra lesz elérhető, tehát ugyan az lesz mint régen, az előző konzolgeneráció portját kapja a PC.
Viszont a PES az teljes értékű lesz PC-n is. -
danikollar
őstag
Szerintem a grafika rendben van, ezzel nem szokott gond lenni. Viszont nálam minden évben a FIFA nyer, pedig a demókat mindig kipróbálom. Ennek a demóját is ki fogom, mert mindig kíváncsi vagyok milyen. Csak úgy lehet objektív véleményt alkotni, ha ad neki esélyt az ember.
-
Spancho
senior tag
Elég furcsa
Kicsit szaggatott a mozgás ,meg úgy néz ki mint a FIFA 10A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest