Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
A fejeket az ügyesebb rajongok ugy is megoldják, amiatt nem kell aggodni.
Hát pesről annyit hogy más az irányítása mint a fifa-nak. De meg lehet szokni, nem vészes. Fifahoz képest ez egy szimulátor, a fizikát és ugy mindent beleértve. Régen sokat fifaztam én is, aztán felfedeztem a pes-t. Elöször fura volt, de amint tudtam kezelni rájöttem hogy hiába rondább(akkor még az volt) a játékélmény sokkal nagyobb mint a fifa-nal. Azota nem nyultam fifahoz, kivétel a fifa08-09 konzolon. De arra se mondanám hogy jobb lenne, inkább csak más. Van amiben jobb van amiben rosszabb.
Akinek meg az jön be hogy egy embert irányít ilyen tps nézetből az benne van a pes2009-ben is, nem csak a fifaban. -
mephi666
nagyúr
hát messi fejét kicsit jobban is megcsinálhatták volna... kicsit olyan "debil" ábrázata lett szerencsétlennek... viszont focizni azt tud
nem követtem évekig a focis játékokat és kacérkodok a gondolattal, hogy pótolnom kellene a hiányosságokat... milyen az irányítása/felépítése a pes-eknek? fifázgattunk elég sokat 2000-2001-ig, de utána kimaradt a többi és ahogy láttam, az irányítás is változott rengeteget...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest