Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
ANDROID??? #8169 üzenetére
Én ennek az 1600-as testvérével szemeztem nagyon sokáig, mindkét modellről nagyon sok jót írtak ÁK-n.
AEG, gőzfunkciós, szerintem ár/érték arányban jó választás.Én végül 8-as széria mellett tettem le a voksom, de egyáltalán nem vagyok arról meggyőződve, hogy megérte a felárat ezekhez képest.
Szóval szerintem igen jó választás.Annyit hallottam még pénteken, hogy az Eluxnak szoktak gondok lenni a kezelőpaneljével. Emiatt maradtam végül az AEG-nél, noha az Elux most +garanciával megy.
Nekünk van AEG összeszerelő keretünk, kihúzható a fiókja, elvileg elbír kb. 15 kg-t, gyakorlatilag nem szoktuk a fiókot használni. Ha pesti vagy, meg tudom mutatni személyesen is, ha gondolod.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest