- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
válasz Necroman_Mk2 #17 üzenetére
Ezt meg is csekkolom, köszi! :]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Necroman_Mk2
őstag
1. Egyes felfogás szerint ugyan fejlődésmechanikailag sokkal egyszerűbb a HotS, azonban a pályabeli objektívák révén sokkal nagyobb csapatmunkát és összetartást igényel, mint a többi "DotA-klón".
Valószínűleg az Overwatch lesz nekik a hagyományosabb értelemben vett MOBA játékuk, sok-sok karakter egyedi skillekkel (remélhetőleg hasonló F2P mechanikával), bár ugye az FPS nézet és a design miatt joggal hasonlítja mindenki a TF2-höz. Nem beszélve arról, hogy a játék egyrészt könnyen portolható konzolra, sőt, a "sebesség" miatt talán elég lesz belőni 1080p/30 fps-re, másfelől a nézet miatt a VR-ra is könnyedén átvihető.2. Tény és elismerem, hogy egy ilyen kártyajátékban a szerencse fontosabb szerepet játszik, mint más e-sport műfajokban, bár ezen az előzetes lapválogatással meg adott helyzet taktikus felmérésével lehetséges módosítani.
Ugyanakkor ha jó 10 éve a sportcsatornák élőben közvetítettek mérkőzéseket egy olyan hazárdjátékról, ahol az ember mozgástere a "bedob-e két papírlapot vagy sem?"-re korlátozódik (gy.k. texas hold'em), úgy az ilyen, Magic-szerű kártyajátékok, a többi videojátékkal együtt, bőven kiérdemlik a sport jelzőt, illetve a sikert!(#1) lofagi Ha valaki gyors játékra vágyik, az játsszon velem együtt ShootMania-t. Szöges ellentéte mondjuk az Overwatchnak, és nincs túl nagy felhasználóbázisa, de nekem marhára bejön, mivel a felszerelés meg perkek helyett a skill-re épül!
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
sagem
addikt
Öö, mert most ők vannak benne a körforgásban? Aztán majd ha jön az új csapattag toborzás/selejtezők akármi, akkor mások fognak nyerni, a profi helyek száma ugye véges, ugyanazakkal az arcokkal küzdenek meg a neves tornákon.
A szerencse valóban természetes része a legtöbb hasonló játéknak, de az a gond, hogy a többi esportban közel sincs ekkora szerepe. Nézd meg az esportok listáját, 99%-ban, az átlagtudás+szerencse kombó kb. semmire nem elég profi szinten, nem úgy mint itt.
Persze nem azt mondom, hogy nem kell hozzá tudás, mert kell, de egy bizonyos szint felett már csak a szerencse dönt a játékosok között.
De ez persze csak az én véleményem
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
wjbhbdux
veterán
válasz atainprison #7 üzenetére
Az épp e héten megjelent Dirty Bomb pl hasonló témában igencsak pörgős, illetve lövés/mozgás skillt egyaránt igényő game lett.
azért még aTF2 is elég lassú a rocketjump ellenére, az eredeti TF játékmenethez képest
Overwatchnál számomra minden az üzleti modellen múlik, ha ez is vmi F2P szopatás lesz, akkor a le se töltöm kategória, tudják kinek fogok 3 ezret fizetni a pyroért és 4 ezret a heavyért, meg még a rakás másik karakterért külön-külön..
ha rendes megvehető játék, akkor meg megnézzük 2 héttel a megjelenés után a népszerűségét, de az alacsony és nem állítható FOV illetve a mindent kitakaró villódzó effektek eléggé visszataszítóak a ki tudja mennyire kiegyensúlyozott játékmeneten túl.Sajnos nem annyira arra ment rá a Blizzard hogy valami egyedit vagy újat alkosson, annyi újítással hogy átkopipészteltek pár MOBA skillt, hogy ez jó e valamire majd meglátjuk.
A korosodó TF2 helyére pályáznak- amivel azért még 2 millióan tolják aktívan, és a Valve már készül a Competitive matchmaking bevezetésével, gondolom az Overwatch megjelenése körül Győzzön a jobb játék.[ Szerkesztve ]
/s
-
Reno7
senior tag
Jött egy másik gameplay is:
Torbjörn Gameplay PreviewMy SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
lofagi
addikt
Blizzard játék révén:
Easy to learn, hard to master!
Szóval azért itt nem arról van szó,hogy le van egyszerűsítve a játék a végtelenségig.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
atainprison
senior tag
Nagy Q3 fan vagyok, de nem értem miért írjátok, hogy ez lassú?
Linkeljetek egy videót, ami hasonló játék és "gyorsabb", mint ez a videó alapján plz.Amúgy a HC azt jelenti, hogy olyan gyorsan kell történnie mindennek a képernyőn, hogy 10 perc játék után megfájduljon a fejem vagy mi? Vagy az a menő, ha valamire azt írhatom HC?
-
sagem
addikt
válasz TESCO-Zsömle #5 üzenetére
Szerintem semmi HC nem lesz benne, a Blizzard mostanában erre állt rá, a HS is egy "lebutított", könnyed játék lett a maga műfajában. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy rossz, mert én is kedvelem, s szórakoztató, de -szerintem- tény, hogy a tömegeknek készült, 10-99 éves korig. (ezzel amúgy nincs is baj, de Esportként "tündököl"..na ez nekem már erősen a Barokkos túlzás kategória..ülnek egymással szemben és akkor jön a: ki húzza fel pont jókor a lapot effekt..wow, ez már esport tényleg, de öregszem, biztos azért gondolom így )
S még ott van a másik friss(ebb) Blizzard multi, a HotS is, annál a játéknál is a casual réteget célozták meg, ezért is gondolom, hogy itt is ez lesz az irány. Olyasmi lesz mint a TF2, csak könnyebben emészthető (na nem mintha a TF2 valami HC cucc lenne persze).
Érzik miben van a pénz, mi kell a népnek, ez a három cím folyamatos pénzpumpa lesz nekik...)
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
lofagi
addikt
Király a szövege, de csak nekem tűnik úgy, mintha lassított felvétel lenne az egész? Mármint inkább csak a mozgása, de az mintha gyök2vel menne.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest