Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
Tudod mikor beszélgetek-chatelek-akármi közben jön pár kihaénnem okostojás és nekiáll tanárbácsist játszani kinyílik a bicska a zsebemben. Majd ha oktatásra jelentkezem akkor jöhet ez a stilus egyébként meg nem vagyok rá kíváncsi.
Szerinted érdekel a véleményük? Pont annyira tarthat bárki hülyének amennyire akar. Pont nem érdekel. De ha már beleszól egy jókedélyű társalgásba legalább ne a saját okosságát nyomassa.
Utánaolvasgatni pedig szakmai fórumokon szoktam. Ezért a pár okostojásért kár az időmet arra vesztegetni hogy ki olvassa el hamarabb a wikit meg a többi szarságot hogy okosabb legyek nála.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Thome
veterán
Ki emlékezik még a The Neverhood-ra?
Azzal mennyit el lehetett ökörködni, legalábbis én eltudtam![ Szerkesztve ]
-
D_r_u
tag
Már bocs, de közel sem erről van szó. Részletes magyarázat: 1997. szeptember 19-én jelent meg az Oddworld: Abe's Oddysee PS-re és PC-re (igen, PC-re is). 1998. novemberében megjelent a folytatás, Oddworld: Abe's Exoddus néven PS-re és PC-re (igen, PC-re is). Ezután 2001. novemberében (Európa 2002. március) jött az Oddworld: Munch's Oddysee csak és kizárólag Xboxra (nem, PC-re nem, de még PS-re sem). Majd végül 2005. januárjában (Európa 2005. március) érkezett a negyedik rész, az Oddworld: Stranger's Wrath szintén csak és kizárólag Xboxra. Az örömködés azért megy, mert az eddig Xbox-exkluzív utolsó 2 részt elkészítik PC-re is, amelyek akárhogy is számolom, nem 10 év felettiek. A videó egyébként az első, 1997-es részt mutatja be, ami már megjelent PC-re anno, sőt egy ideje már Steamen meg Gog.com-on is meg lehet venni.
Persze mindez, amit most leírtam, szépen benne van a fenti cikkben is...
-
aXXon
őstag
Azt hiszem nem kívánok semmit hozzátenni az előttem szólókhoz, mindenki szívemből szólt.
Mindenesetre azért beszúrok két linket, bár valószínűleg ezek sem hitelesebb források, mint a wiki....
Ezt meg csak úgy... [link]
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
A wikipedia-ban kevesebb hiba van mint gondolnád. Egyébként meg elolvastam a cikket. Az Oddworld egy tipikus platformjáték, azért céloztam arra, hogy a te példád nem az, tehát nem összehasonlítható a kétféle játék. És nem, a platform ez esetben nem azt jelenti, hogy csak PS-re jelent meg.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
DeFranco
nagyúr
Kevered kicsit a szezont a fazonnal.
Platformjáték: a karakter paltformokon (egy képernyőn belül emeleteken) keresztül ugrálva, feladatokat megoldva halad előre, te meg oldalról látod
Mutliplatform: egy játék több platformra (PS, XBOX, PC) megjelenik
A paltform szó a töve mindkettőnek, ennek több jelentése is lehet.
Hasonlat: A Quakenél és a Need For Speednél is azt mondjuk FPS, de az egyik First Person Shooter, a másik meg 20 FPS alatt diavetítő.
Ha megjeleni egy cikk, hogy 15. FPS-énél tart a Valve akkor sem arra gondolunk, hogy már majdnem játszható a Half Life...
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
Mivel több jelentése van egy szónak talán nem kéne rögtön okoskodni a másikkal lehet hogy te nézted be esetleg. Itt se kimondottan csak az oldalraugribugri játékról van szó. A wiki meg a legnagyobb hülyeségek tárháza amennyi hiba van benne de örülök hogy értelmesnek látszó emberek onnan próbálnak okosak lenni.
Jelenleg arról beszélünk hogy 10éves feletti és PSen látott (playstation platformon a te kedvedért) játék mekkora filing volt annó és kiadják pc-re. Ha el se olvastad a cikket akkor gratula irkálj nyugodtan.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Láthatólag fogalmad sincs, hogy mi az a platform játék.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Zolás
addikt
Hogy most attól lesz-e platformjáték hogy milyen a játékmód? Marhaság. Attól nem lesz semmi platformjáték mert oldalnézetes. Ennyi erővel a doom 2d is platformjáték? Ne viccelj már.
Akkor a multiplatform azt jelenti hogy sok játékmód van benne?Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
nrgia
őstag
Ó igen az egyik nagy kedvencem...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
aXXon
őstag
Biztos én értettem félre a mondanivalódat, de egy játék nem attól lesz platformjáték, hogy csak egy platformra, ahogy a Medievil esetében Playstationre jelent volna meg, hanem a játékmódtól.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
kovsol
titán
elő is kapartam azt a dobozt ami tele van ilyen játékokkal ráadásul mind eredeti, meg is lepődtem menyi sok gamem volt régen
találtam egy Tief1 meg Might and Magic sorozatból is még a végén rámtör egy kis nosztalgiaMay the Force be with you!
-
ChromeX
addikt
áá de szerettem ezt régen, bár tul sokáig nem tudtam benne eljutni még elég kis srác voltam de u ismerősöknek volt meg és ugy vártam hogy menjünk és nyomhassam, de jo volt
-
csongi
veterán
Éppen ideje volt már. Varázslatos játék.Abban az időben a 3D csúcsa az UT volt. Ez pedig a maga 2D grafikájával mégis fantasztikus látványt nyújtott az átvezető videóival együtt. Már nagyon várom.
-
zsúrficsúr
tag
Imádtam! Nem is lenne rossz, ha újra kiadnák mondjuk iPhone-ra, picit butítottan persze, hogy lehessen irányítani.
-
PierNight
aktív tag
hát ez nagyon érdekes...mert én ezzel a játékkal kb 4-5 éve játszottam pc-n
keresztapám hozta cd-n... (nem tudom h, mert akkor kezdő felhasználó voltam )
ezen most lesokkoltam... -
Thome
veterán
válasz fekeandras #14 üzenetére
Az összes, amiben Bandicoot van, az überel mindent!
Nosztalgiahangulatom van... Kéne venni egy psx-et...Szerk: No igen, az Abe's Oddysee örök kedvenc...
[ Szerkesztve ]
-
Gergo88
tag
Állati jó, ezeket is tuti rongyosra fogom játszani! Aki meg a grafikáját fikázza, az még nem játszott vele. A rajzolás állati jó (igen, a textúrák nagy rész rajzolt!), és a mozgások is rohadt jók. Nem beszélve az irdatlan sok kreatív ötletről és marhaságról amitől olyan jó lett a játék.
640*480, ami nem épp nyerő, de hát az akkori TV-k nem is támogattak többet tehát teljesen korrekt volt.Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.
-
Zolás
addikt
A videóba nem ez van. És ez nem a 10éves játék hanem az ujabb nem ugyanarról beszélünk. Ennyi erővel beirnám hogy half-life kurva öreg játék és szebb és berakok egy HL2 képet mer folytatás. És az is platform mer csak pc-n van
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Melyik PC-n láttad? A medievil kizárólag ps1en volt elérhető és a medievil2 is. A medievil resurrect pedig psp game. Nem platform dehogy.
Bloody Eddie: ha előttem lenne meg tudnám mondani de igy sajnos már nem ugrik be. Nem is a mult héten játszottam vele
boeing: na igen ilyen játékból nem mutatsz még egyet. Szép grafika és élvezetes játék. Kiadhatnák felturbózva PC-re lenne mivel játszani
[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
konas
senior tag
En is szerettem ezt a game-t.Nagyokat jatszottunk vele egyik havernal..
-
WD40
aktív tag
Megjelenik PC-re a Munch's Odysee? Úristen, nem hiszem el. Az egyetlen játék, amiért - ha lenne fölös pénzem rá - simán vennék Xbox-ot.
Az első két részt mióta megjelent itt őrzöm a PS-el együtt, hatalmas kedvencek, többször kijátszva. Nagyon tetszettek akkoriban az átvezető videók, a pályák, a hangok, a zenék, nagyszerű játékok! És most, hogy a Munch's végre PC-re is jön, elmorzsolok egy könnycseppetAz analog világ utolsó (?) harcosa.
-
New Life
aktív tag
Fuu, ez nagyon király, régen nagyon szerettem ezt a játékot!
Egyike volt azoknak a játékoknak, amelyikkel játszottam...
Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat.
-
aram01
nagyúr
régen szerettem ezt a gémet
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Zigur
senior tag
Woah , hangulatos kis kis játéknak tűnik, köszi a tippet
Állitólag ebben a hónapban már felkerül a PSN-re. -
Dr. Romano
veterán
Huh... Abe-el rengeteget játszottunk anno, tetszettek benne a pihent ötletek, nagyon jó volt
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Polllen
nagyúr
Az egyik legjobb a kategóriájában...^^ én várom a csomagot!
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Zolás
addikt
Van öregebb ami szebb-értelmesebb-jobb és inkább látnám pc-n mint ezt a valamit.
Amire csak ugy hirtelen gondolok:Sokkal szebb a grafikája és talán még öregebb is egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
Fortissimus
őstag
adok neki egy eselyt, regen szerettem
[ Szerkesztve ]
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Zolás
addikt
Szerintem semmit se veszitünk ha mégse jön. Elég szörnyen néz ki. Szerintem.
-
JanR
addikt
Szepen lassan minden megjelenhetne PC-re, ne kelljen mar console-t vennem
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- PH! Darts
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Path of Exile 2
- Apple notebookok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest