Hirdetés
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- EAFC 25
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
Lehet, hogy ezzel taroltak volna. De nem ez lenne az egyetlen hibás döntésük az utóbbi időben.
valami
-
bolondember
MODERÁTOR
gondolom az is közrejátszott a projekt lefújásában, h az N-Gage is lényegében bukta volt (főleg az első gép, az elefántfül)...
KÁR.Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Egzee
őstag
``és jobb minőségű játék``
Igen? Akkor biztos azert a legtobbet eladott handheld a Nintendoe mert egy retkes iPhoneon jobbak a jatekok...
-
littlelion21
addikt
Érdekes, de szvsz csak spekuláció.
-
n6230i
tag
Tény, hogy ha anno ez a párosítás sikerült volna, akkor a Nokia nem itt tartana, ahol most...
Quis custodiet ipsos custodes? - Ki őrzi az őrzőket?
-
rudymester
senior tag
"emellett a Nintendo hordozható készülékei is egyre inkább háttérbe fognak szorulni, hiszen a rendkívül sikeres iPhone és iPod Touch modellekhez lényegesen nagyobb mennyiségű és jobb minőségű játék érhető el"
Nem akarok kötekedni, de a Nintendo a DS-el nem kicsit tarolta/tarolja a piacot. Az új gépük ráadásul 3D megjelenítésre is képes lesz és elé erős az érdeklődés iránta. Elhiszem, hogy millió játék van már az iPhone/Touch kütyükre, de sok olyan cím van ami csak Nintendo DS-re van és ezek még ma is jó eladásokat produkálnak. Ha az ember igazán játszani akar, akkor meg szükség van a fizikai gombokra is én még mindig azt vallom.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
törölt tag
az hogy lényegesen jobb minőségű elég erőteljes csúsztatás. játszani érintőkijelzőn komolyabb jétákokat nem kényelmes. meg lehet szokni, de nem az igazi. és a PSP több éves hardware-t ne akarjuk már a tegnapi idTech 5 engine-s videón látottakhoz hasonlítani!
(iTouch-om és PSP-m is van, tudom miről beszélek) -
freaghill
őstag
"...nem is lesz képest"
-
.bableWes
őstag
kár érte. én személy szerint imádom a nintendot de abbol is a régieket. van is egy 23éves és mai is toltam rajta a super mariot.
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest