Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
fck. benéztem, igazad van. sry
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Kassadin
addikt
válasz - = Zk = - #48 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
akkor jó, de inkább azt nézd el nekem, hogy nem tudom miről beszélsz
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
madmaxxx
senior tag
Való igaz, hogy a Carbon után -vagy a Carbonnal - a színvonal rohamosan zuhant. Nem igazán a hosszabb, élvezetesebb játékmenetre hanem a jobb grafikára és egyéb haszontalan dolgokra fektették a hangsúlyt a programozók. Lehetséges, hogy grafikailag fejlesztik folyamatosan a részeket, de a történetek és a végkifejlet csak laposodik. Talán - egyszer- majd jobb lesz a következő évi termés.
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
anulu
félisten
nem látom, hogy miért kéne kiadnom x ezer forintot erre. klasszikus "1-nek jó". semmi ösztönzés a többszöri végigjátszásra. HP-val jól elvoltam single és multiban, Shift 1 is tetszett ez, de valahogy az Underground 2 az elmúlt sok év legjobbja. egy 3. részre tolnám az előrendelést. ez meg távolról sem érdekel.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
O_L_I
őstag
Ha már cross america akkor én tuti ágyúgolyó futamot csináltam volna
-
nagyúr
Ha így vagy vele mit szenvedsz az nfs szériával?! Ott van az rfactor, lassan jön a 2. része, ott az LFS a Race sorozat, a GTR sorozat, vagyis a Simbin sorozatok, ha rally kell az RBR. Nem csak ezzel a nyomorult nfs-el lehet jókat játszani, mondjuk neten is. Nem egyszer toltam már franciák ellen race07-el és nagyon komoly volt. Igaz volt 1-2 csaló gyanús, de akkor is jót csapattunk jó néhány pályán, időmérő edzés volt stb.
A grafika nem minden ám. Szóval ha jobb fizika kell, vannak jobb játékok min az nfs.
Bocs az offért, meg a trollkodásért."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
madmaxxx
senior tag
Hamarosan mindenki maga le tudja majd tesztelni, hogy a valóságban milyen a játék. Így nem kell a trailerekre hagyatkozni. Szvsz ha már játszottunk vele utána alkossunk véleményt.
[ Szerkesztve ]
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
callmeakos
veterán
Nem tom mi ez a NFS utálat. "Fúúú UG3 meg MW2 kell nekünk nem ezek a sz*rok...."
Ugyan már abban is csalódnátok, csak akkor meg arról szólna a fáma hogy az "EA hogy merte bemocskolni ennek meg ennek a hírnevét ezzel......."
Szerintem amíg ki nem jön, addig ne ítélkezzünk, én azt mondom.......All→M8
-
Kleroo
veterán
Az EA buta. Ezt be kell látni.
Az NFS névvel 2 sorozatot adnak el. Az egyik egy remek kis szimulátor,amit nem mertek önálló sorozatként indítani.A másik ez a szánalmas izé.
Régen miről szólt az NFS? : Álleejtő technológia,amit a konkurencia szagolni sem tud. Király verdák.Szórakoztatóan árkád irányítás.
Miről szól most: átlagos grafika,technológia,sablon,változatlan verdák,űbergagyi irányítás. Mondhatni ökörködés amcsi nyomorékoknak a tv előtt puffaszkodva. És mindezt minden évben megsózzák vmi orbitális hülyeséggel,amit persze agyonhypeolnak,hogy na most aztán kitalálták a tutit.Mi kéne a népnek: Brutális Gt5-t űberlő grafika. Változatos helyszínek,legmodernebb,legújabb exklúzív sportkocsik,jól eltalált árkád irányítással. De ők inkább minden évben feltalálják a spanyolviaszt.....
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
LamerGyuri
senior tag
Úgy látom, engem a nagy többség szénné fog oltani.
Előjegyeztettem belőle a Limited Edition-t... mert nekem az a Chevrolet Camaro KELL![ Szerkesztve ]
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
Enton
addikt
Van egy olyan gyanúm, ha rajtam mulik ez a Jack figura tuti megmurdel az első vagy a második verseny után, mert én meg nem szerzem neki a fődíjat.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Kassadin
addikt
válasz - = Zk = - #35 üzenetére
Te másra gondolsz, én másról beszéltem. De megbocsátok, lásd kivel van dolgod.
-
- = Zk = -
félisten
jahogy már kint van? ... hoppá. jól elfelejtettem
-
-
$p@rr0w
őstag
"gyalogos részeket is raknak bele a fejlesztők" Én jobban szeretem a Gta-t mint bármiylen versenyjátékot, de ez kemény menet lesz ha olyan ügyesen leprogramozzák mint a Driver 3-ban.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
HTCS
csendes tag
válasz enginev3.0 #30 üzenetére
Hát nem tudom.
Azért annyira nem vagyok oda a játékokért.Csak gondoltam ránézek a videóra.És nem tűnik rossznak a videó alapján.
Majd kiderül.
Az biztos hogy nem gépen játszom.50k s vga se jó a mostani játékokhoz úgy hogy legalább @60FPS el menjen mind1ik.
Én még a SaintRow3-at várom.+DBZUT -
Valakinek mindig van ilyen érzése, de nyugi majd elmúlik, aztán jobb lesz
Amúgy felesleges találgatni, jó lesz, nem lesz jó, majd kiderülDe tudod
"A túl nagy remények, túl nagy csalódáshoz vezetnek"
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
danih
veterán
Nem tűnik valami szépnek. Remélem ez kekszboksz verzió volt.
-
Ha a cikk írója nem írja le hogy mi a sztori, akkor csak én nem jöttem volna rá a videó alapján? van benne néhány felirat, de azon kívül
amúgy "remélem" ezek a nagy meteoritok vagy kisbolygók amik a hegyről esnek le, csak minket fognak szívatni, mint ahogy a rendőrök általában, ésatöbbi...
Végén:
"race for your life"Nem lehetne valami olyan, hogy
versenyezz a jó hangulatért?
vagy
versenyezz mégtöbbetmertezajátékolyanjóhogynemtudodabbahagyni?[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #25 üzenetére
igen, ha vulgáris akartam volna lenni, akkor pont így fogalmazok, ahogy most te
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #24 üzenetére
vagy kirúgnak végre minden baromarcot aki csak lapátolja a zsebébe a kabalát ezért a szarért
-
- = Zk = -
félisten
...mígnem egyszer ránkmosolyog a szerencse!
-
Kassadin
addikt
Csodálatos. <sóhaj>
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #17 üzenetére
meg az azelőtti három fostalicskának aminek a nevét nem tudnám elmondani
-
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #16 üzenetére
én cask azért könyörgök, hogy ne olyan irányítása legyen, mint a 2010-es HP-nek...
-
subaruwrc
félisten
miért kellett eltérni a most wanted fizikájától..
egy újabb grafikával mindent vinne
nemtudom, kocsikkal foglalkoznak de nem tudják merre van az előre
ez, ez alapján a trailer alapján megint fos lesz[ Szerkesztve ]
-
madmaxxx
senior tag
Ha alapul vesszük a NfS: Undercover alaptörténetét valószínűnek tartom, hogy itt is lesznek majd külön videós részek. Szintén furcsának tartok ekkora pénzösszegű fődíjat és ilyen maratoni távot, de "ez csak egy játék".
[ Szerkesztve ]
-
peetmaster
senior tag
Unalmas téli estékre egynek elmegy majd. Egyébként az autórepertoárt leszámítva hulladék...
-
waccamár
senior tag
Szóval akkor a story: adott egy körözött bűnöző, aki -mivel pénzre van szüksége, gondolom ahhoz hogy lelépjen valahova- beszáll egy versenybe, aminek 25.000.000 $ a fődíja... 5 milliárd forint. Teljesen hihető hogy ilyen versenyek léteznek. Ha legális a verseny, akkor nyilván kizárnák a körözött versenyzőt a játékból, ha pedig illegális... Akkor meg ennyi pénzt és embert a rendőrség nem hagyna tétlenül száguldozni...
Persze tudom hogy ez csak egy játék, de ez a sztori nagyon gagyi szerintem, kissé sántít, bár lehet nem kellene ennyire realistának lennem.
-
Dj Sügi
őstag
Mindent kitalálnak már, csak pont a verseny részét nem csinálják meg normálisan a játéknak, amit kéne és amiről szól az egész...
Most wanted óta kuka a sorozat.🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
intercooler
őstag
Hát igen
az nfs már nem is nfs! Csak a név miatt veszik, húúú 1 új na ez "jó lesz" de nem és így megy szépen egyre lejeb a süllyesztőbe.
De adja az ég hogy ne legyen igazam
(#6) PCrevRM
Elmúlt de jó volt nekem nfsu2 a best, mai napig játszok vele többi nem nagyon köt le
[ Szerkesztve ]
-
gyuszaa
őstag
Várom szeretettel.
Eddig az illegális versenyek voltak a problémák, hogy lerágott csont... majd akkor alkotok véleményt ha lesz valami kézzelfogható[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
remek... jöjjön csak ...
majd véleményezem, ha kint lesz, és már minimum 1,5 órát zúztam vele" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nagyúr
válasz intercooler #5 üzenetére
Én a shiftekre vagyok ráakadva, bár ott is néha a "falnak megyek" pár dologtól. Ha azt csinálnák meg igazán jóra, és nem csak annyi lenne a játék, hogy végigtolod a karriermódot és puff, talán elővennék gyakrabban. Meg a fizikát kicsit reálisabbra, könyörgöm!!!!!!!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
PCrevRM
tag
válasz intercooler #5 üzenetére
Máté Péter is megénekelte:
"Ami elmúlt, soha nem jön vissza már"[ Szerkesztve ]
We are Outcast Consensus 1
-
nagyúr
Kövezzetek meg, de a videó alapján sztem nagyon gyenge lesz a grafika, meg a fizika. Bár, lehet van még keletje a full árkád autóversenynek, én köszönöm, nem kérem
Már a hot pörzsöittel is tele volt a bakancsomMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Tibor92
tag
Nagyon jó játék lesz.
Várom nagyon- 2001/9/11 WTC Never Forget -
-
dBLOOD
tag
Haha! "NFS jàtèk" ès "törtènet". Szokatlan ez a kèt szò egy mondatban.
Sok a birka, sokan szeretik a sz*rt.
-
HTCS
csendes tag
Csak én látom annak vagy tényleg jobb lesz mint az eddigiek?Így a trailer alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Autós topik
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Digitális Állampolgárság Program
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Új, csúcs Sk Hynix PC801 1TB villámgyors 4. gen NVMe SSD, Platinum P41 Oem verzió 7000/6500MB
- ASUS Vivobook Go i3-N305 8GB DDR4 512GB SSD
- Gondolkozol bankváltáson? A Unicredittel akár 60.000 Ft-tal is gazdagabb lehetsz! Írj, és segítek!
- ID-COOLING SE-224-XT White (SE-224-XT-WH) + Arctic BioniX P120
- ITT retro színes TV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest