Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
-
törölt tag
A Kickstarter kampány lefújva . A játék előrendelhető a hivatalos weboldalról .
-
Ed3r_X_
nagyúr
Aki fizikát vár, ne a FlatOut fejlesztőitől keresse. Ennek ellenére imádtam mindkét részét, pörgős derbyk, pörgős versenyek, ez kell nekem
-
krx21
nagyúr
válasz
enginev3.0 #21 üzenetére
Föld út... Tehát direkt nem tapadnak, mint a ragacs pályán...
Szerintem is ígéretes lehet a cucc... -
proci985
MODERÁTOR
na remek
fél éve beszereztem a flatoutokat, még mindig remekek
egyébként amennyit küzd a kormány alapján az alapján lehet visszamentek picit a flatout1hez, ami alapvetően billről baromi nehéz volt a pontos irányítás hiánya miatt.
várós
-
Piszok jónak néz ki, az irányítás is tetszik, bár az autók még elég könnyűek, repkednek mintha muszáj lenne, de nagyon befog jönni az biztos
-
krx21
nagyúr
válasz
Atom_Anti #17 üzenetére
Egy autós játéknál az élvezeti érték a fontos... Olyan igazi szimulátor nem sok van, amit mindenki emleget...
Szerintem ez a játék a videó alapján, teljesen rendben van, sőt volt benne egy két ígéretes jelenet...
De persze messzemenő konzekvenciát nem szabad levonni, még bármi lehet belőle...
Egyébként a szimulátor és a megfelelő fizika nem teljesen ugyan az... Egy jó fizika, növeli az élvezeti faktort, de nem kell összetéveszteni a szimulációval feltétlenül... -
Atom_Anti
senior tag
-
atike
nagyúr
Destruction Derby Reloaded....
Kit hat meg a fizika? Nem az lesz itt a lényeg...
Nem is emlékszem, hogy mikor láttam utoljára ilyen jellegű "szimulátort"...
Kell.
-
Chapel
addikt
Hát engem nem győzőtt meg a törés, főleg ahhoz képest hogy a korábbi videóban már azért nem volt rossz. Továbbra is maradok a 11€-ós(!!) Beamng-nél.
Jó itt még nincs verseny, de készül és én órákat tudok ellenni a terepmászással és zúzással -
hát, ezeket a srácokat muszáj leszek támogatni, bár nem minden kétely nélkül. 2006-ban a BugBear volt a legnagyobb király a FlatOut 2-vel, azóta is a kedvenc arcade autós játékom, a mai napig előhúzom néha, ha egy kis állatkodásra van kedvem (lövöldözés nélkülire
). aztán meg eltűntek, mint a szürke szamár a ködben - a FOUC csak egy update volt, aztán 5 évvel később a Ridge Racer Unbounded maga volt a megtestesült unalom. ebből a videoból meg semmi nem derül ki, milyen lesz ez a Next Car Game. én megszavazok nekik egy huszast, de nem volna rossz, ha kicsit többet tudnának mutatni a KS kampány vége előtt...
-
Cathulhu
addikt
Aki realitast var egy flatout jatektol, az szerintem nagyon rossz helyen jar. En viszont mar tukon ulok.
-
Korai fázis így még nem mondok rá rosszat, a grafika szép.
-
.LnB
titán
Ez bizony szép, és itt el is tudom fogadni a játék arcade mivoltát. Többre értékelem ennyiből mint bármelyik újkori NFS részt.
-
Sonja
nagyúr
Áhh, ez nagyon jó lesz.
Egy "Next-Gen" FlatOut 2.
-
JanR
addikt
Azért a törés modell érdekes
Amit vezettek autót, azon nagyon nem látszott, hogy törne, de aminek nekiment az kb. szétrobbant.. Na meg én a port is hiányolom a motorháztetőről
Tudom, tudom 2013-ban irreális elvárásaim vannak
-
Normi™
őstag
Jónak tűnik,de ezektől a kamerákkal felvett játékmenetektől ráz a hideg már.
-
Squirrel
őstag
A gumik szépen repülnek benne és szép a táj is. Kb. ennyi egyelőre.
-
flakter
tag
Szépnek, szép lesz az tuti
Kérdés a fizika, mert az úgy látszik még hiányzik
Új hozzászólás Aktív témák
gp Megérkeztek az első valódi játékmenet felvételek a Bugbear Entertainment által fejlesztett roncsderbi játékból.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest