Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
Pedig bejövös az ötlet hogy menekülni kell...
Valoszinuleg nem sok jo fog kisülni belöle de a Run stilus nekem bejönne -
looser
addikt
válasz Motion_Blur #45 üzenetére
Ez a Wachowski fivérek titkos projektje az EA-vel, a Mátrix folytatása.
Az a 130MPH-val repülő helikopter pedig igazán eredeti. Tuti vevő vagyok :-)Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
rocket
nagyúr
Tiszta Underground, grafika is azon a szinten van.
Brutalisan csunya a jatek, komolyan mintha 2004-ben jarnank.Vicc lett ez az egesz NFS project is.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
bognar110
őstag
válasz Motion_Blur #45 üzenetére
Hu de jó tetszik
-
Motion_Blur
félisten
5 perces gameplay: [link]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
infectedmann
őstag
Imádom mikor a sok fikamatyi egy teaser animáció alapján megmondja, hogy milyen übergagyi lesz a játék.
-
-
Kassadin
addikt
válasz raskolnikoff #40 üzenetére
Nem tudtam belekötni a szövegedbe, valamibe muszáj volt.
-
Kassadin
addikt
-
raskolnikoff
őstag
Nem. Évente mindegyik tábor kap 1-et.
Hogy itthon semminek sem tudnak örülni az emberek Ha jó másnak is meg magadnak is akkor mi a gond? Ja hogy ez a mentalitás ^^ úgyse usszuk meg flame nékün
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
- = Zk = -
félisten
válasz szőröscica #27 üzenetére
nekem is, nekem is
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
plejik
addikt
Na mi az évente 2-3 NFS-t dobnak piacra?Kezd már vicces lenni a dolog...
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
proci985
MODERÁTOR
a 7es nem stimmel ám, az MW/U szokott lenni, a Carbon nagyon kevesek szerint volt jó.
egyébként azt hiszem ezt minden NFS címnél lehet linkelni, és akkor innentől topik zárható;Đ
azért egy dolog: nekem a gépen jelenleg fent a GTR Evolution+STCC, a Burnout Paradise Ultimate, a Shift, az MW, az NFS1 és a CMR2.0. csak egy részüket billről tolom szóval nem feltétlenül külön csoportról van szó, lehet szeretni mindenfélét.
D1Rect: Pro Street, érdekes, talán először hallottam valakitől kedvencnek. volt benne lehetőség, de kormányról/joyról (meg elvileg controllerről is) laggolt, billről meg... 25/75%os kormánymű beállítás kellett, mert másképp nem kanyardott semmi. és volt benne pár apró, ámde annál idegesítőbb hiba, ami miatt pl a grip kinget amcsi autóval lazán lehetett nyerni, viszont európai autóval csak mclarennel és 0:32es köridővel.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #2 üzenetére
igyvan. ettől fosok én is...
(#28) Sonja
remek lenne. de egy HP 2010-es autóreakciót nem néznék jó szemmel egy BF3 mocin...[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Serpiko
addikt
Na megint egy NFS HP szerű gém fog jönni.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Sonja
nagyúr
Hoppá! Most olvasom, hogy a Frostbite 2 engine-t fogja használni! Aki nem tudná, ez az engine lesz a Battlefield 3 alatt is.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
szőröscica
addikt
Nekem az NFS4 volt a kedvencem, a High Stakes.
-
GabN73
addikt
Hot Pursuit 2 ? Löknek alá egy sztorit aztán csőőőőő
-
Ryder62
őstag
>Ásít<
Most jött ki a shift 2. Erre már tolják is a pofánkba a következőt. Hosszú évek óta a Hot Pursuit-ot vártam mint nfs-t de egy akkora csalódás lett hogy még a ház is beremegett. Tipikus EA játékok csak úgy potyognak le a futószalagról. Ha ez így folytatódik havonta jönnek új részek.
-
Viktor77
titán
Észrevettétek, hogy minden NFS hír topicjában ugyanaz van leírva?
1. Már megint még egy.
2. Az elöző is milyen szar volt.
3. De a régiek bezzeg...
4. Ja, főleg a Porsche.
5. Na jó, talán még az U1-2.
6. Nekem már azok sem.
7. Pedig még az MW-C-U is jó volt.
8. Itt szétválik a topic szimulátor ajnározókra, és azokra akik próbálják velük megértetni, hogy az bár NFS széria nem az, kár erőlködni, van akinek ez tetszik.
9. Aztán jön a vita a Shift1-2 szimulátor vagy nem szimulátor voltáról.
10. Néha-néha beesik egy konzolos, aki megemlíti a Forza-GT vonalat.[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Kashim
őstag
Kb. a Carbon óta marhára elkezdtem rühellni az NFS sorozatot, de ez a trailer bazi hangulatosra sikerült. Úgy tűnik egy jó kis sztoriorientált menekülős játékot kapunk, közben egy-két illegális versennyel, talán interaktív átvezetőkkel is. Hirtelen egy ilyet se tudok mondani, talán a Driver szériát, de az már inkább a GTA felé húz. Nekem simán jöhet a cucc.
-
Tibor92
tag
Már megint NFS??
Há ' most jött a Shift II !!Új NFS??? .....ZZZzzzZZZzzzzz
- 2001/9/11 WTC Never Forget -
-
kapeti07
senior tag
Én csak azt kérem, legyen megint osztott képernyős mód. Így a párommal tudnánk egyszerre ketten játszani. Akkor beruháznék rá!
sajnos a ProStreet volt az uccsó az osztott-képernyősök között (konzol)
Xbox: kapeti
-
kenwood3
addikt
válasz enginev3.0 #5 üzenetére
Sztem az Underground 1 óta hanyatlás az egész , nekem azután 1 része se tetszett
Mi az az ekezet dragasag??
-
félisten
Ha hozzák az NFS hangulatot mint az Undergroundban akkor jöjjön.
Nekem az NFS az autós játék. Legyen nitro, neon és pattanjon le a falról.Lehet másképp is, a sokat szidott Pro Street nálam a no1 a sorozatból.
Mondjuk a shift óta nem követem a sorozatot.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Xaels
félisten
Az utolsó NFS a Most Wanted volt ami tartósan le tudott kötni bár már az sem volt az igazi. Azóta nem volt PC-n olyan autós játék ami hű faktort ismétlődően ki tudott volna váltani. A Codemasters-nek voltak jó próbálkozásai, de hamar repetitív lett a pályafelhozatal vagy a versenyek, illetve a klasszikus rally helyett az az izé amit a Dirt-el műveltek.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
GoldenJ
tag
Talán ha mondjuk Madridból kéne versenyezni Párizson át Berlinig akkor érdekelne a dolog, de ez a Friscóból New Yorkig téma már rém unalmas.
A mai gyerekek nemcsak megveszik a vackot, hanem még azt is elhiszik róla, hogy király.
-
MrBrooks
tag
+1 Ventur@
Bárcsak az égiek meghallgatnák a könyörgéseinket (de legalább az EA), és csinálnának egy NFS 3 HP Remake-t. Annyira jó lenne egy HD Hometownban, vagy Rocky pass-ban veretni a Corvette-nek, vagy Lambo-nak. Mindenféle sallang nélkül.
Am. talán majd a következő "rendes" trailerből már levonhatunk valami komolyabb következtetést is.
Kivel érdemes üzletelni: --> MrBrooks
-
Ventur@
senior tag
Hangulatos kis trailer, ebben mindíg jó volt az EA autós részlege...aztán, hogy az utóbbi időben, mit műveltek ezzel a címmel az már más kérdés .
Erre is ránéznék, ha jönne majd demo, de majd marad a fórumon való informálódás, aztán, ha sok a pozitív hsz, akkor beruházás rá .
Ha megnézitek az autóbbi 2 (!) évben 4 (5 a Nitro-val együtt) NFS jött ki . Miért nem tudnak olyanokat csinálni, mint régen : NFS II, NFS: Porsche Unleashed, NFS III: Hot Pursuit 2, NFS: Underground I-II.
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Kanczy
veterán
válasz westcoastog #2 üzenetére
Persze, ezért vettem be minden egyes kanyart a másik autókon...
Nekem mindig is jobban bejöttek az árkádos, kicsit komolytalan NFS-ek, szóval várom
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
És azt hiszem innentől kezdve jön az a rész hogy mindenki írja majd
"Jujjj de várom már, reméljük hogy jó lesz blablabla"
a másik tábor pedig szidja majd mint a kutyát hogy
"Olyan jó úgy se lesz mint az Underground 1-2, meg a Most wanted, és hogy a pro street-től hanyatlás volt ez a játék, nem tudom minek erőltetik..."
Már ez is unalmas, mint az NFS sorozat
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
(ÉN)közPONT
őstag
-
FRENK1988
veterán
-
westcoastog
veterán
Ha ez is 360-al "driftelve veszem be az még az egyenest is" lesz...
Pl az underground-ok is kivétel nélkül árkádok voltak, de mindenkéépen "autósan" viselkedtek a kocsik az úton.[ Szerkesztve ]
-
_Volkovy_
nagyúr
ez megint a szokásos gagyiság lesz..
kellett már a shift2 után, nehogy felmenjen a sorozat színvonala
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest