Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Tyűű tényleg. Majd valamelyik nap kipróbálom. Nem vagyok nagy NBA-s de a videók alapján ez az egyetlen sportjáték ami tényleg hasonlít a valósághoz. Mindezt videók alapján mondom. A Fifa, PES, NHl, Madden..ezeknek akkor van végük mikor véget érnek az animációk. A gameplay köszönő viszonyban sincs a valósággal. Ellenben ez nekem jónak tűnt.
Persze NHL-lel akkor is játszanék...csak nem jön PC-re.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Memphis
tag
nekem az fura, hogy össze vissza mondja a neveket. mindenesetre nekem egy olyan problémám is van, hogy xbox 360-al próbálok belépni és felmegy a szerverre, meg is jelenik az 5000 VC-m. rámegyek, hogy online erre kiírja hogy this feature is not available with your account privilege vagy valami ilyesmi. ez most mi?
Ha ma nulla CELSIUS fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány CELSIUS fok lesz holnap? :D (bezártam a kiskaput)
-
ProEvoFan
nagyúr
Steamen a felhasználók durván lehúzták a játékot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest