Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
timarsandor
csendes tag
Komoly hibák vannak a cikkben a játékosok nevét illetően... Erre illene odafigyelni.
Pl.: Koby, Darren Rose... (Kobe, Derrick Rose).
Tovább egyelőre emiatt nem is olvasom. Ezek az elírások maximum akkor férnének bele, ha nem NBA-licenszelt játék lene a tesztalany és a kiadó hasonló, de nem a hús-vér kosarasokéval megegyező neveket szerepeltetne.
[ Szerkesztve ]
-
BugBeaR
csendes tag
válasz timarsandor #1 üzenetére
Igaz, javítjuk. Köszi a jelzést.
Determination leads you to success.
-
GeryFlash
veterán
Én mint foci rajongó két okból is irigykedek. Az egyik, hogy ez a játék sokkal jobban néz ki mint az idei Pes-Fifa. A másik, hogy itt a mocskos EA nem tudta megoldani, hogy kizárólagos licencek legyenek, ezért itt tényleg két igazi verseznyő van, nem úgy mint a focis játékoknál, ahol van egy buta de full licences fifa és egy élvezhető de licenc nélküli Pes (amiért azonban van pofájuk ugyanannyit kérni)
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
vraghdash
tag
azért van több negatívum is:
- támadó idő lejárta előtt a gép által elengedett dobások 99%ban bemennek és mind1 hogy Rose vagy az utolsó csere irányító dobja el. ez borzasztó idegesítő ha valaki kosarazott...
- a 3astól 1v1 ező Anthony Davis vagy Joakim Noah elég érdekes látvány
- Warriors meccsen Steve Kerr kommentál majd gyorsan leszalad vezeti a csapatát...de magában zseniális egy sport játék
-
BugBeaR
csendes tag
"- Warriors meccsen Steve Kerr kommentál majd gyorsan leszalad vezeti a csapatát..."
Erre külön válaszolt a 2k, mert sokan írták, hogy ez elég fura hatást kelt. A játék audio anyagát előbb rögzítették nagyrészt, mint ahogy Kerr a GSW-hoz került májusban. Végül úgy döntöttek a fejlesztők, inkább marad Steve és jövőre cserélik, ha marad ez a felállás.
Túl sok időt vett volna igénybe a teljes audio anyag újraszerkesztése, mivel Steve rengeteg poén alapja. Túl sok beszélgetés részese nem beszélve a saját elemzéseiről.
A közösség 3200 szavazatot adott le nevekre, hogy kit szeretne látni, de a két fő esélyes Chris Webber és Reggie Miller.
Determination leads you to success.
-
Benito94
tag
Nekem nagyon bejött, az előző kettővel is nyomtam és azok is eszméletlenek voltak, voltak hibáik de az egésznek a hangulata elfedte ezeket és nagyon élvezhetővé tette a játékot, a 15 viszont valami eszméletlen. My Carrierben valahogy nem sikerült belőni a nehézségi szintet, mert ha rookie-ra raktam akkor túl könnyü volt ha meg pro-ra akkor meg elég nehéz, bele sem merek gondolni milyen lehet a többi nehézség. Azért az animációk átmeneténél lehetne mit javítani mert sokszor össze vissza ugrál a játékos, de ezeket kivéve nagyon faja lett.
-
Ranagol_5
senior tag
"..de ahogy minőséggel a FIFA is porba döngölte a Pro Evo-sorozatot.."
Tudom, hogy ez egy NBA 2k15 teszt, de ez gyakorlatilag megerőszakolta a szemem.
Hogy mi a gyíkomat csinált a fifa a pro evo-val?!
Az egyik egy szar arcade focis játék, a másik pedig gyakorlatilag egy foci szimulátor.
Találd ki melyik-melyik.Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
blaca83
őstag
Köszi a tesztet,kedvet csináltatok hozzá.!
Ha lesz időm akkor kipróbálom.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Black Myth: Wukong
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Az USA el akarja adatni a Chrome-ot a Google-lel
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek