- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
v!ct0y
veterán
CSak nektek csak most.[link]HOOAH
-
v!ct0y
veterán
Elárulná valaki, hogy miért kaptam bannt ?....
-
F34R
nagyúr
amen szép nyeremények érdemes lenne nevezni
-
gabipaci
őstag
[link]
Itt lesz elérhető a ma sorsolás este, akit esetleg érdekelLogitech hardware tester
-
rankesz
veterán
Ott leszünk!
Ráteszünk!! -
7
addikt
Szerintem egyáltalán nem piszkálódás volt, hanem teljesen konstruktív kritika megoldási javaslattal. Alapvető információ "hiányára" hívtam fel a figyelmet (ott van az, de csak utalás szintjén), és a #8, #9, #13 és #16-os hozzászólások is igazolják, hogy van alapja a
z általad piszkálódásként értelmezettkommentemnek.Nem látok kivetnivalót abban, hogy kulturált felhívom a figyelmet, hogyan lehetne mások számára is egyértelműsíteni a verseny mibenlétét. Pont azért szóltam hozzá, mert jó kezdemenyezésnek tartom, és szerettem volna a magam módján segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
buccsi
tag
Lassan kezdem átlátni a dolgot. Ezek szerint ennek a Battlefield nevű játéknak a multijáról van szó, de akkor ezt miért nem lehetett beleírni a cikkbe, mert ha jön egy mezei júzer(mint pl. én ) akkor csak annyit lát, hogy van valahol egy nyereményjáték amin ingyenes a részvétel, nem kell semmi mást csinálni csak regisztrálni, akkor akadályokba ütközik, mert nem tudja, hogy kell hozzá egy PC játék eredeti példánya is. És az az érdekes, hogy ez még ott a verseny oldalán sincs leírva. Én azt hittem, hogy olyasmi nyereményjátékról van szó mint amilyen itt a PH! oldalakon is szokott lenni: a szervezők kérdéseket tesznek fel, mi válaszolunk, ők sorsolnak, mi nyerünk (egy Prohardver pólóm már van).
Skype-om nincs.
Így már csak annyi maradt hátra, hogy sok sikert kívánok a résztvevőknek.Ha megjön a munkakedvem, leülök egy sarokba és megvárom míg elmúlik.
-
gabipaci
őstag
ts3
Az ip és port az a csatlakozáshoz kell.
Az oldalak jórészt közösségi oldalak, de ne azokra kattints, hanem a szerverek bannerjére (ott vannak az oldalak bannerjei alatt.
De ne bonyolítsd túl a dolgot, Battlefield Bad Company2 c. játékról van szó, és igen, mielőtt megkérded, kell az eredeti, a warez nem jó!
Azt hittem keresel skype-on... mert arról is volt már szó, vagy nem?Logitech hardware tester
-
buccsi
tag
Mi az a TS3 és mit kell csinálni azzal a IP és Port számokkal? Ja és miről szól ez a verseny, mert ott az oldalon sincs leírva. Én rákattintottam mindegyik bannerjére, de ebből 2 oldalon csak valami Battlefield nevű játékról van szó. Ehhez a játékhoz kötődne ez a verseny?
Ha megjön a munkakedvem, leülök egy sarokba és megvárom míg elmúlik.
-
gabipaci
őstag
Ez nem nyereményjáték (illetve részben az is) hanem verseny.
De ha feljössz TS3-ra (akár most is) akkor pillanatok alatt megoldjuk a regisztrálást, mert ha belépsz a szerverünkre, én látom azt a 8 jegyű szöveget, ami kell a regisztrációhoz.
TS3 IP:78.24.190.7 Port:9987
Nincs jelszó, de alapból nincs jogod csak írni. Chatelj rám, és adok jogot.Egyébként ha a szerverek bannerjére kattintotok a kiírásban, akkor rögtön látszik, hogy hol, milyen témában lehet játszani.
[ Szerkesztve ]
Logitech hardware tester
-
buccsi
tag
Valaki elmondaná, hogy miről is van szó? Mert ott az oldalon elég bonyolultan vannak a dolgok. Például Németországba kel chatelnem valami GUID miatt, de mindig ezt írja ki: This BC2 nick is unknown. Itt a PH! lapcsaládon nem szokták ennyire megbonyolítani a nyereményjátékokat.
Ha megjön a munkakedvem, leülök egy sarokba és megvárom míg elmúlik.
-
sith7
félisten
Nagyon jó
-
elithun
őstag
És egészen pontosan mely játékokkal is lehet játszani?
(Az egyik biztosan a Bad Company 2.)„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
r-chee
őstag
Jól játszók, jól játszó szabadidősök előnyben előnyben .
Sajnos a játék időtartamának első fele délutános hétre esik (= legjobb időszak, a délután-este kiesik, délelőtt nem sokan mászkálnak a szervereken), másikban meg előfordulhat, hogy 12 óráznom kell. Plusz, saját részre még egyszer nem idegelem fel magam a terminátorok ellen . Max. ha valaki szépen megkér, akinek se ideje, se nagy játéktudása (ám annál nagyobb lelkesedése), se pénze játékon kívül venni valamit a PC-hez. Max. annak játszok.[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
7
addikt
Sem ebben a cikkben, sem a linkelt oldalon nincs jól látható helyen feltüntetve, hogy pontosan mi is a lényege a nyereményjátéknak (BFBC2-t játszani ittésitt). Szerintem hasznos lenne valahova előre kiírni.
-
gabipaci
őstag
Szóltam az illetékesnek, mivel ez nem logout, utólag csak modik szerkeszthetik.
Kösz hogy szóltatok!Ja, mindenki nevezzen, mert a sorsolás kategória csak regisztrációhoz, és mindhárom szerveren lejátszott minimum 2-2 körhöz kötött. Szerintem ez mindenki részéről hozható elvárás.
Logitech hardware tester
-
ADAM1337
nagyúr
A linkek kuszák egy kicsit.
Kár hogy nekem sincs időm játszani, pedig van ami igencsak tetszik ezek közül...
-
F_Zolee
veterán
Én most sem leszek képben. Hét közben alig van időm játszani.
-
Xaels
félisten
Hát most nem ússzátok meg nélkülem
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
A termék linkek enyhé össze vannak kavarva
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest