Hirdetés
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Le Mans Ultimate
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Steam topic
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 4
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
VictorHUN
aktív tag
Kíváncsi leszek melyik fejlesztő cég fog sz*rakodni azzal is hogy pc-re is meglegyen úgy csinálva a játék mint konzolon
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
h-yle
addikt
Megtaláltam a megoldást!
Megvárom, a kínai verziót, és veszek egy Kicent-et 5k-ért "demónak", aztán ha az tetszik, beruházok az eredetire (vagy ha jó akkor marad a kindzsó).
Éljenek ferdeszemű komáink!Modern24: Azért az alap box headset épp, hogy használható. De tény, hogy pariban vannak a Logitech minőséggel, szóval minőségre panasz nem (vagy csak annyi mint máshol) lehet.
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Morden24
nagyúr
Én csak azt nem értem, hogy jellemzően olyan emberek böfögik ilyen témában a nagy igazságokat, akik még Xboxot vagy PS3-at is csak kirakatban láttak, nemhogy Kinectet/Move-ot...
Kb. úgy el fog múlni a "laggol a Kinect, fúdeszar" szöveg, mint a felrobbanó iPhone-os "tények". Ott is minden jól tájékozott kolléga meg volt győződve róla, hogy most aztán megtalálta a fikázás szent grálját, mint a Kinectnél is, hogy fotelon ülő négert laggolva érzékel a kisállatsimogató...
Nem mellesleg aki Microsoft hardvert szid, az igazi bohócbizonyítványt állít ki magáról...
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
pincehely
addikt
Persze, eszembe sem jutott, csak mindig szálka a szememben, amikor valaki olyanokat ír, mint akinek az a postom szólt.
Akkor, hogy Kinect-hez is hosszászóljak valamit, és ne csak OFF legyek:
Nem hiszem, hogy a Microsoft gagyi, vagy rosszul működő hardvert adna ki a kezeiből, főleg ha egy presztízstermékről van szó.
Nekem bejöttek a Microsoft billentyűzetek, az egerekről nem is beszélve.
http://kefetemap.deviantart.com/
-
Ateszzero
őstag
Én már vártam ezt a hírt. Ma olvastam is egy külföldi hírportálon, és nagyon megörültem amikor elolvastam. Én szeretnék PC-re egy ilyet az biztos.
-
jimessor666
aktív tag
...sok rosszat mi se mondtunk rá...
Kinect élménybeszámoló!私たちに聞いてください。!
-
Sanyix
őstag
"Speckó egerekre gondolok, azokat ütig vágják de elnyűhetetlenek"
ezt a 3k hufos egerek is tudják. Én is csak úgy tudtam elnyűni az egyik gombját, hogy izomból az asztalhoz csaptam mikor felbaszott a vindóz(milyen ironikus ), de azóta már nyugodtabb vagyok, elviselem pár k anyád billgecc/ballmer/szerencsétlen hülye ms programozó említéssel, mert rájöttem akárhogy dühönghetek, a win szar marad, és nem változtathatok ezen XDszövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Xirtam
veterán
Érdekes. Más hírportálok szerint a Kinect volt az isten. ...
-
oO7
őstag
én eddig csak a "nagyon hozzáértő" fórumozókat láttam sipákolni, hogy így laggos úgy laggos mert ő látta a videón hogy laggol és bukás és fail és amúgyis megszokhattuk hogy a microsoft csak szart csinál...
a valamit is számító igényesebb tesztek (ahol valóban kipróbálták és nem valami telefonnal felvett rendezvény frame-jeit számolgatják) meg pont hogy arról számolnak be, hogy mennyire durva a cucc és hogy nem érezhető a lagg csak 1-2 játéknál az viszont a játék hibája és nem az eszközé[ Szerkesztve ]
-
zola0306
tag
Ez 1 eléggé halom szar.....
Akik kipróbálták 5 emberből 4-en megemlítették h LAGGol.
Csiszolhatnak rajta megjelenésig,bár kétlem,a Microsoft nem arról híres h totál attomjó cuccost dob ki.Ha megtisztellek hogy írok neked elvárom ezt fordítva is!
-
oO7
őstag
Szóval a 8-as Windows széria már tartalmazni fogja a Kinect API -t... remélhetőleg elég lesz neki egy akármilyen 3D (esetleg HD) webkamera és nem kell spéci infrakamera meg ilyesmi így, igen... simán el tudnám képzelni, hogy notebookokban, mobilokban, TV -kben, asztali gépekben beépített 3D kamerát fel tudnák használni elég sokmindenre
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Ukrajnai háború
- Filmvilág
- Le Mans Ultimate
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- DIGI kábel TV
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest