Új hozzászólás Aktív témák
-
BabMester
senior tag
Zéró Star Wars hangulat. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ez nem Star Wars játéknak készült csak át lett skinezve, mert igy biztosak lesznek az eladások..
[ Szerkesztve ]
-
ceia
őstag
Ez nem Star Wars játék. Pár SW karakter és még mások egy hentelős játékban, amiben a fő karakter egy Jedi. Mikor voltak ilyen lények, robotok, neon effektek a Star Warsban? Abban hol volt olyan, hogy közelít a karakter egy ellenfélhez, és azon egyszercsak megjelenik egy piros fény? Hogy az ellenefelek időnként piros vonalrajzra váltanak? Az ellenfelek feje fölött megjelenik egy csík az energiájukról? Miért csinálják ezt? Én olyat szeretnék, mintha tényleg a star Warsban lennék. Illúziót. Azért fizetnék. De itt csak illúzió rombolás van. Az ember nem lát HUD-on keresztül, a Jedi legalábbis nem. Akkor? Régen azt hittem, ahogy egyre jobb gépek lesznek, egyre valósághűbbek lesznek a játékok. Hát ebben nagyot tévedtem. A grafika tényleg szép, de minden 3D játékba HUD-ot raknak és teleszemetelik fényeffektekkel. A régi SW játékok jobbak voltak, még az egyszerűbb grafika ellenére is. Egy kis képzelőerővel feljavítottam a gyenge grafikát, a hangulat pedig megvolt. De a csicsát nem tudom leképzelni róla, és itt a hangulat sincs meg.
it's more fun to compute
-
myckey
veterán
válasz TrueWhitee #18 üzenetére
A robotokat egyébként pont szanaszét lehet benne darabolni, meg is teszik a videókban.
De ilyen minibossnak ( ebből lesz több is ) is oda kell pirítani, mire elkopik az élete, egyből nem igen lehet őket hazavágni.Mindenesetre értjük egymást.
KOTORnak én is örülnék, nem egyszer végigment mindkettő.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
TrueWhitee
tag
Tisztában vagyok a történettel, csak kicsit furcsa volt látni, hogy amit te is írtál, nincs kaszabolás és az egyik "fő ellenféllel" (a robot) való harc során is a fénykard keresztül ment rajta és semmi. Legalább ha úgy csinálták volna meg, mint egy MK-ban, fénykard eldob, robot kettévágva, mert így kissé hiteltelen. Amúgy én sem azt mondom, hogy nem várom, mert jöhet minden SW játék, mert ritkák, mint a fehér hollók, de egy új KOTOR-nak én is jobban örültem volna. Tudom, ott az online verzió, de azért az mégsem single, mint a jó öreg KOTOR 1-2.
-
Montanaxy
aktív tag
Eddig tetszik, csak azt sajnálom, hogy csak fénykardunk van. Lehetne FPS nézetváltás és lőfegyverek, ahogy a Jedi Knightokban. De ha UE 4 motor van, és modolható, akkor le merem fogadni, hogy megcsinálják neki a modderek. Ez a Dark Soulsos harcrendszer tetszik, ha tényleg lehet nehézre állítani a játékot, rá fog állni a kezem, mivel a Dark Souls 1-2 már mögöttem van
Ez a NInth Sister elég kemény
-
Medocsabi
addikt
Nálam a legjobban várt játék idén így, hogy a Doom csak jövőre jön!
-
myckey
veterán
Nekem meg könyv maradt ki.
De ennél pl. elolvastam már az előzménytörténetet is, mert adtak ki hozzá Marvel comic seriest. Már van 3 példány, lesz még kettő.
Csak azok a game után jönnek a spoiler miatt.Nekem a Battlefront csak betekintésnek volt meg kb...aztán elengedtem.
Ellenben van SW The Old Republic, most is, csak nagyon időigényes nekem.
Meg voltak a KOTOR játékok. Szerettem, többször kivittem.
Aztán a Jedi Knight széria....meg a Republic Commando.....jó is volt, csak régen már.Én már az első hozzászólásban mutattam pár anyagot, és odaát a topicjaban ontom magamból az infot ezzel kapcsolatban.
Egyelőre leköt, szeretek vele foglalkozni....meg magamat is szórakoztatom, míg nem jön ki a játék.
Egyébként érdekes egy játék ez.....sokat írtam már erről is.
Mennyire nem úgy áll hozzá az EA ,mint a többi dolgához.
Mit fektettek bele a Respawn csapatánál, és kik melóztak rajta...már az eredete is kusza.De, amit elszoktam mondani.
Nem várok csodát......egy közepes játékra számítok.
Viszont ezek az előzetesek megleptek, és a tesztereket is. Jobb lett, mint várták, vagy mint vártam.
Még az is lehet, a végeredmény jobb lesz a 60-70/100 -as értékelésektől.Igazából ami eredeti lesz, az a sztori. Karakterek és a helyszínek egy része. De persze ezeket leginkább a fanok értékelik. Része a kánonnak. Ezt meg azok, akik ezzel szimpatizálnak.
Technikailag nem hoz megváltást.
Játékmenetben is innen onnan hoz dolgokat.
Viszont úgy fest lesz benne bőven tartalom. Remek harcrendszert pakolnak alá és a kalandozás-felfedezés-ügyességi dolgok és logikai feladványok összessége elviszi a hátán a játékot. Meg hát Star Wars. Jedis. Kaszabolós.Rajongókon kívül, annak tudom ajánlani....aki szereti a Tomb Raider,Uncharted és God of War játékokat. Vagy bejött neki a Fromsoftware combat.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
tibaimp
nagyúr
A Force Unleashed-ből csak a könyveket olvastam, azok jók, de a gamet nem játszottam. Az utolsó SW game pont a Battlefront 2 volt, de csak a single player része., az előtt meg a X-wing Alliance meg a többi, korábbi űrszim.Tuti, hogy valami videón majd nézek ingame-t ebből a játékból is, és majd meglátom, ez a videó itt nem jött be, lehet mert a játékos volt nem túl jó.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
myckey
veterán
Persze.
Én szerettem a Force Unleashedet is..az volt kb. bő 10 éve.
Az sem volt nagy eresztés, de hiánycikként érkezett. Számomra ez is hiánypótló. Lesz amilyen lesz.....elleszek vele egy darabig.Biztos nem te vagy az egyedüli, aki más témájú SW játékot szeretne, de egyelőre az EA nem igazán lát el minket hasonló programokkal, sajnos.
Próbálom becsülni amit lehet.
Sajnos a Battlefront, nem az én stílusom. De van akinek meg az jön be.....
-
myckey
veterán
válasz TrueWhitee #10 üzenetére
Ez így is 16+ os besorolást kapott.
Ráadásul azt fejtegették többször is, hogy a game alapjaiban elég sötét hangulatú.A történet sem túl rózsás, mármint gyilkolják a Jediket a 66-os parancs miatt. " A Sith-ek bosszúja " után bontakozik ki a történet, a Kánon szempontjából.
Sajnos a Disney miatt ( bár olvastam mást is ), az emberi karaktereket nem lehet szétdarabolni. De minden más nemű ellenfelet, darabjaira lehet amortizálni. Elég korrektül.
UE 4 van alatta, nem az EA grafikus üdvöskéje...szóval várható jó pár mod ! Ez volt már téma.
[ Szerkesztve ]
-
TrueWhitee
tag
Marhára remélem, hogy lesz belőle 18+-os verzió is, vagy valami mod, amivel kicsit gore-osabbá lehet majd tenni a játékot. :-/
-
myckey
veterán
válasz hombre[EU] #6 üzenetére
Lett egy raklap felvétel..... keressél már egy szimpatikus versenyzőt. 🤣🤣
Bár ha az újhullamot képviseled....lehet férfi/nő ötvözetet nem találsz. 😭😁[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Élő szövet a filmvásznon.....
A témáról meg vitatkozhatnál sok sok emberrel. Lehet nem osztanák az álláspontodat.
Az lényegtelen kinek mi jön be....kinek a pap...De az biztos, hogy nem sűrűn van ez előhúzva.
Utoljára kb 10 éve volt hasonló témájú Star Wars játék. AAA kategóriás, Sztori orientált, Single Player SW játék...akció/kaland TPS stílusban.A többit megint csak embere válogatja.
-
tibaimp
nagyúr
Nekem nem jött be. Mikor a droiddal harcol a fénykarddal, miből van az...
Nem értem, miért a jedi témát húzzák elő mindig, annyi potenciál van ebben a világban, lehetne 100 másik kaszttal sokkal jobb SW gémet csinálni...A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
myckey
veterán
válasz hombre[EU] #2 üzenetére
Elég sok helyen utána lehet járni....válaszolnak a kérdésekre a résztvevők. Akik kipróbálhatták a játékot.
Meg kell kérdezni, hátha megválaszolják .Egyébiránt....Normál fokozaton tolták jó sokan az Eventen.
Ettől még lesz két nehezebb is.
De volt aki vissza vette a fokozatot, mert nem haladt ötről a hatra....inkább jobban betekintett a tartalomba, mintsem kínlódjon.A többi meg szubjektív.
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
Nem bírtam végig nézni a bossfightos videót
Szándékosan bénázik azért,hogy nehéznek tūnjön?!
Egyébként helyes kis játéknak tūnik, majd a nagyok után nyáron megnézemLife, Uh, Finds A Way
-
myckey
veterán
Itt további "kismillió" preview és anyag....
Topicban meg info"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest