Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Va
senior tag
Tegnap hozta a postás a Delux Edition-t, szóval ma délután install és veretem is kilinccsel előre a Datsunnal
VR támogatás lesz, de erre még pár hónapot várni kell (így volt az első résznél is, a VR még pár hónap programozást igényel)
-
NandoXXL
senior tag
Szerintem nagyon jó lett a játék, X360 gamepad RX 470 4GB -el Xeon E5-1620 (kb. I7 3770) 16GB szépen fut. Élvezetes, irányítható, nem akad, nekem nagyon bejött.
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
laceszgamer
addikt
Ott lehetett választani, hogy milyen legyen, mondjuk én arcade on toltam, valahogy nekem az a könnyedebb kikapcsolódás megfelelőbb, viszont a pro része nem tudom milyen volt neki a Dirt Rally-hoz képest.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
lime.pro
csendes tag
Remélem olyan lesz mint az első része, nem pedig mint a Dirt 4, mert az nagyon nem tetszett. Valahogy nem volt szeren benne az a fizika, viszont az első Dirt Rally majdnem tökéletes volt, szerintem... Ha legalább azt a szintet hozza, akkor megvettek vele kilóra!
-
laceszgamer
addikt
Amúgy ebben csak a szimulátorosabb opció lesz vagy mellé arcade is?
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
-
ribizly
veterán
Ez lesz az egyik legkedveltebb VR játék sejtésem szerint innentől egy ideig. Egyébként miért nem fejlesztenek már ezekbe olyanokat, pl. hogy az előtted haladó autó a sarat felverje a szélvédőre?A realisztikussághoz nekem már csak ezek a valós események hiányoznak igazából.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest