Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Szerintem opcionális..legalábbis az elején 2 harcig egy csepp vér sem volt a képernyőn utána meg nem bírta törölni..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Def26
félisten
Ez a képernyő törölgetés nagyon gáz. Remélem kikapcsolható lesz.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
wikings2
őstag
Mindig azt hiszem hogy Vita mint nem egyetértésen alapló szóváltásról van szó
Egész jónak tűnik,de ha erre lesz érdemes várni, akkor nem hiszem hogy olyan eget verően jó játékokat tudna majd felmutatni a gép a késöbbiekbenTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
FefeeX
veterán
Ezekkel a pici gombokkal nem tudom, mennyire lehet profin játszani, valamint az nem móka, ha valami darálógép ( ) odaül és szétkombózza a másikat, hogy az felállni se tud (senki nem veszi meg a játékot, mert senki sem szereti ha szénné alázzák)
A törölgetés meg... Törli mint a hülye és kb semmi vér nem pusztult le... Gyakorlatilag ugyanúgy átláthatatlan maradt a képernyő...
Viszont egész jónak tűnik a képe, komoly kis vas lehet benne... -
petya1992
tag
Szerelmes lettem
-
hommeros
őstag
A Hangzás kicsit túlfényezettnek tűnik az eszköz tekintetében.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
szpal17
őstag
Ez a mód csak egy kis extra...nem kötelező törölgetni a kijelzőt ha nem akarod....
Egyébként brutális ez a psp vita....később elgondolkodom a vásárlásán..árcsökkenés, sok játék..1-2 év még
-
nagyúr
Ha még eddig nem vetted észre eddig csak olyan emberkék demonstráltak, akik nem értenek az adott játékhoz, vagyis bénák mint a p.... Szóval ez várható volt, hogy itt is ilyenek mutatják meg a dologokat.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Gude
senior tag
El fog kopni az a kijelző
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Kanczy
veterán
Hát ez az új funkció... péklapátot érdemel, aki kitalálta. Választhattak volna legalább valamennyire játszani tudó emberek a gameplayhez
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
DeFranco
nagyúr
Parasztvakítás... szó szerint.
-
Squirrel
őstag
Hát ez a véres dolog engem tuti idegesitene...B*sznám földhöz a kütyüt az tuti a harc hevében....
-
Apika
addikt
Ez az "apró figyelmesség" lehet, hogy egy-két földhöz vágást fog eredményzni a harc hevében... A látottak alapján elég nehézkes letörölni a képernyőt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nyaralás topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest