Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Hosszabb bemutatón nézhetjük meg, hogy milyen lesz az Atomfall
- The First Berserker: Khazan
- Xbox Series X|S
- Premier előzetesen az Assassin's Creed Shadows
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Ez a képernyő törölgetés nagyon gáz.
Remélem kikapcsolható lesz.
-
wikings2
őstag
Mindig azt hiszem hogy Vita mint nem egyetértésen alapló szóváltásról van szó
Egész jónak tűnik,de ha erre lesz érdemes várni, akkor nem hiszem hogy olyan eget verően jó játékokat tudna majd felmutatni a gép a késöbbiekben -
FefeeX
veterán
Ezekkel a pici gombokkal nem tudom, mennyire lehet profin játszani, valamint az nem móka, ha valami darálógép (
) odaül és szétkombózza a másikat, hogy az felállni se tud (senki nem veszi meg a játékot, mert senki sem szereti ha szénné alázzák)
A törölgetés meg... Törli mint a hülye és kb semmi vér nem pusztult le... Gyakorlatilag ugyanúgy átláthatatlan maradt a képernyő...
Viszont egész jónak tűnik a képe, komoly kis vas lehet benne... -
petya1992
tag
Szerelmes lettem
-
hommeros
őstag
A Hangzás kicsit túlfényezettnek tűnik az eszköz tekintetében.
-
szpal17
őstag
Ez a mód csak egy kis extra...nem kötelező törölgetni a kijelzőt ha nem akarod....
Egyébként brutális ez a psp vita....később elgondolkodom a vásárlásán..árcsökkenés, sok játék..1-2 év még
-
Gude
senior tag
El fog kopni az a kijelző
-
Kanczy
veterán
Hát ez az új funkció... péklapátot érdemel, aki kitalálta. Választhattak volna legalább valamennyire játszani tudó emberek a gameplayhez
-
DeFranco
nagyúr
Parasztvakítás... szó szerint.
-
Squirrel
őstag
Hát ez a véres dolog engem tuti idegesitene...B*sznám földhöz a kütyüt az tuti a harc hevében....
-
Apika
addikt
Ez az "apró figyelmesség" lehet, hogy egy-két földhöz vágást fog eredményzni a harc hevében... A látottak alapján elég nehézkes letörölni a képernyőt...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Befutott az első Mortal Kombat Vita gameplay videó.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest