Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukorka
addikt
válasz FuRiONight #125 üzenetére
Nehéz ügy. Nem meggyőzni akartalak hiszen az tetszik neked amit jónak találsz. A lényeg hogy mindenki élvezze játékát
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Mukorka
addikt
válasz FuRiONight #123 üzenetére
A Cod4 egy erős Community-vel rendelkezik, a mai napig sokan játszanak vele. Olyan jellegű játék mint a CS. Sokan szeretik online Esportként mivel a pályák letisztultabbak és a fegyverek/karaktermozgás is letisztultabb mint az újabb részekben. Nem kétséges hogy többet kínál egy új rész mint a régi de szvsz egy MW2 és Black Ops játékot a megvétel után rengetegen abbahagynak, legalábbis PC-n ez a helyzet mivel a játék nem akkora átütés mint mondjuk anno volt a Cod4, épp ezért sokan megunják.
Van az X-fire nevű program, ami nem feltétel egy Cod6-7-hez de Cod4-hez még nagyon hasznos és úgy vélem sokan használják is hozzá a fent említett játékoknál.
Lehet hogy ez nem teljesen jó példa de mutat valamit a Cod4 tartósságáról. Majd keresek Steam statisztikát is , már ha találok. Más a helyzet a konzolokkal, ott se hiszem hogy tartósabb a játék de eleve többen veszik konzolra mint pc-re.
-
FuRiONight
őstag
válasz Petya597 #102 üzenetére
Most nem azért, de a cod4 messze nincs olyan jó mint az új részek, csak az aprításról szól. Sokkal csiszoltabb a játékmenet.
Van benne újítás, ez nem is kérdés, csak nem forradalmi (máshol=új grafikus motor, forradalmi játék ). PC-n van rengeteg csaló, bár nem csak ennél az egy játéknál. Jah és DLC-kért máshol is pénz kérnék, nem ők az elsők sem az utolsók ebben. -
7
addikt
A topicot takarítottam. Legyetek szívesek a továbbiakban kulturáltan véleményt nyilvánítani!
-
Mukorka
addikt
Ha csak a singleplayert nèzzük akkor elég közel vannak egymáshoz. Modern hadviselés, BF kb jelenidő míg mw is hasonló korban több fikcióval. Multiban meg azért van összehasonlítva mert bár eltérnek, mégsincs riválisa e két fps játéknak, így egymáshoz kell őket viszonyítani.
[ Szerkesztve ]
-
Petya597
tag
Ennyi.
A CoD a 4. -ik részig volt jó szerintem. Most meg már, hogy évente új CoD van, és semmi újítás, most már nekem is elég volt ebből. Tele vannak a CoD 6 - 7 multijai kemperekkel, csalókkal, quickscope -os noob -okkal. Egyáltalán semmi élethűség nincs benne, az meg különösen undorító, hogy a DLC -ért pénzt mernek elkérni.http://wolfkatirajongok.wordpress.com/ http://katiwolf.gportal.hu/
-
Petya597
tag
A CoD -ért vagyok, (Illetve lehet, hogy már csak voltam) oda jobban, de el kell ismerni, a BF 3 idén veri az MW3 -mat, maximum single player sztoriban nem, de azt majd meglássuk majd megjelenéskor.
A BF3 az év FPS játéka idén.http://wolfkatirajongok.wordpress.com/ http://katiwolf.gportal.hu/
-
Petya597
tag
Én a Black Ops után azt mondtam, többet nem veszek CoD -ot, viszont mivel nagyon szeretem a Modern Warfare részeket, és szerintem ez a trailer is nagyon jól néz ki, szerintem meg fogom venni. Jó, valóban nem látni benne új dolgokat (Váá, mondjuk látom visszahozták a G36C fegyót - kedvencem ) de Nekem tetszik. DLC -ket már a CoD 6 óta nem veszem meg, felesleges pénzkidobás, de maga a játék az kell.
http://wolfkatirajongok.wordpress.com/ http://katiwolf.gportal.hu/
-
đayW@LkeR
tag
Kellenek az ilyen gyenge hsz-ek is mint a tiéd
2009.11.10. 09:00 CoDMW2: PENGE'ߣ@Đe [H].......................................... 2011.11.08. 08:00 CoDMW3: PENGE'ߣ@Đe [H]........................................ M4A1-ACR RuleZzz!!! // BF3 - MW3 Rules! 2011.12.08 Lg Optimus Black yeah
-
GrG1210
aktív tag
Na ez aztán az egyedi játék.... inkább maradok a BlackOpsnál eltekintve az apró hibáit..
-
feka007
veterán
válasz FuRiONight #75 üzenetére
"Lehet neked néhány órás a MW multi, ami végig pörkös és változatos"
Nem szeretem a pörköltet.
CoD-hoz meg adják ki 20-30 $-okért a DLC-ket, amibe összerettyintenek pár új multis mapot, hát ez igazi musthave. De ha netán valaki ingyen adja ezeket, akkor az egyből azért van, mert szar a játék? Egyébknt a WaW-hoz még a Treyarch is ingyen osztogatta a mapokat elég szép számmal, jobb is volt, mint a Black Ops.
MW3 megint iwnetes lesz, az MW2-be is alig tudok már belépni.. Pár hónap múlva úgyis feltörik majd ugyanúgy, nem fogok belerokkanni -
Mukorka
addikt
válasz FuRiONight #75 üzenetére
Eddig se adtak ingyen dlc-ket BC2-höz de mindegy...
"A MW-on nem dolgoznak csak a dice-ok, hát ez kész röhej." Ez mi?
Te megmondod hogy nem jó a játék. Nem lehet célozni? Az hogy te nem tudsz célozni még nem jelenti azt hogy nem lehet. Ez az mw3 gyerekeknek készül, olyanoknak mint te. BF-ben sokkal több munka van, már a BC2 is tartalmasabb volt mint az mw2. Konzolon tolod? Megkapod a 60 fps-t , 1024x600 felbontásban amit rákötsz HD tvre és még el is hiszed hogy jó. Az ilyen reménytelen és igénytelen emberek miatt marad meg a cod vásárlói rétege, nem baj idén ismét megveheted azt amit már 4 és 2 éve is kiadtak, meg is érdemled.
-
FuRiONight
őstag
Lehet neked néhány órás a MW multi, ami végig pörkös és változatos. BC2 1 hét alatt eladtam, mert az a játék valami borzasztó, még normálisan célozni se lehet benne. A MW-on nem dolgoznak csak a dice-ok, hát ez kész röhej. Az EA és a Dice persze nem a pénz vezérli, azért adnak ingyen DLc-ket, hogy csalogassák az embereket, de még ezzel sem sikerül. Ha egyszer nem jó a játék ugye, bármit kiadhatnak hozzá.
-
feka007
veterán
válasz FuRiONight #72 üzenetére
Nem hülyeség az a hasonlat. Azért a pár tíz óra multiért én sem adok ki megint 10k-t idén már, majd ott a BF3. Csináljanak egy jó single-t azt kiakasztom, aztán ha lesz alteriw, akkor multizok is. Bár a BC2-vel se játszottam vmi rengeteget (BF2-t még mindig elindítom néha, a BC2 nem fogott meg), de azért még mindig jobban megérte megvenni, azon legalább dolgoztak is, nem csak rajtam röhögve nézik a 20 számjegyű bankszámlájukat az Activisionnal azzal a Kohn-tipusú szimpatikus emberkéjével az élen..
-
nanorambo
őstag
válasz FuRiONight #70 üzenetére
Tudod mit? Úgy tűnik, hogy nem jött át az amit mondani akartam. Nem tudom, hogy ebből, mi alapján jött ki neked, hogy én JBfost hallgatok.
Erre egy valamit tudok mondani: Nem süllyedek le a hülyék és retardáltak világába, mert a rutinjukkal legyőznének. További szép napot. Többször ne írj választ a kommentemre mert nem fogom elolvasni!
-
nanorambo
őstag
válasz FuRiONight #63 üzenetére
Hát igen. Valaki kikapcsolódásból mondjuk Mozartot, vagy Wagnert netalántán Bach-ot hallgat, valaki meg Justin Biebert meg haverjait.
Érted ugye? -
feka007
veterán
Ha jó lesz a BF3, akkor én biztos azt veszem meg. A multi úgyis MW 2.5, a single elég lesz szvsz (az mondjuk egész ígéretesnek tűnik, Berlin, London, Párizs)
[ Szerkesztve ]
-
Neró
őstag
Megnézném, hogy te hogyan kapcsolódsz ki CoD közben. Manapság már nem találni olyan szervert ahol ne káromkodnának, szólnának be és ne idegesítenének fel. Gondolom nem csak egy résznél van ez így.
| www.diablohungary.hu
-
Kassadin
addikt
válasz FuRiONight #60 üzenetére
Nem tűnt még fel hogy a profithajhászás miatt évente sz@rják kifele a legújabb cod részeket mindenféle belső tartalom nélkül?
-
Mukorka
addikt
Rendben, majd vigyázz a robbanó harci kutyákkal, veszélyesek.
-
Mukorka
addikt
Persze csak a BF3 nem BF2 graffal jön ki...
Hasalni BF2-ben is lehet... Épp ez a lényeg itt, a játék karakterisztikája nem követel meg 6 év után sem akkora módosítást multiban. Új motort kap , igen, 2011 van nem 2007. Bőven elég tartalom van ott, inkább a kiegynesúlyozottságra mennek. Persze ez más korosztálynak készül...Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
v!ct0y
veterán
Az nem újítás de ne izgasd magad.
-
Scholes9
nagyúr
válasz FuRiONight #57 üzenetére
Na lentebb helyesbítettek Egyébként meg igazad van, bár egyre több, aki ezen a véleményen van, szerintem ez az eladásokon is meg fog végre látszódni, de majd kiderül
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Mukorka
addikt
válasz FuRiONight #54 üzenetére
Már megint ontod a fasságot itt! A BFBC2 egy külön játék, nem a BF2 folytatása. A rendes utód 6 év múltán jelenik meg.
Mehetsz te is robbanó kutyákra lőni
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz FuRiONight #54 üzenetére
Ezen nincs mit nevetni, ez tény Ha másfél év is, akkor sem <1
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
-
FuRiONight
őstag
Mindenki szidja a codot, hogy évente van újabb részt. Tessék megnézni "nagy" BF sorozatot, ez az idő náluk másfél év. Akkor miről beszélünk? (új grafikus motor van benne és már de fasza a játék )
-
Kirtam
tag
Muhahaha, mi volt már az hogy "danger enemy dogs, carrying explosives on their back"
Ez 5 éveseknek készült? Robbanó kamikáze kutyák na neeeee...
A no recoil fegyókról nem is beszélve... -
fasirTTT
őstag
ja mondjuk én nem is várom annyira, nekem a 4 óta már véget érett a széria. bár az 5 se volt valami húdejó, de abba legalább volt határ, nem úgy mint a mostaniakba a szarrá perkezett meg strikozott multira gondolok itt, mert hát ha van akinek ez kell akk hajrá. és eladásokat tekintve van is
na majd a bf3, oda én is sok reményt fűzök. annyira sokat, hogy még elő is rendeltem, de ez már csak formalitás kérdése -
megint én
őstag
Nem olvasván a kommenteket
A vidi alapnán inkább BF3, ez szóba sem jöhet. Inkább simsezek a csajommal, mint ez...
DEDÓSOK JÁTÉKA!
-
nanorambo
őstag
Engem egy valami miatt érdekel(ne) a játék. Az a stori folytatása és befejezése. MErt szerintem a Modern Warfareoknak elég jó sztorijuk volt. De valahogy ezt a giccset nem tudja bevenni a gyomrom. Nem arról van szó, hogy szar játék, de már régóta szinte semmin nem újítottak. És most amúgy is Battlefield 3 lázban égek!
-
-volume+
csendes tag
Tiszta gagyi olyan mint a rambó 4
mindenkit lelövök 1 tár berettával,és
közben vígan megeszek 1 big mac-et
De azé szeretem eddig minden részt megvettem,
nekem olyan ut-s fillingje van csak más a profil[ Szerkesztve ]
-
válasz WayneGace #41 üzenetére
Talán átgondoltabb lenne 1-1 rész, több mindent bele tudnának rakni, lenne rá idő és azt az elavult motort is ki tudnák végre cserélni. A jelenlegi helyzetben akár a kövi teljes részig jöhetne évente 2-3 DLC akkor is megkapnák a játékosok ezt a mennyiségű újítást.
Persze a másik oldalról nézve így is az egyik legsikeresebb játék üzletileg. Ilyen téren nehéz felülmúlni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
WayneGace
őstag
Ha megálltam a CoD-ban egy sarkon és nem mentem előre, akkor eddig is hullámokban jöttek. Végtelenül, hiába csak két szoba maradt hátra, ha ott álltam volna vele napokig, akkor sem fogynának el. Ettől függetlenül lehet érdekes lesz.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Gomez86
őstag
válasz Plazmacucci #29 üzenetére
Nekem többet is megér Ha valakinek ez a hobbija, akkor nem olyan vészes az... nekem pl 5 mozi ára, és többet fogok vele játszani mint 10 óra
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Mukorka
addikt
Az a gond hogy motorcsere nélkül nem érzem hogy új játékot kapnék. Egyszerűen lehúzás az egész. A jobb, újabb motor régen alap volt minden új résznél a legtöbb játékban. Ma meg a konzolok miatt ez nem fejlődik a legtöbb helyen. Mivel a konzolra szarok. A pc-m atom, elvàrom hogy jobbat kapok! ;D
-
Neró
őstag
Nem erről van szó, én nem tartanám szarnak a CoD-t. De tények azért vannak. Például ha nem adnának ki minden évben egy újabb CoD-t akkor lett volna idő egy jobb motor fejlesztésére - ezt a(z) EA/DICE meg is csinálta.
Tehát én azért vagyok most a CoD ellen mert a sok okos fejlesztő elrontotta az egész szériát, holott most még jobb és még sikeresebb és még jobb lehetne ha ezeket meglépték volna.
| www.diablohungary.hu
-
Keksz03
senior tag
mert ugye a bf3-ba sok lesz...jah igen, megkapjuk a hasalás csodálatos hatalmát!
nem tudsz újat csinálni egyikben sem! kicseréled a pályákat, a grafikus motort, a fegyvereket és max teszel be pár másik játékmódot! ennyi! nekem több száz órám van BO-ban és BC2-ben és tudom h mit beszélek!
de felesleges veled vitázni, nem a cod mellett kampányolok, de számomra mindegyik egy szinten van, jó talán a cod egy kicsivel jobban és nem tetszik a sok negatív vélemény főleg olyanoktól akik nem játszottak vele csak hallották a havertól vagy néztek egy gameplay-t a jutyubon...Üdv: Keksz03
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
he7edik.
addikt
"már azért is kapsz pontot ha megmozdulsz"
Égő szöveg a flém vázon
-
v!ct0y
veterán
-
Neró
őstag
Mért ne tudnék? Kipróbáltam az MW-t (kivéve persze az MW3-t mert hogy az még nem jelent meg) De amúgy sem konkrétan az MW3-ról beszéltem hanem a sorozatról.
MW3-ról pedig: feleannyi újítás van benne mint a BO-ban volt - a videók alapján, eltekintve a pályáktól meg fegyverektől talán. Egyszóval elmehetne egy kiegészítőnek.
| www.diablohungary.hu
-
félisten
-
Keksz03
senior tag
hát a cod4 és a black ops kifejezetten jó lett, black ops-ba rengeteg újítás volt ami jobbá tette!
a perkek meg ugyanúgy vannak a bf-ben is, nem leszel láthatatlan vagy nem fogsz lebegni elárulhatom, de ha nem tudsz vmiről akkor arról h tudsz nyilatkozni? nem értem, csak számomra logikai csavar ez?Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
Mukorka
addikt
válasz Black Dragon #22 üzenetére
Nem lesznek szerverek, IWnettel tolhatod majd amerikaiakkal.
-
Keksz03
senior tag
igazad van a MW-ig nem volt más, de az IW-net egy kalap semmit ért, a black ops.hoz nem is tudom h van.e már vmi alternatíva tört multi ügyben! egyébként az nem teljesen igaz h a hajamra kenhetem mert az első hónapban voltak lagg problémák azóta nincsen, legalábbis én nem találkoztam vele azóta úgyh a hiba az ön rendszerében lehet! mondjuk ha a felének 200 felett a pingje akkor ne csodálkozz...de ha már laggos szerver akkor a BFBC2-t meg se említem ami bugtelep 1 év után is, a laggos játék meg szerverek a MW2-re emlékeztetnek...
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
Neró
őstag
Nem azért mondjuk, hogy szar a CoD mert nem tudjuk megvenni vagy mert nem vagyunk jók benne. Pl. én azért nem bírom az újabb részeket (a CoD5-től kezdve) mert egyszerűen, olyan gyerekes lett és közben semmivel sem jobb, újabb, hogy az már botrányos. Ahogy néztem a videókat az MW-ről csak az tűnt fel, hogy a grafika kb. CoD4 és már azért is kapsz pontot ha megmozdulsz és ezt még nagybetűkkel színesen ki is írja, hogy ne láss semmit - ez persze minden másodpercben, ennyit az MW sorotaról.
Arról nem is beszélve, hogy a multi része katasztrófa lett a sok perktől ami lebegést és láthatatlanságot is biztosít (most nem tudom, hogy van e ilyen de elképzelhető, már ezen sem csodálkoznék ) meg miegymás.
Az újabb CoD-okat nem vettem meg pont ezért, de kipróbáltam őket, épp elég volt. A BO-ról már nem is mondok semmit.
Eddig eredetibe megvan a CoD2, CoD4, CoD5 - és 2007 óta játszok velük. Ezekre a kiadásokra mondom azt, hogy ez még CoD.
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
hagerci
csendes tag
Részemről várós a játék. Tényleg úgy tűnik, hogy nem sok újítás lesz benne, de mivel nekem eddig is tetszettek a Call of Duty-k, ezért nagy a valószínűsége, hogy ez is fog.
Kíváncsi leszek erre a módra, vagyis inkább arra, hogy Solo-ban mennyire fog lekötni. A Call of Duty: World at War és Black Ops féle Nazi Zombies is nagyon tetszik, de általában csak haverokkal játszok vele, remélem ez a Survival módnál változni fog. -
Gomez86
őstag
Jó lesz ez. nem kell csodát várni, csak egy kellemes esti elfoglaltságot
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
"a tört multi meg botrányos..." - Most miről is van szó? A Dedikált szerveres időszakban semmivel sem volt különb az eredeti a kalóz példányoktól. IW-net más, az új BO féle rendszert meg eredetivel is a hajadra kenheted ha a külföldi szerver laggos.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Keksz03
senior tag
tévedés! ami miatt új játékot adnak ki az a single folytatása, kicsit átszabott grafikus motor és jó pár újítás multi terén. nem tudom minek kell idejönni és trollkodni! szidja itt a sok majom a grafikát...nézzétek meg a krájzisz-t ami hú de csecse grafikával jött ki csak egy darab szart nem ért...engem nem érdekel h a doboz amire nem figyelek mert ugye egy TDM vagy Sabotage alatt a legkevésbé nézed a berendezési tárgyak textúráit, ha igen akkor ott már rég baj van! cserébe próbáld ki a BFBC2-ben esetleg a HC módot aminek köze nincs a HC-hoz a CoD-hoz képest! arról nem is beszélve h jó poén a rombolható környezet, de egy idő után zavaró amikor a sok csicska feljön és rpg-vel lövöldöz csak mert az a legegyszerűbb...
úgyh nem kell itt fikázni a CoD-ot, az más játék, más stílust igényel teljesen mindegyiknek megvan a maga szépsége!u.i.: Black Ops és BFBC2+Vietnam-ot is eredetibe játszom neten 3 monitoros eyefinity rendszeren és elég jó vagyok mindkettőben, tehát nem egy rinyálós CoD fan vagyok csak nem bírom elviselni a sok butát aki élből osztja a CoD-ot mert vagy béna volt vagy mert haragszik h sose tudta megvenni eredetiben a tört multi meg botrányos...
-
keIdor
titán
Ez a mód mondjuk jónak tűnik speciel...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Neró
őstag
Huh hát ez...
| www.diablohungary.hu
-
F34R
nagyúr
Vááá ez nagyon jó lesz várós
-
kapeti07
senior tag
Ezzel a Survival móddal már csak kapálóznak szerintem. Már az Unreal Tornament 203-ban is benne volt anno. Újat nem tudnak kitalálni sajnos. Ez a széria nagyobb lejtmenetben van mint az NFS széria. Sajnos.
Xbox: kapeti
-
Cobrusz
senior tag
én látom csak úgy, hogy a grafika elég gyenge?
-
törölt tag
Na a CoD is megkapja a saját kis Horda módját, éljen. Remélem lesz ettől eredetibb újításuk.
-
Edem05
őstag
válasz Black Dragon #9 üzenetére
Tőlem meg egy diszlájkot.
-
Black Dragon
addikt
Tőlem kapott egy lájkot.
-
addikt
Szépike nagyon!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
olbaidhun
őstag
Annó a rainbow six vegasban csíptük a "tűlélő" módot. (igaz ott nem volt nagyobb hullám, hanem egy zárt környezet, ahol tényleg vadásztak rád..) De ott valahogy nagyobb volt a kockázat. Ezért izgalmasabb lehetne a játékmenet..
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Mukorka
addikt
Ez már nem fért bele dlc-ként az előzőbe ezért kiadnak egy új játékot hozzá...
-
pckownz
őstag
Jónak tűnik. Mint egy multi-mission botok ellen
-
Hát ha igazán komoly Survival módra vágyom akkor előkapom valamelyik AVP-t, ez így semmi extra szerintem. Mondjuk az legalább látszik a videóból, hogy a maradék IW keze is benne van a dologban, mert jobban összeáll mint a másik(akiknek a nevét nem mondjuk ki) csapat munkája.
Amúgy csak én gondolom úgy, hogy jó lenne kicsit visszamenni a COD2-4 kevésbé színes és ócska, műanyag hatású információs rendszeréhez? Ez a sok óriási, színes felirat és a többi agyoncsapja szerintem, hiába árkád, de ez már túlzás. Egy letisztultabb COD-ra lehet hamarabb beneveznék.
[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
Én azért várom.
yo
-
v!ct0y
veterán
Húúú mennyi újítás van benne....
-
félisten
izgi
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu-Siemens Lifebook S 935 (13,3" IPS érintőkijelző, i5-5300U, 6GB RAM, 240GB Samsung SSD)
- Adus 27" TUF Gaming VG279Q1A
- Corsair SF600 600W 80 PLUS Gold,moduláris,SFX tápegység,dobozában,hibátlan állapotban!
- Hibás iPad 2 WiFi + Cellular 16 GB + kábel
- ÚJ, dobozos, 10" Android Tablet (+billentyűzet, toll, tok, headset, tőltő)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest