Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukorka
addikt
válasz FuRiONight #125 üzenetére
Nehéz ügy. Nem meggyőzni akartalak hiszen az tetszik neked amit jónak találsz. A lényeg hogy mindenki élvezze játékát
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Mukorka
addikt
válasz FuRiONight #123 üzenetére
A Cod4 egy erős Community-vel rendelkezik, a mai napig sokan játszanak vele. Olyan jellegű játék mint a CS. Sokan szeretik online Esportként mivel a pályák letisztultabbak és a fegyverek/karaktermozgás is letisztultabb mint az újabb részekben. Nem kétséges hogy többet kínál egy új rész mint a régi de szvsz egy MW2 és Black Ops játékot a megvétel után rengetegen abbahagynak, legalábbis PC-n ez a helyzet mivel a játék nem akkora átütés mint mondjuk anno volt a Cod4, épp ezért sokan megunják.
Van az X-fire nevű program, ami nem feltétel egy Cod6-7-hez de Cod4-hez még nagyon hasznos és úgy vélem sokan használják is hozzá a fent említett játékoknál.
Lehet hogy ez nem teljesen jó példa de mutat valamit a Cod4 tartósságáról. Majd keresek Steam statisztikát is , már ha találok. Más a helyzet a konzolokkal, ott se hiszem hogy tartósabb a játék de eleve többen veszik konzolra mint pc-re.
-
feka007
veterán
válasz FuRiONight #75 üzenetére
"Lehet neked néhány órás a MW multi, ami végig pörkös és változatos"
Nem szeretem a pörköltet.
CoD-hoz meg adják ki 20-30 $-okért a DLC-ket, amibe összerettyintenek pár új multis mapot, hát ez igazi musthave. De ha netán valaki ingyen adja ezeket, akkor az egyből azért van, mert szar a játék? Egyébknt a WaW-hoz még a Treyarch is ingyen osztogatta a mapokat elég szép számmal, jobb is volt, mint a Black Ops.
MW3 megint iwnetes lesz, az MW2-be is alig tudok már belépni.. Pár hónap múlva úgyis feltörik majd ugyanúgy, nem fogok belerokkanni -
Mukorka
addikt
válasz FuRiONight #75 üzenetére
Eddig se adtak ingyen dlc-ket BC2-höz de mindegy...
"A MW-on nem dolgoznak csak a dice-ok, hát ez kész röhej." Ez mi?
Te megmondod hogy nem jó a játék. Nem lehet célozni? Az hogy te nem tudsz célozni még nem jelenti azt hogy nem lehet. Ez az mw3 gyerekeknek készül, olyanoknak mint te. BF-ben sokkal több munka van, már a BC2 is tartalmasabb volt mint az mw2. Konzolon tolod? Megkapod a 60 fps-t , 1024x600 felbontásban amit rákötsz HD tvre és még el is hiszed hogy jó. Az ilyen reménytelen és igénytelen emberek miatt marad meg a cod vásárlói rétege, nem baj idén ismét megveheted azt amit már 4 és 2 éve is kiadtak, meg is érdemled.
-
feka007
veterán
válasz FuRiONight #72 üzenetére
Nem hülyeség az a hasonlat. Azért a pár tíz óra multiért én sem adok ki megint 10k-t idén már, majd ott a BF3. Csináljanak egy jó single-t azt kiakasztom, aztán ha lesz alteriw, akkor multizok is. Bár a BC2-vel se játszottam vmi rengeteget (BF2-t még mindig elindítom néha, a BC2 nem fogott meg), de azért még mindig jobban megérte megvenni, azon legalább dolgoztak is, nem csak rajtam röhögve nézik a 20 számjegyű bankszámlájukat az Activisionnal azzal a Kohn-tipusú szimpatikus emberkéjével az élen..
-
nanorambo
őstag
válasz FuRiONight #70 üzenetére
Tudod mit? Úgy tűnik, hogy nem jött át az amit mondani akartam. Nem tudom, hogy ebből, mi alapján jött ki neked, hogy én JBfost hallgatok.
Erre egy valamit tudok mondani: Nem süllyedek le a hülyék és retardáltak világába, mert a rutinjukkal legyőznének. További szép napot. Többször ne írj választ a kommentemre mert nem fogom elolvasni!
-
nanorambo
őstag
válasz FuRiONight #63 üzenetére
Hát igen. Valaki kikapcsolódásból mondjuk Mozartot, vagy Wagnert netalántán Bach-ot hallgat, valaki meg Justin Biebert meg haverjait.
Érted ugye? -
Neró
őstag
Megnézném, hogy te hogyan kapcsolódsz ki CoD közben. Manapság már nem találni olyan szervert ahol ne káromkodnának, szólnának be és ne idegesítenének fel. Gondolom nem csak egy résznél van ez így.
| www.diablohungary.hu
-
Kassadin
addikt
válasz FuRiONight #60 üzenetére
Nem tűnt még fel hogy a profithajhászás miatt évente sz@rják kifele a legújabb cod részeket mindenféle belső tartalom nélkül?
-
Mukorka
addikt
Rendben, majd vigyázz a robbanó harci kutyákkal, veszélyesek.
-
Mukorka
addikt
Persze csak a BF3 nem BF2 graffal jön ki...
Hasalni BF2-ben is lehet... Épp ez a lényeg itt, a játék karakterisztikája nem követel meg 6 év után sem akkora módosítást multiban. Új motort kap , igen, 2011 van nem 2007. Bőven elég tartalom van ott, inkább a kiegynesúlyozottságra mennek. Persze ez más korosztálynak készül...Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
v!ct0y
veterán
Az nem újítás de ne izgasd magad.
-
Scholes9
nagyúr
válasz FuRiONight #57 üzenetére
Na lentebb helyesbítettek Egyébként meg igazad van, bár egyre több, aki ezen a véleményen van, szerintem ez az eladásokon is meg fog végre látszódni, de majd kiderül
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Mukorka
addikt
válasz FuRiONight #54 üzenetére
Már megint ontod a fasságot itt! A BFBC2 egy külön játék, nem a BF2 folytatása. A rendes utód 6 év múltán jelenik meg.
Mehetsz te is robbanó kutyákra lőni
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz FuRiONight #54 üzenetére
Ezen nincs mit nevetni, ez tény Ha másfél év is, akkor sem <1
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest