Új hozzászólás Aktív témák
-
HyP3b0y
senior tag
Ezért nem játszom TDM-t, hanem domination-t és HQ-t, ha ott nem játszotok össze, akkor nem ti nyertek, ennyi.
Különben meg ha taktikázásra vágsz akkor ne cod6ozz, hanem cod4, css,cs1.6, cod2 és szerezz teamet warra.
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
feka007
veterán
válasz Ice_Man22 #34 üzenetére
Ott a multi.. Mondjuk az elég rövid szavatosságú, mert iwnetbe hamar beleőrül az ember, aztán ráun.
Single lehet, hogy rövid, de viszont nagyon jó lett, jobban meg lett rendezve mint sok film. Inkább legyen 6 óra és jó, mint 20 óra amiből 15 üresjárat (Far Cry 2 pl, ha az első 2 órát lejátszottad, akkor kb semmiből nem maradtál ki ha abbahagytad..) Meg mozifilmeknél se plusz, ha 4 óráig tart, és a végén már firkál a vége..[ Szerkesztve ]
-
Biriboyka
senior tag
válasz nincskedvem #41 üzenetére
Lehet olcsóbban eladom az enyémet mint a boltban.
Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
nincskedvem
aktív tag
Ha lenne pénzem én is megveném eredetibe, de nincs ezért sehogy se tolom :/
-
atee
őstag
Tulajdonképpen a célját elérte. Nagy hype előzte meg és ez elég volt.
A játék PC-s szemmel nézve.
Mi ez a baromság, hogy nincsenek szerverek? Hogy nem választhatom ki, milyen pályán akarok játszani? Majd random betesz valahová ahol játszál...
A pingek az egekben, persze ezt nem látod mert csíkok mögé rejtik.
Amerikai hoston is játszhatsz ha azt sorsolja neked. Nagyszerű!Lehetetlen Perk kombinációk amitól úgy futkosnak a playerek ami emberfeletti. Gyakorlatilag egy beépített cheat.
OP fegyverek...célozni se kell vele aki a képernyő felét kinyírja.
És mivel nincsenek szerverek nem lehet kickelni azokat akik mást se csinálnak csak GL...Ezen kívül a pályák már most unalmasak és rettenetesen kicsit.
Sokkal sokkal szórakoztatóbb is lehetne, de így sajnos a hamarosan megjelenő BC2 martaléka lesz.
Még ezek ellenére is lehet vele jókat játszani, de igazi király lehetett volna.
D-day 2002-01-04 01:54
-
cor
őstag
inkább a kampányára...már szervezik h ki legyen a zeneszerzö, Ice-T helyett meg most gondolom Ice Cube fog feltünni majd véletlen a játékosok között
a játék meg kb ugyan ez lesz, csak nem havas hegyekkel hanem grandkanyon sziklákkal, tomkruzos majdnemlesekdemégse jelenettel amiböl kiment valaki, s nem snomobil lesz hanem kvadozás
jah majdnem elfelejtettem vkiröl ki kell derülnie h áruló...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
elithun
őstag
Nah akkor van pénzük a MW3-ra (meg néhány villára) remélem abból egy ürber-brutál cuccot csinálnak.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Dany007
veterán
ööö nem ennyit hozott az Avatar is ?
Ja ,de most olvasom a cikket[ Szerkesztve ]
-
Yaye
őstag
Tf2-ben egymásra utaltság van, azért tud működni. Itt ilyen nincs.
Nekem amúgy nincs bajom a játékkal, csak ez a halálos nyomorúság IWnet kerget a sírba. Az nagyon gáz. Percekig bámulhatom a "waiting" feliratot a legváltozatosabb megfogalmazásokban, mire össze bír rakni egy matchet, ami többnyire a pálya végén egyből szét is hullik. Tisztára a 80as években érzem magam, ott kellett ennyit várni amíg kazettáról végre betöltött a játék Sokszor olyan hosszasan képtelen összehozni bármilyen meccset, hogy inkább bezárom az egészet és visszamegyek tf2-be vagy cs-be. Az legalább működik, és mindig van pár jó meccs a megszokott szervereken, az ismert arcokkal. -
Ice_Man22
senior tag
Eleg rovidke egy jatek!!!!!
-
BalaNce87
addikt
Szerencsére van egy két ember itt velem együtt aki nem lát ebbe a játékba semmi szencációt, azt mondom annak nagy dolog aki ezzel kezdett codozni, de aki már 2 óta játszik annak hogy is mondjam unalmas lehet.
-
AXisBOLD
addikt
ez már rém unalmas , főleg hogy semmi újítás nincs benne, vagy kreatív munka(az első jó volt), és ezt meg agyon dicsérik.
nálam már ettől az egész felhajtástól a szar kategóriába tartozik.
itt egyedül a PR munka dicsérhető.
Aurea mediocritas
-
yakuza.tora
addikt
Hű! Ez nem gyenge! Át sem merem számolni forintra...
Alléz Olympique de Marseille!
-
Ari18
őstag
Tényleg jó játék, de nem hittem volna, hogy ennyit elér.
-
frame>24
addikt
Nyilván a kolosszális példányszám miatt van szénné csítelve, de a legjobban az tetszik, ahogy az okosan kigondolt perkekkel rásegítettek a ~7 éves, cickányhangú gyerekek játékára: marathon-lightweight-kés, grenade-launcher b*kkake...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
bandiie
aktív tag
-
samfishR
senior tag
legnagyobb 5öslotto nyeremény ennek a töredéke......
-
lorcsi
veterán
hihetetlen nagy ez a szám
eladó: vadi új soundcore motion+
-
eeXaa
addikt
...szép eredmény..
-
h_mate
tag
Engem minden multiban az irritál a legjobban, hogy semmiféle ösztönzés nincs arra, hogy mint egy csapat dolgozzatok, összedolgozzatok. És ez nem csak a COD ra igaz, hanem mindegyikre, kivéve Left 4 dead. Mindenki csak hajtja a killeket és rohangál a pályán össze-vissza. /nem azért mondom mert én vagyok a béna/
Suhognak a Fuck.
-
dokee78
félisten
Hát még ha bannolgatnák a csalókat akkor több is lehetne a bevétel.
-
HyP3b0y
senior tag
és ki látott már olyat, hogy a majdnem halálos lövést elbújva kipihened fél perc alatt, és utána teljes élettel mész tovább?
Ez eddígis így volt, nem tűnt fel?A legundorítóbb az egészban amikor vki a marathon perket(nincs sprint limit), a light weight perket és a knife distance increase-zel kb. csak végig fut a pályán és késelget...megpróbáltam én is 50/4es stattal zártam, ebből 45-46 kés...
A másik pedig a shotiknál az akimbo, a legdurvább shotival bármit csinálsz ha a képernyődön van az ember és kattintasz az halott...és akkor a legnagyobb idiótaság ugye a last stand meg martyrdom, törném el a kezét annak aki ilyet kitalál.
[ Szerkesztve ]
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
BalaNce87
addikt
Hát igen ez sajnos édeskevés ahhoz hogy új résznek nevezzük, jól megszedik magukat az biztos, bár jól csinálják kiadnak egy kieget és rekordokat döntögetnek szerintem simán kiadhatták volna cod4 után 1 évvel vagy cod5 után fél évvel, mert sok dolguk nem volt minden adott volt már a 4-ben. Nah mind1 várjuk szeretettel a köv codot
-
Cramo
tag
Megkaptam a játékot...a story mód még elmegy
a spec-ops nevetséges, pl a sniperes pályán, kilépsz, és akkor rakja le az ellenfelet, és veteranon sem nehéz, egyik se.
A multi kiábránditó, a dedikált szerver hiánya miatt állandóan laggol, mindenki kempel(ez nem a játék hibája) a "perk"-ek meg a játék realitását veszik el. Multiban sincs kihívás, lősz, meghalnak bármilyen messze, falon át, tökmind1, halálos kb 3 lövés.
Ami jó lenne, a mesterlövészkedés, azt megöli a killcam,= mindig mozogni kell.
A játék egyértelműen azokat célozza, akik nem túl ügyesek, ezt mutatja pl a death streak, meg az hogy a lövések a lövés pillanatában ott vannak, nincs késés.
Az emberek csillognak a pályákon, álcaruhában is, ha behívsz egy helikoptert tuti nyerő vagy, pisztollyal kb annyira könnyű ölni, mint vmi 7.62es puskával.
Ami még számomra gond, hogy egyre jobb fegyverekhez meg cuccokhoz akkor jutsz, ha sokat játszol, persze ez mindenhol így van, csak itt több unlock van, aminek hiányát érezni lehet, ha emiatt lelőnek.
A 3m-ről lehetséges késelést meg sem említem (jah mégis).
<Szerk.> és ki látott már olyat, hogy a majdnem halálos lövést elbújva kipihened fél perc alatt, és utána teljes élettel mész tovább?[ Szerkesztve ]
Asus P5Q Deluxe, mtech 450w, 2Gb Crucial Ballistix Tracer LED 1066Mhz, E7200@3,6, HD 2900 Pro, X-Fi Extreme Gamer
-
Scholes9
nagyúr
Nem rossz, nem rossz, de egy WoW-hoz képest édeskevés
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
munky
őstag
Egész egyszerűen nem értem ezt a CoD őrületet. Szerintem koránt sem olyan jó játék mint amilyennek beállítják.
-
Devil Smile
őstag
Akkor mostmar lehetne fgorditani kis penzt a V.A.C.ak fejlesztesere is h a sok csiracsiter kihulljon..
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Gerisz
addikt
Akkor a bevételből fizessenek már meg valakit, hogy a sok csalót, meg "ingyen" lanozót vagy kibasszák, vagy külön szekcióba legyenek. Kösz IW
Jah meg kölcsön a tréhómnak, hogy ha beállítom a rootert ne 2 napig legyen nyitva a NAT.
Köszi ezt is! -
iSonic
addikt
Hát megint hasított a COD ^^
-
boeing
őstag
Az nem kevés,hihetetlen kasza a játék.
-
Kr/\toS
senior tag
Hát jóhogy kollegák, Brit a főhős. HA meg teszem azt a Bundeswehr valamelyik elitje lenne a főmájer ott döntögetne eladási csúcsot.
-
sbai
tag
"Ez a második rész csak egy szimpla "kieg" semmi újítás nincs semmi téren."
Ez hülyeség. Ott a Spec-Ops, ez hatalmas újítás és ott a multi is amin szintén sokat újítottak a CoD4 óta. Például ott van a rengeteg feloldható killstreak, ott vanak a továbbfejlesztett perkek is és nincsenek dedikált szerverek se (mondjuk ez sokaknak negatívum). A Singe-ben is újdonság volt például a civilek és a történet is odab@sz.
Szerintem egy rossz szavunk nem lehet a játékra.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
LEgújabb -> Legújabb
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
BloodyEddie
őstag
A cikk végéről lemaradt egy pont
-
Kleroo
veterán
Ez azt jelenti hogy remek játék lett az első rész.
Többször kéne említeni
Ez a második rész csak egy szimpla "kieg" semmi újítás nincs semmi téren.
Ettől függetlenül jó.
De az első része volt a hatlmas DURR,az érdemli a dícséretet. Az ültette el azt amit most a 2. rész learat(ejj mennyi kocka van már manapság ...hová vezet ez.... facebookon lesz majd az első csók is :S )
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
ádikácska
aktív tag
Az nem kevés $...
Grat hozzá!"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy ruhás topik
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest