Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovag05
aktív tag
Ez a "zene"... bebaxott... tökéletesen jellemzi a játékot.
atee: Szerintem meg inkább legyenek "nagyobb" szerverek is, lehet vkinek a 9v9 elég, de ha nagyobb hentelésre vágysz... bár a mapok nagysága is közre játszik majd.
[ Szerkesztve ]
So many demons, so little time...
-
volvoguy
addikt
jó a videó, nekem a zene is tetszik, ezt a számot még nem ismerem, nem lepne meg ha Hans Zimmer mellett Eminem-et is leszerződtették volna...
Egyébiránt, kíváncsi vagyok roppantul, hogy Amerika megtámadása miként fog végbemenni..mert az oké, hogy atom-ot dobnak az USA-ra egy rakétával, vagy egy bombázóval..még az is el megy, hogy terroristák szórakoznak...de a videóban azt látjuk, hogy egy amerikai kisvárosban is megy az irtás...akkor gondolom itt azért "rosszaknak" elég nagy seregüknek kell hogy legyen, ahol már csak az amerikai katonák tudnak ellenállni....
nomeg a műhold felrobbanásánál, ami lehet a nemzetközi űrközpont is, látható egy pillanatra hogy egy asztronauta szemszögéből látjuk a dolgot...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Ice!?
őstag
Ez meg milyen zene már?
-
atee
őstag
9v9 elég. Végre nem lesz agyatlan hentelés.
D-day 2002-01-04 01:54
-
GrG1210
aktív tag
a 9v9 szerintem elég lessz , ez lessz az elsőő játék amit vakon megfogok venni.
-
feka007
veterán
Ez a zene nem kellett volna..
-
menalcas
őstag
Hát ez a vidi volt nagyon odavág az tuti
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
GEFORD
csendes tag
Fúúú gyerekek ez a videó ez üt nagyon nagy !már nagyon várom iszonyat jó videóóó! a zene is király
-
sniper elite
senior tag
Én is így gondolom, jóval több esélye van az embernek átlátni a játékot, és taktikázni is lehet! Én mindig úgy vagyok vele, hogy utáltam 32 full tele lévő szervezen játszani mindig is, mert szinte 10-20 másodperc alatt 10-15 ember már meg is halt! Szinte semmit se tudnak játszani mert halomra vannak lőve meg gránátozva a népek
-
BalaNce87
addikt
Végre vannak korlátai a játéknak, sajnos nem játékmenetet illetően, hanem az alábbi dolgok 9vs9, no modding stb, jó jel.
-
keIdor
titán
Bőven elég a 18 ember.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
(Darkwood)
őstag
Na végre megint játszok valami normális FPS játékkal!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
bandiie
aktív tag
Jó videó, bár a zene nem illik hozzá.
A 9 v 9 meg bőven elég, még sok is! -
00roli00
aktív tag
Láttam már ezt-azt, de ez komoly/
-
hommeros
őstag
Így is az év játéka lesz feltehetőleg, max neked nem
A videó meg yeee.[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
SzlobiG
félisten
9v9 az mi? Semmi... Hol lesznek a nagy 32 fős darálások? Sehol. Mindenesetre szerintem előbb-utóbb vmi patch formályában remélem majd megoldják, hogy többen lehessen játszani egy szerveren.
-
sniper elite
senior tag
Ezt a játékot megéri megvenni eredetiben, márcsak a multija miatt is! Amúgy legjobb fps sorozat a világon cod, megint nem okoznak csalódást vele!
-
nixx-21
őstag
első reakció: nem tudom úgy fogalmazni h ne kapjak permanent&write ban-t
második rekació: aztabüdösQrV@'annnyáááátaz össze seddig nézett trailer nem hatott ennyire durván rám mint most ez....
eddig elvoltam h majd ha kijön akkor kijön de most. =|Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
"Egy interjú kapcsán már az is elhangzott, hogy lőttek a 32 játékos multiplayer partiknak."
Ahhh, pedig mennyire fog hiányozni, hogy szűk teherhajós pályán 32 player, legalább 20 frag3x perkel öli egymást... (pl. waterwave szerver) Ez volt az igazi agyatlan hent, nem a Serious Sam.
Amúgy jó kis videó, de mondjuk ez a zene abszolút nem illik ehhez a játékhoz.
Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz belőle.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Enton
addikt
Király videó. Eminem is jó választás volt hozzá.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
LackoMester
addikt
hmmm....jó kis game lesz ez....
mp viszon megint felbsz max.18 emberke,naneee...miért kell elb...azt ami jó
a gamet megveszem,de üzenném a a Activision-nak meg a IW,h.bekaph...ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Sifre
senior tag
Ütős kis videó! Az év játéka lehetett volna, ha nem cseszik el a multiját... Persze lehet hogy így is az lesz. Remélem ügyes modderek belevarázsolják valahogy az új mapokat az MW1-be
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest