Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovag05
aktív tag
Nagyobb hype? Energia ital, egér, minden szir-szar, még a GTA4nek se volt ekkora hypeja, - ilyen széles körben - pedig az se volt semmi.
BalaNce87: Hyperól. xD
feka007: Silent Hillnek volt reklámja a tvben, arra emlékszem, be is tiltották. Meg, ugye az NFSek reklámja, Fifa, stb. - elég hányadék, de mindegy -
-
BalaNce87
addikt
Ezt most nem értem hiszen maga a 6. rész egy DLC, akkor miről is beszélünk?
-
infectedmann
őstag
Special MW2 Skines Xbox360 is van már
-
hommeros
őstag
Azért azt szerintem jó tudni, hogy a DLC XBOX360 exkluzivitást fog élvezni. Sok PC-s fog sírni, mikor a fizetett DLC-vel már játszani fognak az XBOX360 tulajok, ők meg majd talán fél év múlva ingyen.
Bár, számomra akkor kérdést vett fel, kb 3-6 hónap múlva a megjelenés után már DLC-re kell számítani?
-
darkarthur
senior tag
-
Ez aztán a hír , magamtól nem is gondoltam volna, hogy amíg nincs kinnt a játék, addig nem jön dlc.
Pedig úgy vártam , hátha jön egy októberi DLC
Tényleg, valaki nem tudja jön már patch a Call of Pripyat-hoz?
-
BloodyEddie
őstag
Energiaital kapcsán DLC? Hír arról, hogy nincs hír? Zsoccc, te mit szívsz mostanában?
-
Zolás
addikt
Egy hír ami nem szól semmiről. Még ki se jött a játék de már a DLC-vel csinálunk hirverést. Bulvár in PH
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Modern Warfare 2 energiaital kapcsán merült fel, hogy jövő tavasszal érkezik az első DLC.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Last Epoch
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest