Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Remélem a főgonosz itt is elborult lesz, mint a korábbi részekben.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
DNReNTi
őstag
Nem nagyon van mar idom jatszani, sot, egyaltalan ninics, de nagyon birom a FarCry sorozatot, annyira reszletgazdag, odaszegez a gep ele. Bizom benne ez is hozza majd az elvart szintet. Holnap trailer, sokminden kiderul majd.
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
Ryder62
őstag
Pedig egy western Far Cry-t megvettem volna.
-
bozont
veterán
Én örülök hogy nem western lett, ez nagyon bejövős, a plakát is, meg az alapján a hangulat is. A 4 meg a Primal az kimaradt, nem mozgatott meg, de erre kíváncsi vagyok.
-
->Raizen<-
veterán
válasz CriticalHit #39 üzenetére
Baromira unalmas a kietlen tájakon poroszkálni meg ezer éves pontatlan mordájokkal puffogtatni, meg vonatot, bankot rabolni, és kupikban kufircolni...
-
addikt
válasz CriticalHit #39 üzenetére
Az sajna eltolva jövőre, így akár jó lett volna az a megoldás is erre az évre.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
CriticalHit
őstag
Jobban örültem volna egy jó kis bosszúállós, hét mesterlövészes, ügetős-vágtatós, winchester, colt lövöldözős, Red Dead Redemption-szerű westernek.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
addikt
Bejön ez a borító. Egy elvetemült szektás, modern kori western hangulatú játéknak tűnik, jöhet.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
nubreed
veterán
válasz #32839680 #27 üzenetére
Azt utálom, mikor a vallási fanatikusoknak semmi humor érzéke nincs. Már pedig általában nincs. Nem hinném, hogy szándékosan meg akartak volna bárkit is sérteni a plakáttal, sőt azt sem, hogy direkt az Utolsó Vacsora képre akartak volna hajazni. Ennyi erővel bármi mást is bele lehet magyarázni.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
gyimger
őstag
Ez is igaz, meg általában a mi karakterünk lett a természet fia, a dzsungel szülötte, a vadon királya... ezt a modern USA-ban nem tudom elképzelni. (Westernben mondjuk egy indián törzshöz csapódás, farkasokkal táncolás az adta volna.)
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Lomha 8V
addikt
Megvan a "The Baytown Outlaws" című, hilly-billy, redneck akciófilm agymenés? Na, ha valami olyasmi lenne, az nagyon bejönne.
-
Griff55
senior tag
Csak furcsa lesz, hogy pont egy ilyen civilizált országban lőhetünk halomra embereket. Eddig mindig vmi 3. Világbeli országban játszódott , vagy vmi szigeten
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Griff55
senior tag
Nekem nagyon bejön így plakát alapján !!!
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
meci77
tag
Szakállas Far Cry! Jó lesz ez!
-
HoyHoy2
tag
olyanféle migráncs vadászos ez a borító, nekem bejön
[ Szerkesztve ]
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
tomi_mod
aktív tag
Utolsó vacsora... és gyenge meg gagyi a plakát
-
Ventur@
senior tag
Ez csak szektás, semmi amish. Inkább valami hill-billy, moonshine vedelő, hegylakó banda, akiknek van egy istenkomplexusos vezetőjük .
Más:
...ez az a borítókép meg szerintem gyenge . FC3-4-é sokkal ütősebb volt. Arról visszajött, hogy valami agyament főhősök lesznek (ugyebár Vaas-t és Paga Min-t nem kell bemutatni mennyire hibbantak voltak ).
De várok egy gameplay-t azért .
Jah...ha már bejelentették, valaki nekiállhatnak saját topikot csinálni neki .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
scdlsc
senior tag
Egyértelműen gyagyás white trash szekta van a képen. Gondolom őket kell majd a helyükre tenni.
-
Garrick
csendes tag
Ízlések és pofonok, de egy westernek jobban örültem volna. Nem lehet azt mondani, hogy telített a zsánerrel a piac. Egyelőre pótoljam be a Primalt, mondjuk a uplayel meg tele a tököm.
-
Puma K
nagyúr
Ubisoft...? Far Cry...? Hmmm.... max 10 eurót fog érni nekem
FC 2, 3 és Blood Dragon baromira tetszet... AC 2-ért oda-vissza voltam a Black Flag megint megfogott. A Prince of Persia széria 2. és 3. részét az 1. után nagyon vártam.
Viszont az említett játékok után egyszerűen nem fogott meg semmi más tőlük annyira, hogy az eredeti árat kifizessem értük
A Division ígéretes volt számomra az előzetes videók alapján ... co-op és multiplayer orientált lettem az elmúlt években single mondhatni nem köt le. De mikor kipróbáltam a Division bétát 12lvl-ig eljutottam és PvP-ztem... ezek alapján el tudtam dönteni, hogy nem érte volna meg az eredeti árát számomra. Most mikor pár hete ismét elérhető volt 2-3 napig a Division megint elkezdtem tolni ahogy időm engedte és egyszerűen ugyan oda jutottam el mint a bétánál is anno, hogy ez nem éri meg nekem még 50%-os akcióban sem.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
antikomcsi
veterán
Nekem tetszik ez a borítókép! Jópofa, és azt sugallja, hogy egy igazi szociopatával lesz dolgunk!
Legalább lesz valami amiért kevésbé bánja majd az ember, hogy vége a nyárnak, és megint beköszönt a sz@r idő. Amúgy is akkor érek rá játszani, úgyhogy várom! -
ribizly
veterán
Hajaj... Már megint a pénzemre fáj a foga az Ubisoft-nak. És már megint nyílni fog a tárcám.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
doooo
veterán
válasz takacsbotond #11 üzenetére
A nagy cseszegetés közben odakukkanthattál volna a háttérre, ahol egy amerikai zászló lobog dicsőségesen, felette pedig a szekta/közösség zászlaja, az előtérben pedig a kettő "egybegyúrva". Ergó aki ebből nem következtet az amerikai zászlóra az vagy soha nem látta még, vagy vak vagy a fene tudja...
-
jamez
senior tag
valami hülye vallási fanatikus banda egy alternatív jövőbe húzta amerikát. és őket kell lenyomni majd.
Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.
-
Jhonny06
veterán
"A találgatásokkal ellentétben"
Mármint milyen találgatások? A teaserből egyértelmű volt, hogy modern korban fog játszódni.
A plakát amúgy tényleg elég gagyi, de majd meglátjuk, mi sül ki belőle. A téma nem rossz.
-
hitvanyalak
senior tag
Íj van...
Nekem a 3-4 nagyon bejött, a primal nem hatott meg. Erre is kíváncsi leszek, bár én a "kvázi" FC5(wildlands)-el is jól elvagyok.[ Szerkesztve ]
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
kwzatz
őstag
"A találgatásokkal ellentétben nem western játék lesz a széria legújabb része."
Ezt most vettem észre a cikkben. Mire alapozod ezt?
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
taki01
őstag
A háttérben látszik egy hidroplán és egy második vh repülő. Kíváncsi leszek hogy milyen lesz. Egy trailer jöhetne de gondolom azt az E3-ra tartogatják. Far Cry közül csak a Primalt nem játszottam végig mert az nem tetszett. Többivel meg vagyok elégedve.
-
.LnB
titán
Ez a plakát nagyon taszító..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
elithun
őstag
Az ilyen amish, szektás, tele titokkal témát nagyon bírom. Eddig jónak ígérkezik!
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz takacsbotond #8 üzenetére
Na erre kíváncsi vagyok.
Miért is? USA zászló ez. A 6 csík is ott van, csak nincsenek ott a csillagok, hanem a közösség logója látható. A teaser videókon meg Montana olvasható, ami szintén USA. Szóval akkor mi is a gond?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
takacsbotond
őstag
"az amerikai zászlón nem csillagok találhatóak"
Aki szerint ez egy amerikai zászló az még nem látott olyat, vagy a szemével vannak komoly gondok.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Rodi 4.80
senior tag
A Wildlands Bolívia térkép elég nagy, ki tudnak kanyarítani belőle egy FC5-öt
-
GamerLaci123
tag
Jöjjön! Csak fusson is ezen a szutykon De amúgy már most tetszik. Remélem megint lesz egy olyan állat karakter mint a 3-ban és a 4-ben. Már csak azokért megérte megnézni a játékot. Tőlem kaphatok egy átskinezett 4-et is minimális változásokkal. Az is tetszeni fog ha normálisan van megcsinálva és le tud kötni. :
"It means nothing to me, to mean anything to you"
-
kwzatz
őstag
Ez egy neo-western lesz, már a teaserek után is így gondoltam, a kép után még inkább. Az, hogy valami mikor játszódik, nem zárja ki azt, hogy western legyen. Mindösszesen annyiról van szó, hogy nem klasszikus western.
Nem láttátok pl. a Westworldöt? Az is western, sci-fi western. Neo-western pl. a Desperado, Aljas nyolcas, Az ajánlat, Nem vénnek való vidék, sorozatok között a Justified."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Manbal
senior tag
hááát... a western fillingnek jobban örültem volna, ez kicsit olyan átrajzolt FC4-nek tűnik nekem... arról nem is beszélve hogy UBISoft... szóval amit majd most látunk, azzal közel se lesz megegyező a végső kiadás... (sokkal gányabb lesz) de cáfoljanak meg!
-
gyimger
őstag
Állat! Itt is lesz tenyérbemászó rosszfiú, hangulatos az összkép.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Ciccuka
veterán
Akkor mégis lehet belőle még valami jó.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest