Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hommeros
őstag
Ez a cikk megalol! Burzsuj vagyok mivel játsszak a héten? Megyek két kört a Ferrarimmal közben iPadomat nyomkodom! Köszönöm a figyelmet, ez volt a mai cikk!
Szánalom tenger,csak úgy ömlik.[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
GeryFlash
veterán
Bocsi, de a gamepod tévében ez a fél percenkénti pityegős szignál csak nemgem idegesít de rohadtul? Tudom hogy eredetiség, de sztem ez hülyeség....
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
addikt
Ezt én sem értem...:S
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Leginkább kihúzom a hónapot BF3-al és spórolok Diablo 3-ra
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
x6radio
tag
Prototype 2, "igyekszik kiküszöbölni az előd hibáit"? - A grafika ugyanolyan gagyi, valószínűleg a játékmenetben se fogunk nagyobb változásokat tapasztalni.
Nem vagyok elvarázsolva ettől a játék áradattól, a tavalyi év jobban kezdődött, bár a Devil May Cry HD-ra kíváncsi leszek. Remélem azért a HD felbontás mellé finomítanak a grafikán egy kicsit(nem mintha eddig akkora gondom lett volna vele)megjegyezném, hogy a srác hangja olyan mintha valami 16-18 éves gyerek beszélne a videó alatt, pont mint ahogy a youtube-on szokták
Mert ő hájdzs!! - By Obi Ván Bácsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest