-
GAMEPOD.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
válasz
tonermagus #26405 üzenetére
A modpackok kissé zártabbak, persze abba is bele lehet pakolni. Bár én nem szoktam, egy Space Dragonsban vagy egy Medieval Minecraftban már így is tonnányi van, és azok legalább ki vannak tesztelve.
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Hintalow
senior tag
válasz
tonermagus #26402 üzenetére
Szia,
Van jópár mod, ami csak lényeket rak be, ezek lehetnek csak passzív/barátságos, vagy csak ellenséges, vagy vegyes lényeket tartalmazóak. (persze modpackok részeként is lehetnek)
A legjobbak/legismertebbek:- Alex's Mobs
- Ice and Fire Dragons
- Lycanites Mobs
- Better Animals plus
- Animania
- Mystical World
- Mowzie's MobsVannak amelyiknél külön szitéma/craftolási rendszer is van (pl. Lycanites, ahol konkrétan megidézni lehet lényeket stb.)
-
Hintalow
senior tag
Na közben csak rápróbáltam, hogy egy sima pályán megy e a lan, mert utoljára mégiscsak nyár körül próbáltunk olyat is.
Hát persze, hogy az sem megy
Szóval akkor igaza volt itt mindenkinek, nem a pályával van baj, most jöhet a tűzfalmatatás, java telepítgetés, minecraft újratelepítgetésHa a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Hintalow
senior tag
válasz
#56573440 #26281 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek, normál módon működik amúgy, ugyanaz a minecraft verzió, amúgy egyéb modpakkokkal, forge-al is simán megy, a tűzfalon is át van engedve, megpróbálom még ezeket, aztán max jelentkezem újra
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok,
Ezt próbálnánk multiban játszani a gyerekkel, mindkét gépen eredeti minecraft, amúgy megy lanban minden, de ha én lépek be erre a cuccra, és osztom meg, akkor nem látszik semmi a másik gépen, ha pedig a gyerek gépéről van indítva, akkor én ugyan látom multiban, de ha csatlakoznék 15-20 mp után timeout-ol. Ez mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Hintalow
senior tag
Kèt kèrdès:
- a modok ès emiatt pl. A minecraft forge 'legálisnak' számìt?
- hol èrdemes/olcsó megvenni? Ill. Ha megvettem, èn döntöm el, hogy milyen verziószámot telepìtek?Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest