-
GAMEPOD.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Nyiscsák #5227 üzenetére
már akkor se mennek ha nem szakadék van, hanem víz 1 blokkal lentebb? legjobb tudomásom szerint abba még belemennek. azt tudom hogy van de legalábbis volt valami korlátozás, ha jól emlékszek 3-4 blokk amikor legutoljára néztem aminél ha több van nem ugrik le, ha kevesebb akkor viszont igen.
mert akkor elég ezeket a szakadékokat 2 mélyre csinálni, a sarokba vizet dobni, és 8 blokkal távolabb az megáll, nem folyik tovább, oda lehet gyártani a nagy lyukat, mert az már ledobja a mobokat.
de itt alapvetően nincs spawn az a gond, én régen ezért építettem void age-ekbe a farmot, vagy messze ki a tengerre, mert ott ugye a környéken csak a platformra mehetnek sehova máshova, sokkal hatékonyabb így.
meg lehet még oldani pistonokkal is, abból is készült már ender farmom miután kinyírtam a sárkányt, szépen kimentem messze és ott készült egy torony ami pistonokkal lökdösi le az enderman-t
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest