Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
-
GAMEPOD
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
válasz
#90933760 #20220 üzenetére
Huhh, tiszta szerencse hogy párom dolgozik délután, lesz időm bezombulni megint a blokkok közé
erről a kertészkedős modról tudnál mesélni?
Engem inkább ez érdekel nő létemre, meg a dekorálás, ilyesmik... a multi nekem anno annyiból állt hogy exemmel játszottunk néha egy szerveren és közösen építgettünk meg bányásztunk aztán itt ki is fújt a dolog, publikus szerókon sose voltam. A miénkbe beleöltünk néhány ezer óra játékot, annyi épületünk volt akkora területen, hogy azt el sem tudnátok képzelni. A fájljai asszem most is megvannak valahol a gépemen, ja és ami miatt szép az egész, hogy nem kreatív, hanem mászkálós módban épültünk. -
apatyas
Korrektor
válasz
#90933760 #20220 üzenetére
"Az előző map hibáiból tanulva azokat kiküszöbölöd." Vagy sem, és felismerhetőek az ember elb.tt kreálmányai
"szinte egy rendes világban vagy, amiben azt csinálsz amit akarsz, úgy élsz ahogy akarsz" - egyszer szeretnék egy olyan játékot, ami van olyan részletes mint a WOW világa küldetésekkel tennivalókkal épületekkel stb, és annyira átalakítható mint a minecraft. Onnantól kezdve jöhet a csatlakozó a tarkóra. Üdv a való világban...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest