-
GAMEPOD.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
netpeti98 #7615 üzenetére
bc csövekben lehet bc gate-ekkel. lézerrel tudod csinálni meg kell alá egy assembly table. a sima gate talán nem tudja, de az iron gate-ek tudnak ilyeneket is érzékelni. kell pár redpipe wire meg minden motorhoz gate és a fogyasztóhoz is, a fogyasztóknál beteszed hogy can store energy feltétel legyen és következményhez redpipe wire legyen (gate mellett akkor már fent kell legyen a wire másképp nem kínálja fel mint opció) a motorknál meg ha redpipe jel van akkor redstone jelet adjon. akkor ugye a wooden pipeon ülő gate addig ad rs jelet amíg tud a cell tárolni, ha na cell tele azon az oldalon lekapcsol a red pipe wire és leáll a motor
-
Geryson
addikt
-
Geryson
addikt
válasz
netpeti98 #7491 üzenetére
De hogyan lehet fevinni? A csövet belerakod a lávába és akkor onnan fogja szívni? Nem ég el a cső?
Más, általános geo kérdés. Mennyi láva kell a generátorba? Csináltuk azt is, hogy annyit raktunk bele, ameddig csak elfogadja utána meg éjjel csináltam olyat, hogy csak 1-2 vödröt raktam bele, ettől is ment. A csík nekem volt, hogy 2 vödörtől kiakadt pirosra, nem ez a lényeg?
Macerátorhoz overclockert tudok még építeni? Érdemes? Nem találom az inventorymban a receptet (nekem ez a rész elég furcsán működik), kivették volna?
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Geryson
addikt
válasz
netpeti98 #7462 üzenetére
És az mitől lehet, hogy eddig meg tudtam nézni, hogy az RE-battery hogyan készül. Megszereztem hozzá mindent (emlékezeteim szerint) és most már nincs ott a receptkönyvben. Ha beírom, hogy "RE", akkor semmi találat. Ha beírom, hogy "BATTERY", akkor egy bt battery nevű cucc jön fel, amihez történetesen nincs meg mindenem, merthogy nem ehhez gyűjtöttem. Ha az RE-battery kódját beütöm (amit ő ír ki a generator gyártási receptjénél), akkor megint nincs talált. 2 órája még volt...
-
-
Gomez
aktív tag
válasz
netpeti98 #7395 üzenetére
Viszont a bonemeal-ezést csúnyán megnerfelték.
Jó, kelljen akkor 2 bonemeal egy csemetéhez/növényhez. De akkor pontosan kettő kelljen, ne legyen random a szükséges bonemeal száma.
Ez most jól megbonyolítja majd az automata fafarmomat.
(Viszont ahogyan nézem, a dispenser legalább fog tudni automatán bonemeal-ozni).
[ Szerkesztve ]
''I tell you what, I tell you the words: who ooo oh, okay?'' /SAXON/
-
Geryson
addikt
válasz
netpeti98 #7173 üzenetére
No, megnézem ezt a saves-t, meg aztán nekiesek a szervert is beállítani.
Witch Huts - jó tudni...
Erről egy gyermekkori mondóka jutott az eszembe: Three witches watch their swiss Swatch watches. Which witch watch which swiss Swatch watch?
-
Gomez
aktív tag
válasz
netpeti98 #7075 üzenetére
Az szivattyú? Mert ha igen, akkor valószínűleg 4 redstone engine a 4 oldalára bőven elég. (Legalábbis az előző BC-nél így már teljes sebességgel üzemelt).
(Egyébként én sem értem, hogy így miért nem működik, elvileg jónak tűnik ez az elrendezés is...).
-
törölt tag
válasz
netpeti98 #6960 üzenetére
ott valszeg chunkloader gond lehetett, most néztem szingliben szépen megy netherből dire 20 packkal van enderchest . csak az ára több így. (deployer továbbra se szeret tankból vödörrel jobbklikkel tölteni, úgyhogy maradt a régi megoldás, liquid loader-t tölt a pumpa, onnan egy blokkba szorított tank cartba folyik a nedű, alatta egy unloader szedi ki és vödrözi, filter enderchestbe és ugyanez vissza is... viszont ez így kb dulpájába kerül, mondjuk annyira még mindig nem gáz)
-
föccer
nagyúr
válasz
netpeti98 #6920 üzenetére
Ma nem tudom mikor érek rá, de megpróbálom ma rendbe kapni. Igazándiból a tegnap estét akartam rá szánni, csak az nem jött össze. Igyekszem. Minden esetre lementem a Tekkites szervert. Este megpróbálom megberhelni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
Geryson
addikt
válasz
netpeti98 #6854 üzenetére
Köszi mindenkinek, akkor indul a karámgyártás. Szerintem lejutottam a világ aljára, mert az a rettentően kemény kő van ott, amit ha jól emlékszem a Nether portálhoz is használni kell. Nem is bírtam szétütni bár én úgy gondoltam, hogy ez így vízszintesen fogja lezárni a játékteret, ehhez képest meg össze-vissza van. Találtam ellenben egy csomó gyémántot, így egy kicsit erősebbek lettek a szerszámain.
Azt kell, hogy mondjam, hogy ez valami piszkosul aranyos egy játék!
Amin csodálkozom, hogy a bányába nem jönnek le a fószerok kintről. Ahogy bent kipucolom és bevilágítom olyan biztonságban vagyok, hogy kint jobban parázok.
Sajnálom, hogy a wiki crafting oldalt nem lehet kinyomtatni, így mindig ki-be kell ugranom. Nyomtatásnál nem jelenik meg a lényeg, a kockákba rakott anyag képe...
-
föccer
nagyúr
válasz
netpeti98 #6827 üzenetére
Elvileg ma este terveztem, de ma még nem tudtam elérni a szervert. Sem játékból, sem admin felületen, de még ftp-n sem. Szóval megérzett valamit és vadul tiltakozik
(#6828) wmati:
Persze. Minden térképen 3 db van belőle.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
törölt tag
válasz
netpeti98 #6799 üzenetére
alapvetően meg lehet oldani elég komolyan és jól másféle módszerekkel is az energiák átváltását. nomeg azért valljuk be elég egyszerű egy hv-re rátolni bármilyen komoly fogyasztót aztán indulhat is a menet. annyi változik hogy mostantól elektromos motort kell építeni és azzal lehet hajtani a gépeket pl. de ott a folyékony redstone is mint buffer meg energia szállító bc-re jópár elég hatékony gőzgéppel akár
van config beállítás, hogy az atomerőmű ne eu-t adjon ki, hanem gőzt, no az a hc kör...
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz
netpeti98 #6789 üzenetére
Itt volt a hiba!
Basszus, pedig én egy atomerőművet akartam rögtön építeni. Igazából abban akartam lakni, hogy úgy erezhessem magamat mint Mr. Burns a Simpsonból.
No, hát akkor marad a kőház, a francba...
Megnézem a linkelt oldalakat, köszi!
-
törölt tag
válasz
netpeti98 #6769 üzenetére
vtomi2: megpróbálom ezt is.
netpeti98: itt még 32bites a win és a Java is.
De ahogy néztem: Összes Fizikai memória 4094Mb Gyórsítótárazott: 1407Mb Elérhető: 2571Mb Szabad: 1207Mb -ez a játék folyamán teljesen elfogy és olyan 19Mb körül lefagy. Talán egy 64bites win-Java combó javítana vajon? -
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz
netpeti98 #6721 üzenetére
Szerintem játssz kikapcsolt monitorral. Úgy tuti nem fog villogni
üdv, föccer
-
válasz
netpeti98 #6717 üzenetére
Nemtom, én nem szorgalmaznám a Mystcraftot, de a többi technikai szemléletű modot szívesen kipróbálnám. Még várjuk meg a többi tekkit játékos véleményét a dologról. Azt hozzáteszem, hogy még ha sikerül megoldani a block ID konfliktusokat, akkor sem tudok mindent átmásolni az esetleges új FTB mapra, mert sok mod hiányzik még belőle, amik lehet nem is lesznek már benne...
-
-
föccer
nagyúr
válasz
netpeti98 #6618 üzenetére
Egyre tarthatatlanabb ez az állapot.
Esetleg valakinek valami ötlet, hogy hová költözzünk?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz
netpeti98 #6594 üzenetére
Viszonylag jól. 1,5 secen van hajtva és úgy is megvolt a 18-20 fps.
Az már más lapra tartozik, hogy a szerver hogy fogja tolerálni az esti csúcsban
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
netpeti98 #6587 üzenetére
Én is most próbálnék belépni.... :-/
Cant reach server...
Nyomokok egy resit.
üdv, föccer
-
törölt tag
válasz
netpeti98 #6497 üzenetére
direktben nem megy.
úgy tudod megoldani hogy a suck után behívsz egy getItemCount ot az adott slotba, kivonod a kívánt számot belőle, letárolod egy változóba majd behívod a változót egy drop(n)-be. felvesz egy stack-et vagy amennyi van, a felesleget meg visszadobja. mondjuk a suck nem tudom miért nem lehet olyan mint a drop hogy megmondható mennyi legyen...
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz
netpeti98 #6480 üzenetére
Mindjárt megyek, szólj neki lépjen fel és kiszedem.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
netpeti98 #6403 üzenetére
Az megvan. És igen, arra gondoltam
ps: no, ha minden jól megy, akkor ma befejezem a vasfarmot. Tegnap este újra gondoltam a teljes adagoló rendszert. Kiszedtem az összes sorting machinét és átalakítotttam csak filteres megoldásra. Csináltam mindenhová egy "túlfolyót", így elvileg nem lehet sehol backlog hibája. még hiányzik néhány ender chest, illetve a vasat kiosztó rendszer, de ez este már meglesz. Remélem lesz erőm kiszámolni az időzítéseket és megcsinálom a 2 vezérlő elektronikát is. azaz csak 1-et, mert a másik csak 1 timer.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
-
föccer
nagyúr
válasz
netpeti98 #6368 üzenetére
Nem, ekkora rendszer nem lehet fa farmmal kiszolgálni folyamatos üzemre. UU-ból fogom csinálni a fát és abból a faszenet.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
netpeti98 #6352 üzenetére
Nálam van vagy 10-15 stacknyi, majd meglesem és elviszem.
Le kellene gyártani néhány tripla fehér ender chestet és rakni mindenkihez egyet postának....
Ki vállalja?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
netpeti98 #6345 üzenetére
Ok, az jó lenne. 5712 db-ra lenne szükség. Slimball-t tudok hozzá adni.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
netpeti98 #6339 üzenetére
Lehet, hogy csak késő éjszaka érek haza. Majd holnap rendezzük inkább. Úgysem fogok fét vége előtt odáig jutni, hogy kelljen.
üdv, föccer
-
-
Gomez
aktív tag
válasz
netpeti98 #6214 üzenetére
Végső esetben legalább ennyi tényleg jó lenne, de egyelőre nagyon bízom ebben a konvertálós vagy pályaszerkesztős/másolásos dologban, mert a szerkezetek megépítése is nagyon sok időt vett igénybe, nem csak a craftolás. (Nekem csak block breakerből van kb. 4 stacknyi letéve, de nyugi, nem egyszerre működnek
.)
-
törölt tag
válasz
netpeti98 #6198 üzenetére
Buildcraft 3
Railcraft
Forestry
Steve's carts
Portal gun
Ender storage
Redpower
EE3
NEI
Extra BiomesXL
Tubestuff
Secret rooms
Greg's lighting Subject to change
Industrialcraft
Computer Craft
Wireless redstone
Mystcraft
Rei's Minimap
Iron chestspontos verziószámokat nem tudok én sem, de amit láttam dw videók alatt az elég komolynak tűnik és egy jelentős részük nincs még kint, ezzel fog megjelenni
sztájlkókler: ne bagatelizáljáá mert sötét oldalra kerülsz seccperc
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest