-
GAMEPOD.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
apatyas #15697 üzenetére
Inkább nyúltesztet csináltam, beraktam többszáz nyulat amíg túl nem telítődtek. Ugyanúgy átmennek a kerítésen meg a vasrácson is úgyhogy bugos mind a kettő. Ha sima földblokkal raktam körbe akkor semmi, végtelen nyulat be lehet rakni, amíg le nem esik az FPS diavetítésbe.
Főleg mikor kiütöd a blokkot és kirobbannak a nyulak.
Akkor is átmennek rajta ha csak egy blokknyi a kerítés vagy a rács és felváltva van kővel.Nem csak átférni tudnak rajta, átugrani is át tudják, az egy blokkos kerítést és a két blokkos vasrácsot is. De csak akkor ha sebződnek és menekülni kezdenek. Egyel magasabbra kell csinálni akkor nem ugorják át, de mivel átférnek rajta így olyan mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Path of Exile 2
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LOGITECH G Pro X Superlight 2 - Garancia : 2027.01.20-ig
- Új Unifi Dream Router (UDR) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 500GB fekete játékkonzol extra játékokkal, extra kontrollerrel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! POWERCOLOR RED DEVIL RX 6800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest