Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taarabt07
csendes tag
Àhhh, ez a gépigény.... Érdekes lesz, de ezt énis csak konzolra fogom megvenni... :/
-
Cathulhu
addikt
64 bit only! Yaaay!
-
Ajánlott gépigény: Core i7-3770, 8 GB RAM, HD 7970 ...
Meg az édes apátok kaszát, azt. És egyes kiadók komolyan rácsodálkoznak, hogy negatív csúcsot döntögetnek a pc játékszoftver eladások. Kinek van itt ilyen gépe wazze pedig ez eléggé belterjes kocka fórum.
Hülyék ezek csak nem forognak.
-
Még a törött kard is ott van a vándor kezében...jól van, eredetiségből egyes.
-
Shing
őstag
válasz
Shatterstar #10 üzenetére
100 ezres kártyával maxon is fog menni. De én nem is erről beszéltem.
Az a baj, hogy a HD felbontással és low grafikával a konzolos kompromisszumra próbáltam utalni. PC-n max annyival rosszabb, hogy lélektanilag megvan az érzés, hogy alacsony beállításokon játszok. Nem értem miért jobb ha konzolon pedig fixen alacsony felbontású és grafikájú minden. Persze ha annyira nehéz belépni a menübe és átállítani 3 dolgot, akkor megértem. (Bár ma már arra sincs szükség, mert van rá szoftver vagy pedig a játék lövi be az ajánlott beállításokat) -
Shatterstar
aktív tag
"De PC-n miért kell akkor a max grafikát elvárni?"
Passz. Mondjuk ha van egy 100 ezres vga-m azért elvárom,hogy full kakaón menjen
"Én sem fogok a kardomba dőlni ha csak low-on, HD felbontásban megy majd, majd 2-3 év múlva újítok."
Na viszont én meg utálok ilyen kompromisszumokat kötni, és szeretem ha minden klappol! Éppen emiatt vagyok konzolpárti, mert ott nem kell állítgatnom, hanem rendesen megy a játék,ahogy kell neki. Meg hát 6-7 évre van egy fix masinám amit nem kell fél évente fejlesztgetni agyba főbe
-
Shing
őstag
válasz
Shatterstar #8 üzenetére
De PC-n miért kell akkor a max grafikát elvárni?
"De úgy látom ezt is PS3-ra kell megvennem, ha nem akarok hónapokig éhezni"
Én sem fogok a kardomba dőlni ha csak low-on, HD felbontásban megy majd, majd 2-3 év múlva újítok.[ Szerkesztve ]
-
Shatterstar
aktív tag
Persze,hogy nem fog úgy kinézni,de akkor sem fogok egyből a kardomba dőlni, mert ha minőségre vágyok akkor legfeljebb 2-3 év múlva veszek egy PS4-et
Problem solved! Vagy ha netán most vennék egy új generációs konzolt, még úgy is gazdaságosabban jönnék ki mint Power PC építéssel
-
Shatterstar
aktív tag
Mivel abszolút nem vagyok jártas a PC fejlesztés világában, ezért pusztán kíváncsiságból megnéztem a felsorolt vga-kat milyen árban vannak. Azt viszont már a keresés eredménye előtt is tudtam,hogy 100 ropi alatt esélytelen hozzájutni egy ilyenhez
És ez még csak a videó kari volt!!! Maga a játék csak azért érdekel, mert a kedvenc sorozataim harcrendszerét+stílusát vegyíti (Assassin's Creed, Batman Arkham széria) De úgy látom ezt is PS3-ra kell megvennem, ha nem akarok hónapokig éhezni
[ Szerkesztve ]
-
Nem is láttam egy ideje olyat, hogy a minimális és az ajánlott lemezterület eltérjen. Talán lehet majd darabokban telepíteni?
-
Televan74
nagyúr
Lesz ebből még sírás, meg dühöngés. Pedig a nagy címeknél,számítani kell a min 4 magos processzorokra. Az új next gen konzolportok miatt, a fejlesztőknek át kellett lépni egy bizonyos határvonalat.
-
Ubran
tag
Teljesen rendben van ez 2014-ben. Altalaban a gepigeny amugy is tajekoztato jellegu
-
Spancho
senior tag
válasz
GegeWarrior #1 üzenetére
Nekem is a Watch Dogs ugrott be
Meg a minimálnak kevesebb hely kell (gondolom valami hd textúrák miatt) de akkor is vicc
De a kép az tetszik.
Ez már nem a kis hobbitoknak készülő játék lesz. -
GegeWarrior
senior tag
Na látom ezek is be vannak baszva
Lehet véletlenül lemásolták a Watch Dogs gépigényét
Ez lesz a nagy Next Gen PCn? Röhej. Pedig ez sem néz ki egy húhaaa szintnek.
Akkor bele sem merek gondolni milyen gépigénye lesz a Divisionnak[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Steam oldalán feltüntették a játék minimális és ajánlott gépigénylistáját, de elképzelhető, hogy ez még nem végleges.
- Kuponkunyeráló
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Macska topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- Ingatlanos topic!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest