Új hozzászólás Aktív témák
-
Taarabt07
csendes tag
Àhhh, ez a gépigény.... Érdekes lesz, de ezt énis csak konzolra fogom megvenni... :/
pf10
-
Cathulhu
addikt
64 bit only! Yaaay!
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Ajánlott gépigény: Core i7-3770, 8 GB RAM, HD 7970 ... Meg az édes apátok kaszát, azt. És egyes kiadók komolyan rácsodálkoznak, hogy negatív csúcsot döntögetnek a pc játékszoftver eladások. Kinek van itt ilyen gépe wazze pedig ez eléggé belterjes kocka fórum. Hülyék ezek csak nem forognak.
Analóg vén majom egy digitális világban
-
félisten
Még a törött kard is ott van a vándor kezében...jól van, eredetiségből egyes.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
Shing
őstag
válasz Shatterstar #10 üzenetére
100 ezres kártyával maxon is fog menni. De én nem is erről beszéltem.
Az a baj, hogy a HD felbontással és low grafikával a konzolos kompromisszumra próbáltam utalni. PC-n max annyival rosszabb, hogy lélektanilag megvan az érzés, hogy alacsony beállításokon játszok. Nem értem miért jobb ha konzolon pedig fixen alacsony felbontású és grafikájú minden. Persze ha annyira nehéz belépni a menübe és átállítani 3 dolgot, akkor megértem. (Bár ma már arra sincs szükség, mert van rá szoftver vagy pedig a játék lövi be az ajánlott beállításokat) -
Shatterstar
aktív tag
"De PC-n miért kell akkor a max grafikát elvárni?"
Passz. Mondjuk ha van egy 100 ezres vga-m azért elvárom,hogy full kakaón menjen
"Én sem fogok a kardomba dőlni ha csak low-on, HD felbontásban megy majd, majd 2-3 év múlva újítok."
Na viszont én meg utálok ilyen kompromisszumokat kötni, és szeretem ha minden klappol! Éppen emiatt vagyok konzolpárti, mert ott nem kell állítgatnom, hanem rendesen megy a játék,ahogy kell neki. Meg hát 6-7 évre van egy fix masinám amit nem kell fél évente fejlesztgetni agyba főbe
Why are you wearing that stupid man suit?
-
Shing
őstag
válasz Shatterstar #8 üzenetére
De PC-n miért kell akkor a max grafikát elvárni?
"De úgy látom ezt is PS3-ra kell megvennem, ha nem akarok hónapokig éhezni"
Én sem fogok a kardomba dőlni ha csak low-on, HD felbontásban megy majd, majd 2-3 év múlva újítok.[ Szerkesztve ]
-
Shatterstar
aktív tag
Persze,hogy nem fog úgy kinézni,de akkor sem fogok egyből a kardomba dőlni, mert ha minőségre vágyok akkor legfeljebb 2-3 év múlva veszek egy PS4-et Problem solved! Vagy ha netán most vennék egy új generációs konzolt, még úgy is gazdaságosabban jönnék ki mint Power PC építéssel
-
Shatterstar
aktív tag
Mivel abszolút nem vagyok jártas a PC fejlesztés világában, ezért pusztán kíváncsiságból megnéztem a felsorolt vga-kat milyen árban vannak. Azt viszont már a keresés eredménye előtt is tudtam,hogy 100 ropi alatt esélytelen hozzájutni egy ilyenhez És ez még csak a videó kari volt!!! Maga a játék csak azért érdekel, mert a kedvenc sorozataim harcrendszerét+stílusát vegyíti (Assassin's Creed, Batman Arkham széria) De úgy látom ezt is PS3-ra kell megvennem, ha nem akarok hónapokig éhezni
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Nem is láttam egy ideje olyat, hogy a minimális és az ajánlott lemezterület eltérjen. Talán lehet majd darabokban telepíteni?
-
Televan74
nagyúr
Lesz ebből még sírás, meg dühöngés. Pedig a nagy címeknél,számítani kell a min 4 magos processzorokra. Az új next gen konzolportok miatt, a fejlesztőknek át kellett lépni egy bizonyos határvonalat.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Ubran
tag
Teljesen rendben van ez 2014-ben. Altalaban a gepigeny amugy is tajekoztato jellegu
-
Spancho
senior tag
válasz GegeWarrior #1 üzenetére
Nekem is a Watch Dogs ugrott be
Meg a minimálnak kevesebb hely kell (gondolom valami hd textúrák miatt) de akkor is vicc
De a kép az tetszik.
Ez már nem a kis hobbitoknak készülő játék lesz.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
GegeWarrior
senior tag
Na látom ezek is be vannak baszva Lehet véletlenül lemásolták a Watch Dogs gépigényét
Ez lesz a nagy Next Gen PCn? Röhej. Pedig ez sem néz ki egy húhaaa szintnek.
Akkor bele sem merek gondolni milyen gépigénye lesz a Divisionnak[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest