- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz 01101010111 #14 üzenetére
Kétszer olvastam a két könyvet, de erre konkrétan nem emlékszem, hogy gyártanák a lőszert. Pontosabban, mivel meg hogyan lenne lehetséges? Sokkal életszerűbb, hogy felmennek kis időre a felszínre, és zsákmányolnak azt is(?).
Psychopeti: Első részben is voltál fent. Egy mutánsok uralta világban a legkevésbé sem kedvező az egészségedre nézve sok időt tölteni a felszínen.
-
Weareus
addikt
Számomra az első rész maga volt a PC-s FPS.
Utánozhatatlan, soha addig nem tapasztalt atmoszféra (talán az Undying a maga idejében), és dx 11 EIMO-n verhetetlen kinézet. (Mondjuk: nekem). Persze lehet hülyézni, de amúgy a BF3-mal - háromszor telepítettem újra, hogy "de ez igenis jó kell legyen" - összesen toltam fél órát és többet nem is fogok).Ebben a videóban a játék grafikája szemmel láthatóan fejlődött, a fizikáról pedig egyszerűen meg kell győződni... KELL!
Új fegyverek, <mondjuk a minigunra először azt gondoltam, hogy failed, de amikor elkezdte pumpálni, meg kellett bocsájtanom>, Pókháló, fali izzó, fejlámpa kiiktatása, bogrács alatti tűz oltása (fenomenális!), a rongyok a menetszélben (!!!), na és persze az átvezetővideók feeling-je - amiről eddig is csak szuperlatívuszokban tudtam beszélni - csak nőtt...
Nekem a legvárósabb game![ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Silenzio
addikt
Érdekes videó. Amit leszűrtem:
1. Szaggat. Remélem jobban optimalizálják.
2. Ez vajon konzolt volt vagy PC? Szerintem az utóbbi, minden esetre veszett jól néz ki.
3. Kétlem, hogy sok változás lenne, egy kicsivel tartalmasabb játékmenetet, több rpg elemet elviselnék. Minden esetre kíváncsi vagyok rá.https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Dagidög
senior tag
Csak tisztában van azzal, ahogy a játék viszonyul különböző VGA-khoz. Én is tudok képet készíteni bármelyik játékról DX11-ben akár 24x SSAA-val magasabb felbontáson is, csak menet közben meg powerpointos lesz. Nálam helyenként egy GTX 460 1GB-ot is megfogott a játék 1050p-ben very highon (és sokkal komolyabb kártyákkal is megteszi), persze van akinek alacsonyabb fps mellett is élvezhető az adott játék. Simán hihető, hogy a 9800GT elvitte, az már kevésbé, hogy folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
-
Dagidög
senior tag
válasz Mr.Csizmás #51 üzenetére
Nálam Kitai, angolul olvasom. (még messze nem olyan vészes, mint a Witcher - Vaják fordítás )
-
Dagidög
senior tag
válasz Mr.Csizmás #48 üzenetére
Nem tudom milyen szektásokról beszélsz, mert még csak Kitai Gorodot hagyták el, de azt tudom, hogy a hsz-aidat kerülni fogom (no offense).
(#49) Shing: Ez rád is vonatkozik.
-
Shing
őstag
Szerintem a borzongatós része átjött, de persze sok változtatás volt, amit játszhatósági szempontból megkellet tenni. De mondjuk amikor a könyvtáros részt olvastam, akkor volt nálam a legizgalmasabb rész és ez így volt a játékban is.
#34 Mr.Csizmás: Azért a könyvben kicsit nagyobb pókhálót gyújtottak fel.
-
Dagidög
senior tag
válasz Mr.Csizmás #46 üzenetére
Ez jogos, de mi a helyzet a pneumatikus fegyverekkel? (mondjuk a könyvben még nem találkoztam velük)
-
Mr.Csizmás
titán
a könyvben kalasnyikov van, pisztoly, egyéb rendes gyári dolgok, illetve helyhezkötött lángszóró és egyéb tákolt fegyver van.
ez beleillene a képbe, mert egy kézifegyver előállítása azért egy adott finommechanikai felszerelést igényel
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Dagidög
senior tag
Valószínűleg a játékélmény nem kifejezetten volt folyamatos, mellesleg a kártyád Dx10-es.
(#35) FLATRONW: Ami észrevehető, azok főleg a fényeffektek és az object motion blur. A töbi tényleg nem számottevő.
(#37) Mr.Csizmás: Na igen, helyenként rendesen át van költve. Viszont hogy érted, hogy tákolt kézifegyverek nincsenek? Én kifejezetten így emlékszem, de lehet, hogy rosszul.
-
D-evil
aktív tag
-
ng0ofy
KORREKTOR
Vagy inkább te. Érzelmek is vannak a világon és irracionális gondolkodás. Szerencsére nem mindenki gép Neki az év játéka. Ha csúszik és csak jövőre jön, akkor a 2013-é Ne mondd, hogy nem volt még dolog, amit ennyire vártál. (: Ha mást nem, hát a jézuskád az ajándékaiddal 4évesen.
-
Angel1981
veterán
Nagyon hangulatos!
Lehet, ez lesz az a játék, amiért VGA-t cserélek - három és fél év után! -
Kareszovics
addikt
A hangulattal eddig sem volt volt gond, de a több sebből vérző hitbox/sebzés, illetve a lopakodás totál szétcseszése remélhetőleg orvosolva lesz.
Konkrétan én most pihentetem a játékot, mert annyi mérget megettem vele, mint kb az elmúlt 20 játékommal együttvéve.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz Mr.Csizmás #37 üzenetére
Nagyon rég volt pénzem nyomtatott könyvre, de a heti egy szépirodalom így is megvan meg 2-3 szakmai szófosás kisül a szemem egyszer a monitortól
Na, meg is van a metro warez az nuku....
-
Mr.Csizmás
titán
igen,
2033 megjelent 2010-ben, 2034 2011-ben, ez utóbbi premierjén az író is itt volt dedikálni, pár aláírt könyv kapható volt a nyugatis alexandrában.
btw. netről érdemes összehalászni, spórolsz vele egy kicsit. a 2033 első kiadásában nincs térkép, a másodikban és a 34-ben van.
szerk.: igen, érdemes olvasni. a játék csak egy "kivonat" a könyvekből, és nem teljesen követi azt. [link]
[ Szerkesztve ]
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz Mr.Csizmás #34 üzenetére
Beleolvasok hétvégén. Már két kötet meg is jelent? magyarul is van, kicsit lemaradtam...
A játék továbbra sem indulna el a gépemen, marad az olvasás
D-evil: Azt írta, hogy számára az év játéka. Kinek mi. Neki ez.
[ Szerkesztve ]
-
FLATRONW
őstag
Very High és High között én nem látom a különbséget (biztos van valami), a DOF-től pedig szédülök és fáj a fejem (és sz.rul is néz ki), a teszalációt pedig szintén nem veszem észre.
Ezeket kikapcsolva (GPU Physx bekapcsolva) a játék simán 50-60 fps között fut 1680-as felbontáson. A játék nagyon érzékeny a felbontásra, alacsonyabbra véve arányosan nő az fps.
Persze az ember két 670-el nem alacsony felbontáson akar játszani
Ennek ellenére azt mondom, hogy nincs rosszul optimalizálva, főleg hogyha a többi mai játékhoz viszonyítjuk. -
Mr.Csizmás
titán
- könyv szerint is vannak eredeti kalasnyikov lőszerek
- tákolt kézifegyverek nincsenek (csak nagyobb, helyhezkötöttek)
- a pókhálós-meggyújtós jelenet a Metro 2034 könyvben is szerepel.
igazán jöhetne még pár könyv, nagyon jó univerzumot teremtett Glukovszkij
-
ch003067
addikt
Az első rész is jó volt, habár nagyon rövid volt...
Remélem, hogy nagyobb pályák lesznek benne, több fegyver, és szebb graf.
(#29) walkmanboy Az első rész nagyon is jól volt optimalizálva. Milyen új kártyákat ? Én egy 9800GT-vel vittem végig 2x, max felbontásban...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Nico Bellic #3 üzenetére
A lövöldözés még annyira nem volt csúnya, a lopakodás annál inkább. Hiába ültem full sötétben, az ellenség akkor is meglátott a pálya túloldaláról falon keresztül... Remélem csiszoltak rajta valamit.
Én már nagyon várom a Last Light-ot, a 2033 fanatikussá tett. Megvettem a játékot meg a két könyvet is, most várom az új részt a játékból és remélhetőleg lesz új könyv is.
-
walkmanboy
tag
Hmm fincsi, csak tanuljanak meg optimalizálni az első rész az új kártyákat is földre teríti
A nők szerint a szülni a legnehezebb.. Vajon BF-eztek e már 220-as pingel?
-
siska75
tag
A grafika innen jól néz ki,ha a történet sem lesz lapos,akkor mit veszíthetünk?
Max sajnálhatjuk mikor vége lesz.
Odavágós jöhetAz Ördög vagyok,ÉRTED JÖTTEM!
-
rinbanbo
tag
Ez játék....?az első is tetszett ez is fog...
Samsung infuse 4g 4.5" super amoled plus...
-
UnSkilleD
senior tag
durva lesz
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
Dagidög
senior tag
Akinek gondja van a sebzéssel, az szerezze be a Ranger Pack DLC-t, kezdje el legnehezebb fokozaton és pár lövéssel ő is és az ellenség is hullani fog (leszámítva a kraftosabb mutánsokat).
Egyébként 01101010111 kolléga leírta a lényeget, a legtöbb metróban élő embernek, akinek fegyvere van, rossz minőségű, silány, a rendelkezésre álló eszközökkel és anyagokból gyártott lőszere van, ami meg sem közelíti a világégés előtt gyártott lőszer minőségét. Éppen ezért pénznem az a fajta lőszer. Legtöbbször a fegyver is afféle tákolt, megbízhatatlan förmedvény, ami szór, hevül és gyakran besül. Az Artyom által megkaparintott AK például kincsnek számít.(#10) Shing: Szerintem már az egy sem adta át igazán a könyv borzongató érzését, pedig én mindent megtettem, hogy teljesen beleéljem magam a játékba. Ettől függetlenül persze jó lett, csak más.
(#22) Psychopeti: Már az elsőben is volt felszíni pálya.
[ Szerkesztve ]
-
FLATRONW
őstag
Szerintem is nagyon jó játék lesz, a hangulata pedig első osztályú így a gameplay videók után. Az első résszel sem volt semmi baj. Mindenki azt írta, hogy optimalizálatlan volt, pedig csak nem kellett maxra nyomni a grafikát, a dx11-es baromságokat (főleg a DOF-et) ki kellett kapcsolni, ha DX11 alatt ment a játék (vagy csak simán DX10-ben kellett futtatni).
-
Psychopeti
senior tag
Hú ez tényleg jól néz ki. Végre a felszínen is lehet majd egy kicsit mászkálni.
Viszont kíváncsi leszek a optimális beállításra amin már élvezhető a játék. Az első résznél is ez volt )
Szerintem ide már majd a jövőre megjelenő Geforce 780 és 770-et ajánlják majd ami már az új Maxwell kódnév alatt fut majd. Vajon ezért csúsztatták 2013-ra? Hogy beetessék a népet vegyél ilyen kártyát és a játék élvezhető minőségben fog futni[ Szerkesztve ]
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
Pöttön
őstag
Ez a játék valóban nagyon ígéretesnek tűnik.
Az egyik régebbi videóban van egy vonatos rész ahol a vonaton kell nyirbálni.
Na ott a rakományt leborító ruhákat ahogy lengeti a menetszél... Egyszerűen baromi jó.
Nagyon úgy néz ki hogy jó lesz a játék fizikája.A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
ng0ofy
KORREKTOR
Legjobb: meggyújtja a pókhálót nagyon tetszett
-
félisten
-
eL Geri
őstag
Látványra nagyon tetszik!
De sajnos az már a videón látszik, hogy baromi tompa a mozgása, ergo szerintem megint nagyon erőforrás igényes lesz -
01101010111
csendes tag
Azért azt ne felejtsed el, hogy a fegyverekben a világégés után készült gyenge lőszerek vannak, éppen ezért is olyan értékesek a korábban készült lőszerek és kereskednek velük, mintha pénz lenne. De ott van az a tényező is, hogy sisakot, maszkokat viselnek. Ha meg testre lősz a gyenge töltényekkel, akkor nem csoda hogy teljes tárat kell beleereszteni a komiszárba vagy a gestapósba. Mi pedig semmilyen páncélzattal nem rendelkezünk addig, amíg meg nem veszünk egy katonai öltözetet. (Pontosan nem tudom, mit takarnak ezek a gyenge lőszerek mivel a játékban csak egy elejtett mondattal utaltak rá, de a könyv biztos kifejti miért gyengébbek az „utángyártott” töltények.)
Ha meg pneumatikus fegyvert használsz, akkor nagy nyomás kell. A könyvtárosokat pld. el lehet intézni egyetlenegy szigonnyal. Azokkal mindig farkasszemet kellett nézni, hogy ne támadjanak meg. Közeljöttek felmértek minket, vicsorogtak, addig meg vidáman fel lehetett pumpálni a fegyvert a szemei közé lőni a szigonyt. -
Prof01
veterán
Kíváncsian várom a megjelenést!
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
petya1992
tag
Hát a grafika nagyon rendben van csak legyen optimizálva.
-
Shing
őstag
Kimenni a sötétbe, ahol bárhol rád ugorhat egy mutáns... Meg azok a hangok az utolsó gameplay részletben. Szerintem fosatósabb lesz mint az előző rész.
-
Silentfrog
veterán
Ünnepélyesen megfogadom,ha megy egy 50 ezres kártyán akadás nélkül emberi felbontásba és grafikai beállitás mellett akkor lemegyek hidba vagy dobok egy hátast.
Elég jol néz ki az tény! -
deicide
veterán
Milyen gépen játszhatták, hogy akadozik?
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Sixty21
aktív tag
Elég jó a mozgás és a fizika így első ránézésre.
Nem az számít, hogy hány Pirosom van!
-
Polllen
nagyúr
Szerintem semmi baj nem volt a harccal, az emberek gyorsan kimúltak, a mutánsok meg mutánsok...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
RyanGiggs
őstag
Jövőre nálam, erősen ez lesz az Év játéka!!
-
Nico Bellic
csendes tag
Remélem alakítanak valamit a fegyverek sebzésén mert az első részben KUDARC volt a lövöldözés(2-3 fejlővés után egy kis szédelgés én persze 1 lövéstől kifekszem hihető ). A játék a hangulata tök jó volt de a harcok el..szták az egészet.
-
Logen88
aktív tag
Nagyon durván néz ki. Hamarosan E3 2012, remélem ott is lesz egy kis bemutató.
The Last of Us is a masterpiece.
-
Polllen
nagyúr
Tetszik!
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- BestBuy topik
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje