Új hozzászólás Aktív témák
-
Jander
senior tag
válasz Necroman_Mk2 #36 üzenetére
Hát nekem a CS is eléggé árkád, szóval abban nincs taktika, se realitás. Persze ez csak az én véleményem... Igazából pont az a gyors tempó teszi tönkre számomra az ilyen játékokat, ezért írtam, hogy ilyen idegrángás az egész, én spec a csapatos taktikai dolgokat szeretem, ahol van idő esetleg gondolkodni, urambocsá még stratégiát is ki lehet alakítani nem feltétlenül kell az ARMA-ra gondolni, számomra valahol a kettő között van az igazság, talán legjobban a Battlefield sorozat találta meg nálam ezt az arany középutat. Nagyon várom pl. a BC2-höz a Vietnam kieget, még 2 nap és jön Live-ra, tűkön ülök.
De persze rengetegen nem így gondolják, ez tök rendben is van, amíg mindkét tábor ki van szolgálva játékokkal nincs egy szavam se.
RT6: nahát érdekes, én pont az UT-t láttam anno a leglassabbnak, bár az is igaz, hogy csak az eredeti UT-vel játszottam, azóta nem. A Q3-t mondanám a leggyorsabbnak utána CS-t, a kettő között kevés különbséget látok, de mivel ezer éve nem játszottam ezekkel, és akkor is keveset főleg a fan-videók alapján mondom, amikbe beleakad az ember néha-néha.
[ Szerkesztve ]
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
Narxis
nagyúr
válasz Necroman_Mk2 #16 üzenetére
Akkor van konzolra írt fps is? Pedig itt azt írják az "okosok", hogy konzolon fps-t nem lehet játszani mert így meg úúúúgy rossz az irányítás.
Akkor hogy is van ez?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Inv1sus
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kompakt vízhűtés
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest