Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
voodoo98
addikt
Érdekes! Én nagy különbséget vettem észre a villanydrótok árnyékánál DX10.1 és DX11 között. DX10.1-ben nem annyira recések az árnyékok, DX11-ben eléggé villognak.
Más:
próbáltam a magyarítást rátenni a játékra (sikerrel) és közben észrevettem, hogy (GTX 1080-on) nem használja maxon a GPU-t 1440p-en. Persze 8xAA-val igen, de akkor meg kevés az fps. 60-90% között ugrál a gpu usage.
Tud erre valaki valamit mondani?Amit próbáltam:
- DX10.1 - DX11
- GTX 1080 legelső drivere és a mostani legújabbat (372.70)
- nincs cpu limitem (4790k 4.4ghz kb 50-70%-os cpu usage van)
- magyarítás nélkül / magyarítással
- sweetfx-szel és nélküle
- mindenféle grafikai beállítást, amikor levettem a cpu igényesebb beállításokat, akkor mintha jobb lett volna.Az a gyanúm, hogy CPU limit lehet, de a cpu usage monitor nem ezt mondja.
-
voodoo98
addikt
válasz
Pécsi gyerek #5 üzenetére
(#5) Pécsi gyerek
Nem elírás!Dx11-ben is kipróbáltam, amúgy. Ott is hasonlóan kép fogad.
Nekem szebb és gyorsabb a dx10.1-en! Persze pár beállítást nem lehet feljebb venni, de nem recés az árnyék, márpedig arra háklis vagyok!De ez egyéni szoc probléma!
(#8) ribizly
Köszi, látom már megválaszoltad.(#10) PuMbA
Ez igaz! Grass-t nem tudod felvenni High fölé! Viszont 70-80fps-sel jobban "folyik" a kép, de mondom ez az én szoc problémám!(#14) Dilikutya
Próbáld ki, hogy a lumasharpen bekapcsolod. Csodákra képes!Főleg 1-2 játékban! GTA5 ebből a szempontból nem annyira lényeges, de még ezen is javít.
-
GAbre
veterán
Vártam nagyon,kicsit félve,szedem le,h ennyire nem adja azt a látványt/elvárásokat
-
bepken
veterán
az a "felturbózott" törés effekt játékban is ilyen gagyin hat, vagy csak a videó kedvéért hozták így össze?
szerintem a GTA V eleve beszarás kategória látvány tekintetében, amit talán lehet némileg tökéletesíteni valamiféle moddal, viszont egyszerre mindent biztos nem aktiválnék belőle mert összességében nem tetszett ez alapján a videó alapján. (mellesleg az euphoria mod is tényleg az illető érdeme?)
-
Dilikutya
félisten
Sose értettem, hogy az ilyen modok készítői miért azzal kezdik, hogy visszateszik az amúgy nyilvánvaló márkajelzést és nevet az autókra. A játék világában azok nem léteznek. Amúgy látványban semmit sem ad, én még a SweetFx értelmét se láttam soha.
-
Agostino
addikt
a gyalogosok viselkedése és mozgása inkább a gta iv-hez hasonlít. ami egyáltalán nem baj, nekem abban jobban bejöttek a reakciók
-
Vekko
aktív tag
An optimal performing PC system, with enough resources to able to sacrifice 5-20 fps, in comparison to the vanilla (original) game. The variance between 5 and 20 frames per second, is dependant on which ReShade option the user decides upon. There are 15 different presets in total, and each come with a custom style, as well as performance impact.
-
ribizly
veterán
válasz
Pécsi gyerek #5 üzenetére
Nem elírás. Sokan írják, hogy habár 1-2 featuretől el kell búcsúzni, de határozottan növekszik és stabilizálódik az fps szám DX 10.1-ben.
-
Manbal
senior tag
tök jó hogy csak a 4k textúrákat hagyta ki a gyerek a release-ből, azt majd később adja ki hozzá...
-
Pécsi gyerek
addikt
Gtx 1080- on dx 10.1 😨Ez elírás vagy nem értem mért nem dx 11😓
-
sixpak
nagyúr
Hát ez nagyon színes lett...néhol egészen természetellenes, nekem ez kimarad egyelőre.
-
hajbel
addikt
Ez mind szép és jó, de én a gépigényre lennék kíváncsi, a 4K textúrák miatt. Valahol olvastam, hogy gtx 960 elég hozzá. Mondjuk ezt kétlem... Egy részletesebb tesztet szívesen olvasnék róla.
-
ribizly
veterán
Letöltve, de kipróbálni még nem volt időm. Állítólag nem annyira pofás az ingame, mint a screenshot-okon, de ettől még biztos jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A rajongói modnak köszönhetően az alapjáték rengeteg módosításon esett át, érdemes lehet megnézni a változásokat.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Diablo IV
- Parfüm topik
- E-roller topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Spórolós topik
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 8 45MM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest