Új hozzászólás Aktív témák
-
janeko
őstag
válasz ez_meg_emaz #18 üzenetére
egy olyan tesztet én is megnéznék..
amúgy meg lehet, hogy az ok az, hogy a warez nagyon megy a pc-be, de akkor is.. ez kicsit pofátlanság.. meg ha ennyire nem törődnek a pc-vel hosszabb távon, akkor át fognak pártolni a pes-re sokan, már mint akik eredetibe veszik, mert akik csak letöltik, azok úgyis mind2-t lefogják.. mindegy ez már nagyon off -
janeko
őstag
válasz ez_meg_emaz #12 üzenetére
igen abba egyet értek, hogy sok gyereknek apuci megveszi a drágát, főleg külföldön..
akkor felejtsük el, hogy a gépigény miatt nem next-gen.. de akkor miért nem csinálják meg? valami oknak biztos kell lennie -
janeko
őstag
válasz ipavlidu! #11 üzenetére
azt írtam, hogy azért legyen kisebb a gépigénye, mert nálam beszaggat? nem hanem azt, hogy sokaknak még olyan gépe sincs mint nekem.. és lehet azok nem vesznek ez miatt új alkatrészt.. ezért nem veszik meg a játékot = kevesebb fifa fog fogyni, DE ez csak találgatás, hogy miért nem next-gen
Úgy lenne kevés, hogy nálam szaggat 1gb-on.. -
janeko
őstag
válasz ez_meg_emaz #5 üzenetére
hát ennek a fifának azért már lassan kevés az 1giga is, mert nekem kicsit szaggat full grafon.. amúgy meg igen erős túlzás az, hogy mindenkinek van olyan gépe mint neked... én is örülnék ha olyan gépem lehetne mint neked.. szoktál te más fórumot is olvasgatni? már mint olyat, ami nem hardveres fórum vagy alrésze.. mert azokon a fórumokon jól látszik, hogy nem sokaknak van 8800gt-je meg 2-3 giga ram
-
janeko
őstag
válasz ez_meg_emaz #1 üzenetére
ez szerintem viszonylag egyszerű..
mivel ezt a világ minden táján megveszik, mert ugye ez a "focis játékok alapja" és ha nagyobb lenne a gépigénye sok vásárló lehet nem venné meg, mert ugye a next gen-hez már jó gép kell