Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Sajnos ez van, a befektetők diktálnak. Maradnak az ezer éves részek, vagy a hasonló hokis játékok. Tegnap kerestem rá Steamen az NHL-re és a Hockey-ra, akkor találtam.
Szerk:
Nekem elég volt az értékeléseket látni. Fun módnak elmenne egy NHL játékban, de önmagában vicc. Főleg ha bugos is.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
.LnB
titán
Ezen kívül a nyilatkozaton kívül, hogy "talán", tényleg nincs semmi. És az se túl reménykeltő, "hogy ha a befektetők jóváhagyják". Azok meg nem fogják, ha nem jön belőle kellő mennyiségű pénz.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Nem nagyon akarják PC-re kiadni. Talán az NHL Awards-on? Bár kétlem..sajna
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
gp A teljes bemutatkozásra június 21-én kerül majd sor, a játék nem lesz kint ugyanis az E3-on.
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Hisense LCD és LED TV-k
- Politika
- általános iskolai rendszergazda
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest