Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
Kicsit szomorú vagyok, végeztem a főtörténettel, most Sobekkel, kicsit akadozós volt, de azért gyönyörű szép és jól játszható. Ma (tegnap) jött ki hozzá az 1.05 - ös patch, egyszer le nem esett azóta az fps a stabil 60 - ról. Valahogy így kellett volna már az elején kiadni, nagy kár hogy ez általában nem sikerül, főleg hogy az ember beleöl nem kevés pénzt még a játék árán felül is. Mindenesetre még tolom a mellékszálakat, már a 38. szint is megvan, lesznek még Egyiptomi istenek, jönnek a DLC - k, lesz ezen még mit játszani
Az év játéka számomra.
[ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
Na csak sikerült
-
kolopele
nagyúr
A sok mikrotranzakció ellenére (ugyan 40 órányi küzdelem után a főszál véget ért) még mindig csak a 37. szinten vagyok, őszintén szólva már kicsit unalmas lett a sok mellék küldetés a vége felé, mind egyforma, szerintem a 40. szint miatt nem fogom törni magam, főleg azért nem hogy ezeket a nagy monstrumokat legyőzzem. A rendes DLC - k remélhetőleg tartalmasabbak lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Anubisz után egy újabb egyiptomi Isten ellen vonulhatunk csatába a játék legfrissebb eseményében.
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest