- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonti
tag
A Max Payne 3 egy durván jó kis játék!
Telefonon lehet a leggyorsabban elérni! A számom az adatlapomon megtalálod.
-
törölt tag
Tudja valaki milyen motor fogja hajtani? a RAGE ?
-
Apika
addikt
válasz Psychopeti #20 üzenetére
Ne filózz rajta! Vedd meg! Jó lesz ez!
-
Logen88
aktív tag
nagyon király lesz. alig várom hogy apríthassam benne a tagokat.
The Last of Us is a masterpiece.
-
bozont
veterán
Jobb mint amire számítottam, remélem lesz belőle demo is. Viszont, tényleg komolyan gondolják, hogy május 15-én, egy napon a Diablo 3-mal akarják megjelentetni?!
-
Psychopeti
senior tag
Igen csak gondolkozom rajta hogy megvegyem-e
A videó tényleg jó
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
wikings2
őstag
A sztori legyen jó és akkor talán 5 év múlva megveszem a tescoban a "beledobálós" 1000 forintos kosárból.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Prof01
veterán
Jó lesz! Várjuk!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Apika
addikt
Nagy kedvenc volt! Ezt is várom!
-
nemszabad
tag
válasz #08052480 #14 üzenetére
8. hsz-ben írtam:
"Semmi sem hiteles, nem is akar az lenni, nem törekszik realitásra. Világos. Más stílust képvisel az általam korábban említett két játékhoz képest. Tudom jól. Csak azt mondom, nekem sokkal inkább tetszene, ha keresztül tudnék lőni dolgokon, ahogyan a valós életben, feldobná a játékélményt, más taktikát kéne alkalmazni." -
Igazad van természetesen. A valós életben egy rossz esés után sem tud az emberek 90%-a felkelni, szal a hiteles az lenne, ha kb. 3 perc alatt lelőnék. Játék, ennyi. Lehetne realisztikusabb, de MP sosem volt arról híres, de nem is baj, szórakoztat és kész.
Nekem várós
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
törölt tag
Az ilyenre ott az ArmA. Nekem pl az IGI egyaltalan nem tetszett, hiaba volt kozelebb a valosaghuseghez mint barmi mas, mert hemzsegett a hibaktol es atgondolatlansagoktol. Bar igazabol nem teljesen vagom, hogy miert pont egy Max Paynhez hasonlitod. Egyebkent meg a CoD-okban is mar regota jelen van, hogy atlohetsz vekonyabb retegeken megsincs koszonoviszonyban sem a valosaggal.
-
addikt
Nagyon király, várom!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
fondorlatos
aktív tag
Egy esélyt kap azért tőlem, ha megjelenik.
-
Drizzt
nagyúr
Na, megint elkezdtem várni. Vicces ez a Max Payne 3 eddig. A trailerek fele után azt hiszem, hogy rettenet rossz lesz, a másik fele után meg hogy isteni.
I am having fun staying poor.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Gondolom a GTA 5ről több infót csak a Max 3 után kapunk majd.
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
nemszabad
tag
Persze, hogy nem. Semmi sem hiteles, nem is akar az lenni, nem törekszik realitásra. Világos. Más stílust képvisel az általam korábban említett két játékhoz képest. Tudom jól. Csak azt mondom, nekem sokkal inkább tetszene, ha keresztül tudnék lőni dolgokon, ahogyan a valós életben, feldobná a játékélményt, más taktikát kéne alkalmazni. Ennyi. De sebaj, hátha lesz egyszer Project IGI 3, ott majd kiélem magam.
-
PowerBuldog
veterán
A látottak alapján továbbra sem tartom méltónak a Max Payne címre. CSillivilli meg pusztítható a környezet, van slowmo... de ez már rég nem az amiért szerettük az 1-2. részt.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
RyanGiggs
őstag
Lesznek benne elpusztítható objektumok, remek!!
-
WayneGace
őstag
A többi hiteles? Fut előre és szépen mindenkit lelő. Maximum véres lesz az ing. De nem baj, holnap kimossa, aztán megy tovább terminátor módon. Emellett az az apróság, hogy pár centi vastag asztallap mögé bújik a kalasnyikov elől, már nem sokat számít.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Tikakukac
titán
Hangulatot adjanak neki. Emlékszem a régi Max Paynekre, tiszta zsongás volt a gép körül
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
nemethati
senior tag
-
AS
félisten
qurva jó lesz
[ Szerkesztve ]
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
nemszabad
tag
Erről a "felborítom az asztalt és mögé bújok a lövedékek elől" idiótaságról leszokhatnának már. Legalább egy ember lehetne a fejlesztők közt, aki nem buta akciófilmeken nevelkedett és van valami fogalma róla, hogy mire képes egy lőfegyver.
A másik kedvencem a kocsiajtó mögé bújás...
Ezek számomra borzasztó illúziórombolóak.
1-2 játékot tudok mondani, ahol ezekre a dolgokra figyeltek, a Project IGI és a SWAT 3.
De legalább a környezet rombolható...
Új hozzászólás Aktív témák
- 20 éve regisztráltam
- VoIP telefonálás
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- E-roller topik
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen Android TV boxot vegyek?