Új hozzászólás Aktív témák
-
Shim
őstag
Köszi! Akkor marad Steam beszerzés, ha végre normalizálják az eurós áraikat.
Amúgy hasonló a helyzet, mint a Fallout 3-nál. A lokalizációt a Cenegának adták ki, jó pár tech supportos levélváltás után derült ki számomra, hogy vmi eldugott cseh honlapon van a megfelelő patch.Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
Lord Myn
senior tag
Bizony! A kelet-európai régióban a CDProjekt adta ki a játékot, másfajta védelem is volt rajta (Safedisc) és ezért nem volt kompatibilis sem a patch-vel, sem a DLC-vel (egyébként jó becsapós volt, mert én angolul telepítettem a játékot és így felment rá a nyugat európai patch + a BDTS, csak épp elindítani nem tudtam többé, mert nem ismerte fel az eredeti lemezt a másfajta védelem miatt).
Ha jól emlékszem november végén lehetett letölteni a CDProjekt oldaláról a magyar/cseh/lengyel stb. verziót (én már rég lemondtam róla, mikor olvastam valamelyik fórumon, hogy kijött a kompatibilis verzió). Egyébként ehhez a verzióhoz külön kód sem kellett.
"War does not determine who is right - only who is left."
-
Zsankee
aktív tag
Azt is erdemes megemliteni,hogy mint az elso DLC eseteben, ugy most is valoszinuleg ingyen letoltheto lesz a jatekosok szamara.
legszebb öröm a söröm
-
tiv83us
veterán
Remelem eleri minimum a Bringing The Sky szinvonalat es ad egy +3-4 orat.
Utana meg be kell ernunk ezzel 2010-igAlways Outnumbered, Never Outgunned
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- ASUS ROG Ally
- Dark Souls sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Esik a hóóó!!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Ps4 Játékok Hamarosan Érkeznek.....
- ELKELT - Steam Deck LCD 256 GB
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival