Új hozzászólás Aktív témák

• Misály

addikt

válasz Spectrum #53 üzenetére

Szerintem az hogy melyik faj hogyan tovább azt a játék közben elintézed a fő küldetésekben.

"Na meg, hogy egyszer azt írod, hogy "mindent megmagyaráz", utána meg "nyitva hagyja a kérdéseket". Ez a kettő nálam nem fér össze." a catalyst roviden tomoren elmondja a célját shepardnek, ami teljesen logikus ha az addigi cselekményt nézed (az előző két részét is), ha ez neked nem elég akkor tudlak sajnálni.

"hogy egy "space magic" mindent elsöpörjön pár másodperc alatt, függetlenül attól, hogy milyen döntéseket hoztál." Nem söpör el mindent, csak a mass relayek pusztulása biztos, ami érthető, azok ugyanolyan ősiek mint maga a catalyst.

"utána meg "nyitva hagyja a kérdéseket"" - hát hogy szegény katonákkal a földön mi lesz és hogy mit esznek a quarianok az engem rohadtul nem érdekel, az érdekel hogy mi lesz a galaxis sorsa mint egységes civilizáció. Asszem épp elég áldozatot hoz a játékos a történet során, minthogy ilyen nüansznyi hülyeségeken szőrözzön.

"De ha tényleg ezt szánta a bioware a lezárásnak, akkor elképesztő hiányosságok és baklövések vannak benne. Kezdve a vákuumban való beszélgetéssel, emberi írásokkal a citadel alján (m1m).." - Nem szövögetek elbaszott összeesküvés elméleteket, az univerzumhoz viszonyítva logikus a végkifejlet, nem vártam nyálas befejezést se hosszút az elsőé is rövid volt ahogy a másodiké is. Mindkettő utolsó missziója befejezhető volt bő másfél óra alatt ha ügyes voltál.

Ex0dus : a cataliyst ciklusát töröd meg, nem az életét, azt hittem ez azért triviális.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák