Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
LÉGTERELŐ HEGYEK !!!!!!!!!!!!
Persze hogy keletkeznek új kérdések, de az már az univerzum további sorsa, nem Shepard sorsával kapcsolatos.
Mindemellett, fenttartom azt a teóriát, hogyha fenn akarnak tartani egy ilyen franchiset, nem zárhatják le éles különbségekkel a történetet, ellenben csak előzmények lehetségesek.
Krogan-ek bosszút akarnak állni, ha nem lenne Bakara, akiről Wrex folyamatosan áradozik mennyire egyben tartja a népet.
Az asarik kapcsolatát Javik tökéletesen leírta, amúgysem bírtam a kék öntelt kurvákat és gyanús volt a fejlettségük, nagyon jó csattanó volt az istennős téma.
A geth quarian konfliktus, na az nonplusz-ultra volt, kvázi az alapsztori teóriája kicsiben. Igaz itt én kevésbé voltam szentimentális, Legion által felvázolt lehetőség logikusabb volt, mondjuk amúgyis a kedvenc karakterem volt.
Thane-ről nem tudok, nálam Grunt maradt. És nagyon jó volt a rachni harcos jelenete. A quarianokat kiírtja a geth ha a javukra döntesz.
Ezek a kérdések mind olyanok amik újrajátszással orvosolhatóak. Én azt sajnálom egyedül hogy a második végigjátszásom odalett a 2-ből, és se az overlord, se Morinth nem jelent meg ( őt választottam anno samara helyett az a jelenet is fantasztikus ), de valószínű végigtolom újra a második résztől. Nagyon sok mindent áthozott a kettőből a játék, amire áttöltéskor nem is utal.
Valty: az utolsó két perc, perfect endingnél mindent megmagyaráz, Joker és EDI nálam tökéletes utalás a happy end-re. Ha játék közben foglalkoztál velük, akkor érted miről irogatok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest