Új hozzászólás Aktív témák

• Misály

addikt

válasz ttt1 #42 üzenetére

LÉGTERELŐ HEGYEK !!!!!!!!!!!!

Persze hogy keletkeznek új kérdések, de az már az univerzum további sorsa, nem Shepard sorsával kapcsolatos.

Mindemellett, fenttartom azt a teóriát, hogyha fenn akarnak tartani egy ilyen franchiset, nem zárhatják le éles különbségekkel a történetet, ellenben csak előzmények lehetségesek.

Krogan-ek bosszút akarnak állni, ha nem lenne Bakara, akiről Wrex folyamatosan áradozik mennyire egyben tartja a népet.

Az asarik kapcsolatát Javik tökéletesen leírta, amúgysem bírtam a kék öntelt kurvákat és gyanús volt a fejlettségük, nagyon jó csattanó volt az istennős téma.

A geth quarian konfliktus, na az nonplusz-ultra volt, kvázi az alapsztori teóriája kicsiben. Igaz itt én kevésbé voltam szentimentális, Legion által felvázolt lehetőség logikusabb volt, mondjuk amúgyis a kedvenc karakterem volt.

Thane-ről nem tudok, nálam Grunt maradt. És nagyon jó volt a rachni harcos jelenete. A quarianokat kiírtja a geth ha a javukra döntesz.

Ezek a kérdések mind olyanok amik újrajátszással orvosolhatóak. Én azt sajnálom egyedül hogy a második végigjátszásom odalett a 2-ből, és se az overlord, se Morinth nem jelent meg ( őt választottam anno samara helyett az a jelenet is fantasztikus ), de valószínű végigtolom újra a második résztől. Nagyon sok mindent áthozott a kettőből a játék, amire áttöltéskor nem is utal.

Valty: az utolsó két perc, perfect endingnél mindent megmagyaráz, Joker és EDI nálam tökéletes utalás a happy end-re. Ha játék közben foglalkoztál velük, akkor érted miről irogatok.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák