- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
babkukta
senior tag
pont ettől félek.. sok a munka, kevésbé foglalkoznak a részletekkel, optimalizációval. Egy jó játékot önmagában is elég nehéz megcsinálni jól, nem úgy, h mellette csinálsz még többet. Előre látom az ajánlott követelményeknél a GTX 980at, meg a 4770k-t, 8 giga ramot
Üdvözlettel, Tibi
-
nagyúr
Nagyon szeret(t)em a Telltale-t, csuda pofák dolgoznak ott, és az első két Sam & Max szezon a világörökség prominens része Azt is megértem, hogy ennyire ráálltak az interaktív sztorikra (a WD, a WAU vagy a TftB játéknak alig-alig nevezhető), mert rengeteg pénz van benne, és nyilván nekik is jól esik a siker a sok év kínlódós talponmaradás után - és pont ezért örülök is neki, hogy befutottak, megérdemelték.
Érdekelne viszont, hogy pl. Dave Grossman mennyire elégedett a lelke mélyén ezekkel a termékekkel. Nagyon vegyes a kép:
- A történetmesélés szuper (legalábbis a WD és a WAU esetében)
- A choices and consequences mechanizmus egyelőre inkább röhejes, mint értékes (legalábbis kalandjátékos szemmel), de ez még nagyon úttörés, és láthatóan vannak követőik - idővel lehet belőle valami
- Maga a játék aspektus pedig a feltétlenül szükséges minimumra van redukálvaAz utolsó miatt személy szerint nekem no-go mindegyik - érdekelne, hogy a régi, rutinos figurák tényleg ezt látják-e a kalandjáték jövőjének, mert akik láthatóak, mind ilyesmi irányba haladnak.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
SunMount3r
nagyúr
A WD jónak tűnik, a többi eddigi feldolgozásuk számomra teljesen érdektelen. Ez a Marvel-es dolog se izgat túlságosan (inkább egy Avengers akciójáték ), de ha szavazni kéne én egy Guardians-os mellett tenném le a voksom (persze tuti nem ez lesz), abból lehetne valami vicceset is kihozni.
Én inkább arra szavazok, hogy csináljanak egy új Sam & Max-et , valami pofás rajzfilm grafikával! Hiányolom a humort a mai játékokból...[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz kakuk.tamas #7 üzenetére
Támogatom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kakuk.tamas
addikt
ADJÁK KI A WD 3. RÉSZÉT!!!
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Sirandrish
legenda
-
[Prolixus]
addikt
Plusz lesz valami teljesen saját IP-jük is. Nemtom hogy fogják bírni mindezt, ha nem vesznek fel embereket a csapatba (persze lehet bővítik a brigádot, nem tudom). Lassan az lesz a kérdés, miből NEM csinál játékot a Telltale.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Rage47
veterán
válasz Sirandrish #3 üzenetére
en a Wolf Among Us-t imádtam
-
Sirandrish
legenda
Ha már Marvel, lehetett volna más is
Az tény hogy a Walking Dead (mindkét eddig megjelent epizódja) nagyon jó. Ilyen kellemeset nagyon rég csalódtam. Mindkettő rettentő jól sikerült darab. Ámbár a Vissza a Jövőbe játékuk viszont szerintem kritikán aluli, nagyon gyengén sikerült darab.Jó lenne ha valaki mondana véleményt a többi játékukról.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
BigBlue69
őstag
Jól teszi
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
james001
veterán
Az biztos hogy ez a csapat tele lesz munkával az elkövetkezendő években,mert ugye lesz a The Walking Dead 3. évad,Minecraft-ból is csinálnak valamifélét,adják folyamatosan az epizódokat a Tales from the Borderlands és a Game of Thrones-ból,valahol olvastam hogy a Wolf Among Us-t is folytatni akarják,és akkor most a Marvel-es cuccok is jönnek
https://psnprofiles.com/kazama001
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Szólánc.
- EAFC 25
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.