Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisztianby
tag
Sziasztok!
Esetleg valakit érdekel co-op mod?
Történet alapú teljes végigjátszást szeretnék normál vagy nehezebb fokozaton. -
Yonimenn
csendes tag
Az megoldható valahogy hogy a magyar nyelv az első részben nagyobb méretű karakterekből álljon?Azért nem játszottam vele mert olyan kicsi a szövegezés hogy alig lehet olvasni.
-
Dlite
tag
Én is elkezdtem, köszönet a fordítóknak! Sebille-lel kezdtem. Még az elején járok - éppen elhagytam a hajót - de nem találom azt az opciót amivel hullát lehet enni. Ez később lesz elérhető?
-
Jacktor
aktív tag
válasz
SunMount3r #1 üzenetére
Wasteland 2-3. A harcrendszer is hasonlít a DOS-éra.
-
Ruhplus
csendes tag
Köszönjük a fordítoknak, piszok nagy munka lehetett!
-
-
Norb79
őstag
válasz
SunMount3r #1 üzenetére
Wasteland3.
-
SunMount3r
nagyúr
RPG-nek is. Mondjuk olyan vegyes harcon belüli nézetekkel, mint pl. amilyenek az XCOM-ban vannak. Jobban szeretem az FPS-t én is, de inkább pure akcióban, mint taktikai, körökre osztott harcrendszerrel inkább bejön ez. (Vegyük hozzá,hogy ez kimondottan nem Real Time harcrendszerű RPG amúgy sem).
-
Busterftw
nagyúr
válasz
SunMount3r #1 üzenetére
Meg TPS/FPS nezetben.
Halalom ez az "izometrikus" nezet.RTS-nek tokeletes.
-
duvi
nagyúr
Én újra nekivágok haverokkal egy coop végigjátszának. Ezúton is köszönet a fordítóknak a monumentális munkáért!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SunMount3r #1 üzenetére
A sci-fi témát azt mondjuk adnám én is.
-
SunMount3r
nagyúr
Ilyen RPG kellene végre megint, csak Sci-Fi sett-ben. Valahogy ezekből a sárkányos "Középföldés" dolgokból már kinőttem, vagy nem is tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Minden idők egyik legjobb RPG-jéhez végre elkészült a teljes, mindenre kiterjedő honosítás.
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Microsoft Excel topic
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest