Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Sajnos itthon valóban drága a konzol is és a játék is, de persze egyértelműen nem mi vagyunk a célpontjai a gyártóknak. Ehhez azért még hozzá tesz egy lapáttal, hogy amcsiban, angliában, 6x ennyit keresnek és vagy 25% -kal olcsóbbak a játékok és maga a gép is, a memóriakártyákkal összecsomagol bundlékról nem is szólva..
Játszok COD -ot egy angol sráccal,és mikor sír hogy nincs pénze ,azt úgy kell elképzelni, hogy eszébe sem jut például az, hogy ne vegyen meg egy premier játékot Steamen, ami megjelenik és tetszik neki, mert igazából apróság az a 20 K( 50 font ), vagy még mindig nem tette fel a 980 TI-t eladásra használt piacon fél év alatt, pedig azóta ott figyel a polcon neki, mert beugrott az 1080.helyette.
Nem egy konzollal játszik, hanem Ps4 és Switch is van neki, mert tetszik azt kész.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Béééla
őstag
Jó játék írása + jó ár elég jó megoldás arra hogy az embernek ne legyen kedve idővel túladni rajta.
2-3 ezerért megvettem volna a Lego Cityt simán, 12-ért használtan kártyán lőttem, de ennyiért nem fogom őrizgetni a polcon, annyira nem jó.
A Zelda - bár nem vagyok rajongó - viszont elgondolkoztat hogy egyszer-egyszer újra előveszem majd és ezért ne adjam el ha kijátszottam.Bélabá
-
én meg most veszem meg Gamcubra a zeldát
wesder
amúgy a használt játék piacot mint a pestit irtaná az összes konzol/játék gyártó
volt erre több próbálkozás már a múltban, de eddig nem jött be.[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Kvelstadt
veterán
válasz Dwayne Hicks #47 üzenetére
Kétféle ember van. Az egyik nem is ismeri azt az érzést hogy tényleg van olyan játék ami miatt érdemes megvenni egy konzolt. A másik megveszi a switchet akár csak w zeldaért is mint ahogy én is fogom.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Dwayne Hicks
tag
Csak a Zeldáért én sem vettem volna meg ennyiért... (Én 3 játékkal vettem: Zelda, Bomberman, 1-2 Switch). Viszont most hogy már pörgetem a Zeldát, megértem ha valaki csak emiatt veszi meg.
Ami meg a hordozhatóságot illeti, utazás közben is volt használva, meg lakáson belül is jól jön, ha nincs két tv a háztartásban- pl. nálam.
Ha valaki kevesli a játékok számát, az gondolom nem ilyen játékokkal szeret játszani. Nekem mindhárom játék nagyon tetszik. A Zelda meghökkentően jó, a Bomberman és az 1-2 meg órákig fut ha társaság jön. -
veterán
a leszállítás még mindig nem egyenlő az eladott darabszámmal, nem? A vgchartz még mindig 1,64 milliónál tart.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Slack
tag
Ez egy erősen réteg termék. Akinek pont ilyesmire van szüksége nem nagyon válogathat.
Másrészt számomra eléggé érthetetlen a hordozható konzol mint műfaj. Hova hordozzam? Miért ne otthon játszak? Ha otthon játszok akkor minek legyen hordozható? Olyat el tudok képzelni, hogy valaki napi szinten sokat vonatozik, akkor lehet értelme.
-
ViharVadász
őstag
válasz turbulencia8 #31 üzenetére
Böngészőt elérni rajta egy picikét nehézkes, de a YouTube szerint YouTube videót is lehet rajta nézni. Szóval böngésző van, csak elérése problémás.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Arcképgyáros
válasz Sirandrish #29 üzenetére
Ez nagyon jó!
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Béééla
őstag
Most jött ki a Kart, haverokkal tökéletes. Snipperclips asszonnyal is játszós. Tény hogy piszok kevés nyitócím volt és igazán mellécsaphatták volna a tehénfejést grátisz, de nem Zelda fanként is kiváló lett a Zelda (nem csodálom hogy 100-200 órákat simán látni a játékosoknál) ami kb. el is vitte a hátán a konzolt a többi cím megjelenéséig.
A 20 éves emulált játékok mondjuk pofátlan árban mennek de remélhetőleg idővel jönnek ki rá még "meglepetés" címek.@wesder
Nem indul be, mert gèphez lesz kötve a játèk
Akkor mondd hogy megy nálam a Lego City és a Zelda? Mindkettőt használtan vettem.
A fizikai kópiákon semmi megkötés nincs.[ Szerkesztve ]
Bélabá
-
Halkow.
senior tag
Nem rossz dolog ez a switch, kár, hogy a Sony magasról tesz a ps vita frissítésére pedig az engem jobban megmozgatott, mint most a switch.
-
Peat;)
veterán
A mai világban mi számít soknak. Telefonból is eladnak 60 ezresből is sokat meg 260 ezresből is sokat és nem feltétlenül váltja meg a világot a drágábbik modell. Aki szeret hordozható gépen játszani annak szerintem jelenleg sokkal jobban megéri ez a switch meg normális középkategóriás telefon, mint a legújabb samsung vagy iphone, de ahány ember annyi szokás.
-
Polllen
nagyúr
A konzol ára még emészthető lenne, de a játék árak... Majd ha beindul a használt játék piac.
Ettől függetlenül nem rossz eredmény!
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
turbulencia8
őstag
Ez tabletnek hasznalhato? Van rajta bongeszo es videolejatszo?
-
L4mie
veterán
én nagyon agyalok rajta, csak eléggé drága
párommal sokat marioztunk otthon, meg a party játékok is szimpatikusak.
Itt van készleten, kb 110k-ba kerül.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Sirandrish
legenda
Egy BMW-t is el lehet lopni...a francnak veszi meg a sok hülye több millióért...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
Én örülök a sikernek, mert így jön rá több tartalom, de el kell ismernem hogy biztosan nem vennék magamnak ilyen konzolt. Számomra olyan "nem kell" kategória.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
kolopele
nagyúr
Kipróbáltam PC - n is az emulátorral kíváncsiságból, hát ha szerinted az játszható akkor nem igazán tudok mit mondani. Szerintem semmi kivetnivaló nincs abban ha ennyit költ az ember a saját hobbijára ameddig a családnak is mindene megvan. Akkor van baj ha mindez az ő rovásukra megy.
-
big-J
őstag
Gyakorlatilag 100k-t fizetnek, hogy zeldazzanak, mert mas erdekes nincs rajt. Elkepeszto. Es az a jatek is jatszhato mar PC-n cemu-val.
-
Sirandrish
legenda
Jelen. Abban a pillanatban eladtam a WiiU-mat, amint kiderült hogy egyszerre jön a két gépre..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Cathulhu
addikt
Ertem en hogy Zelda, de ki valt amiatt mondjuk wii u-rol? Tudtommal arra is van, meg ha egy kicsit csunyabb is.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
félisten
Hát igen ,de ha megnézed, xbox one ra és Ps4 re 1 évig nem volt értelmes exkluzív cím ( order-t nem számolom annak, mert az szerintem gyenge lett), ami eladta volna, még is vitték. Itt legalább erre nem lehet panasz. Ez még csak 1 hónapja van piacon.
Én örülök a sikerének, kell ez a változatosság a játékok, konzolok terén, mert ez egy kicsit más...[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
ripla
addikt
Szóval sikeres? Akkor várható, hogy a Nintendo hamarosan beszünteti a gyártását....
-
daninet
veterán
biztos lesz rá, de jelenleg kb csak a zelda van meg a mario kart... és már elkelt a darabszám a konzolból, ezt nem értem... 1 hónapja vettem xbox-ot, ott volt a kezemben a switch és nem a pénz döntött... nekem a zelda nem annyira érdekes, más pedig egyelőre nincs
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bakter24
őstag
Kösz, nincs problémám a google használatával. 14.e óta élő rendelésem van már máshol, arra várok, ezért írtam.
"Kedves Vásárlónk!
A megrendelt terméke jelenleg nincs raktárkészletünkön, azonban rendelése továbbra is él. Amint beérkezik, felvesszük Önnel a kapcsolatot."
[ Szerkesztve ]
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
Sirandrish
legenda
-
félisten
Tökéletes megfogalmaztad az utolsó mondatoddal a lényegét, a többivel meg az egészet, ami a Nintendo.
Számomra Zelda az utóbbi évek legjobb játéka.[ Szerkesztve ]
-
s.donat
csendes tag
Párommal Wii u-n sokat elbohóckodunk, mivel sok olyan játék van rá amit ketten lehet játszani. (Platform, logikai, party játékok a haverokkal, stb.) Ő régen gyerekként egy snes tulaja volt, így sokat jelent neki a Nintendo felhozatala, engem meg belerángatott. Meglepően jól lehet szórakozni, nagyon összetett kreatív és ötletes játékok vannak a "gyerekes" külső mögött.
Beruháztunk egy switch+zelda párosra és megelőlegeztük a bizalmat, mert reméljük hogy kettőnk közös szórakozását fenn fogja tartani a konzol.
Zelda meg tényleg jó, nagyon élvezzük. Munka miatt van egy erősebb PC, amivel eljátszom kevéske szabadidőmben. Gta nagyon szép open world játék ami grafikailag profi, de zártnak és repetitívnek érzem a zelda után a játékmenetét.
Örülök az eladásoknak és remélem a siker sok játékot fog bevonzani a platformra. Mindenkinek jó a színes játék / konzolpiac.
-
kolopele
nagyúr
Közéjük tartozom én is A Zelda minden pénzt megér, ahogy PS4 - et is csak a God Of War 4 meg az Uncharted 4 miatt vettem meg. Némely exclusive cím megér egy-egy konzolt a PC mellé.
-
berVi
senior tag
Nekem 85% attachment rate remlik (= a Switch tulajok 85%-anak megvan a Zelda). A kerdes meg irrelevans,hogy mi lett volna, a Zelda egy launch title, es a launch title-nek pontosan az a dolga, hogy eladja a konzolt. Olyan nincs, hogy ne legyen launch title, mert jatekgepet senki nem arul jatek nelkul (mivel jatekgepet senki nem vesz jatek nelkul).
-
félisten
A nagy átlag által normálisnak gondolt remélem nem is sok lesz. Nintendo cím remélem annál több. ( persze azért lesz pár)Ha 3 DS-t veszem alapul akkor nem lesz gond.
Minecraft is el fogja vinni a hátán, Rime meg nagyon várós.Syberia 3, MC8 is.m Arms, Sonic is jön idén,Skyrim,Super Mario Odyssey, FIfa 18, NBA,Xenoblade Chronicles 2, Farming Simulator,Rayman, és végre Dragon Ball juhé
Dragon Quest meg szerintem egyedül el ad belőle jó pár milliót.
Lesznek játékok rá azért szépen, már most jobban , mint WII U -ra. és persze ezek vonaton, út közben. szóval..reméljük."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Duck663
őstag
Őszintén mondom, nem tudom, nem értem, ezt ki veszi meg. Teljesen komolyan.
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
Zigur
senior tag
Van már Mario Kart 8 is, és biztos vagyok benne hogy lesz elég játék rá, nem csak a Nintendo-tól. A DS-re rengetegen fejlesztenek, remélhetőleg a Switch-re is fognak.
-
Kvelstadt
veterán
Nemtom mennyi zelda fan can de az mind fog venni szerintem. Én biztos.
És igen, toljanak egyéb értelmes címeket és akkor menni fog.
Hajrá meg minden de azért kivancsi lettem volna hogy mi lett volna ha nem jön kapásból a zelda?"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
bakter24
őstag
Ez lesz életem első konzolja, ha végre érkezik belőle kishazánkba, és már 35 éves vagyok Szóval ajánlom, hogy jöjjön rá játék a jövőben is! Készen állok a függőség kialakulására, szerintem a fiammal együtt
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
daninet
veterán
Egészen elképesztő szám tekintve, hogy alig van rá normális játék
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- OpenWRT topic
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szólánc.
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest