Új hozzászólás Aktív témák
-
Köfi
csendes tag
olyan kérdésem lenne h mikor jön ki pcre?
nem tudja valaki? -
bognar110
őstag
Jönne már ki ! Nem tudja valaki hogy mikor várható a játék ???
-
Szajbee
tag
Akit irányítanak, az nem meleg véletlenül? Nagy golyózáporban is mosolyog a drága Na jó, az inkább fapofa Ha már ennyire részletes valamit tehettek volna ez ellen... Meg ha ki is nyitnák a szájukat ha beszélnek a videókban
Amúgy a kocsis rész őrült sz*r szerintem, irányítás is (pc-n legyen jobb könyörgöm), meg ahogy kihajol és valami őserővel megtartja magát
Remélem tényleg változik még a kiadásig, az 1 nagyon jó volt, bízzunk a sikerben. Ha a sztori, realisztikusság, hangulat olyan lesz, mint a GTA4-é vagy a Mafia 1-é, már megéri, szerintem azért nehéz lesz utolérniük mindkettőt, de ez szubjektív vélemény, nekem nagyon bejött amit Rockstarék elkövettek. A harcrendszer, gombok elhelyezése nagyon jó a gta-nál (jaaaaj ne bántson senki )... Na meg ha elütsz valakit, mindig röhögök mekkorát taknyolnak
[ Szerkesztve ]
-
_Scythe_
aktív tag
Pedig nyílt terepen szerintem is szar az árnyékolás, de inkább a teljes árnyalás (shading). Nézd meg az első videót, ahogy az autóval megy, szinte semmi nem tükröződik az autóról, kivéve a baltával vágott "hárd sedó"-kat, nem láttam HDR-t sem stencil shadow-t, mondjuk ebből még nem vonnék le messze menő következtetéseket, mert még anti-alias sem volt, szal az ilyen extra effektek később még belekerülhetnek, és ezt erősíti a parkolóházas jelenet is, ahol viszont gyönyörű az árnyalás. (global illumination). Persze az is lehet, mint ahogy sokan írtátok, hogy ez a konzolos verzió, és esetleg a vas nem bírja a kültéren való durva sédelést, a PC-sbe bekerülhet ettől még.
Az "elGTAsodás" meg nekem sem tetszik, barátnő+gyúrás az életben is csak az időt veszi el, nem hogy egy játékban
Azzal együtt, hogy nekem is nagy kedvencem volt az első, és ezt is nagyon várom, kicsit olyan, mint ha soha nem akarna megjelenni. Aztán nehogy az legyen a vége, hogy mire megjelenik, a képi világa elavult lesz, de a HW igénye nagyon nagy.
Szal várjuk, várjuk és reméljük, hogy egyszer csak megjelenik. -
South Velen
addikt
válasz afterburner_ #50 üzenetére
de lehet rossza szemem
Szerintem nem lehet, hanem biztos.
Pláne, hogy a GTA IV árnyékához és grafikájához hasonlítgatod. Na aztán gyönyörű! -
blint63
tag
Undorító árnyék, rossz grafika?
Ugyanazt a videót nézzük? -
afterburner_
őstag
hát nekem nem szimpi annyira...az árnyék valami undorító ezen a videón, meg a játék grafja se egy nagy valami, gta 4 közelébe sem lép sztem...de lehet rossza szemem
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
Suker10
tag
Lehet, hogy én látom rosszul, de szerintem az autó mozgásával nincs semmi baj.
Minden kanyarban fékez. Hova csúsznak ekkora sebesség mellett? A gyorsulást is lehet érezni, még a váltást is. A GTA 4-hez semmi köze. Ilyen értelemben minden jelenlegi FPS a Catacombra hasonlít. Népszerű játék volt az első rész, a kevés reklám ellenére is. Azért a kijelzőknél illene megadni a választás lehetőségét. Nem hiszem, hogy annyit rontana a játékélményen. Én optimista vagyok.Müzli 38% gyümölccsel: "Száraz, hűvös helyen tárolandó. Az elemzés értékeit a természetes termékek biológiai variáció. Hiszen ebben a gabonafélék természetes termék tartalmazhat nukleáris alkatrészek, részek és kő shell alkatrészek is." De legalább természetes.
-
puttputt
őstag
Egyetértek, én pont ezen akadtam ki a Godfather-nél... folyamatosan vissza kell járni a "Turf"-okra, mert elcsenik tőled, jobban mondva felgyújtják, elfoglalják... Na, s a Shop-ok, stb. pénzbetakarításáról ne is beszéljünk. Bár, erre van állítólag a "Don's view", bár amikor próbáltam odaküldeni a már meglévő "két muskétást", addigra már rég lekésték a bulit, meg nem valószínű, hogy a játék azon szakaszában csodát tudtak volna tenni.
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
MolGabi
aktív tag
Én sem látom értelmét annak, hogy minden olyasmit belepakolnak, ami már korábban volt a GTA-ban ... talán így akarják felvenni a versenyt a konkurencia játékkal ?!
Egyébként kár hasonlítgatni a 2 játékot, két külön műfaj ( szerintem mondhatjuk ezt így nyugodtan, a GTA - Mafia műfajt teremtettek )
-
volvoguy
addikt
az első rész azért ütött akkorát mindenkinél, mert nem is ütött - ergo én pl. abszolút nem is tudtam a játékról míg ki nem próbáltam...sztem nem is volt neki akkora marketingje mint a GTA3-nak...és sztem a Mafia első része a játékosok között vált naggyá..nem pedig a reklámhadjáratnak köszönhetően...már csak azért is, mert a GTA3-at a nagynevű Rockstar, a Mafia-t pedig egy akkor még ismeretlen cseh cég csinálta...
De jobb nála az nem vitás...
Ebben a Mafia kettőben viszont oylan baromságok lesznek, mint az edzőterem, barátnő, kajálás...mint a San Andreas-ban....és nem kell...engem idegesített amikor állandóan gyúrni kellett meg kajálni meg randizni...csomó időt vett el....
Itt maradjon meg a linearitás...!!!
Amúgy ezt előbb kezdték fejleszteni mint a GTA4-et...vagy inkább egy időben...de ez a sok baromság a San Andreas-ból került/kerül majd bele
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
MolGabi
aktív tag
Úgy tudom, a Mafia 2-őt külön írják konzolra és PC-re, szóval reméljük a legjobbakat, hogy nem egy elcseszett játék lesz. Az autó mozgása valami horror valóban !
Egyébként még van idő a megjelenésig. Nézzétek meg ( hamár többször szóba került ) a GTA4 első trailerjét, hogyan nézett ki az akkor még félkész játék. És milyen lett... Remélem itt is hasonló a helyzet, és sokkal jobb lesz, mire oda kerül a sor, hogy megjelenik.
Sokszor van, hogy a folytatás nem tudja felülmúlni az első fejezetet, remélem a Mafia-ban nem kell csalódnunk.
-
30z.Samu
félisten
"A konzolos akadás az Xbox megjelenése óta nem ritka dolog, szóval..."
Mondjuk ezt én sem értem miért nem lehet picit több időt szánni erre... egy konzolon nehogy már akadjon a játék!! Pont ezért veszed meg, mert nem akarsz bajlódni alkatrészcserével, hogy ne akadjon.
Sic Parvis Magna
-
Gyusz
őstag
A konzolos akadás az Xbox megjelenése óta nem ritka dolog, szóval...
Igazából a városban látszik nagyon, hogy nem ártana még némi optimalizálás. Egyébként szerintem nagyon jól néz ki a játék, persze kicsit csúnyább, mint néhány előzetes képen, de ugye ez általában így szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
-
ptogamer
csendes tag
Hatha nem lesz nagyobb gepigenye mint a GTA 4-nek!
-
Köfi
csendes tag
Nagyon jól +csinálták és nagyon szép lett a grafkója és tényleg hasonlít a gta-ra
de jó lett nagyon -
30z.Samu
félisten
válasz South Velen #36 üzenetére
Ez a fejlesztőtől függ, hogy mennyire érdekli őket a PC-s felhasználók lelkes tábora. Ha érdekli őket, akkor nem átportolással oldják meg. Rockstar eléggé elkényelmesedett ami a GTA-t illeti.
Sic Parvis Magna
-
T.Peter
őstag
A videóból látszik, hogy konzolon játszottak vele. A kanyarodásnál is látszik, hogy a joystick is tehet róla, hogy így kanyarodik. Nem a konzolos változatból kéne leszűrni a dolgokat, ha még azt sem tudjuk, hogy pc-n milyen lesz.
A hangok nekem is feltűntek, hogy hasonlóak. A társunk hangja tényleg egy kicsit Salieri hangját idézi. A hangulat szerintem jó lesz (a kocsik és a buszok alapban hangulatot teremthetnek), persze akinek nem jön be ez a kor, annak mindegy.
Amúgy meg túl nagy mindenkinek az elvárása, és így valószínűbb lehet, hogy elbukik. Ha az első részhez csak hozzáadnak, akkor nem. Viszont úgy néz ki, hogy el is vettek belőle. -
South Velen
addikt
Sajnos én is így látom...Beigazolódni látszik a gyanú. Mondjuk, ha az első rész sikerét meg tudná ismételni, az igen szép lenne, de mintha köze nem lenne hozzá, ez egy teljesen másik játéknak néz ki, és az inkább a GTA IV, sajnos.. Remélem legalább a történet nagyot fog ütni ismét.
-
puttputt
őstag
A filmmel nincs is semmi baj, azt-azokat én is többször láttam, tetszett/ek is..., de a játékokat azért jobban is lehetett volna, ehhez a rangos "többrészeshez" igazítani, valljuk be őszintén.
Az első része - annak - egyébként nekem jobban tetszett..., ez a második grafikában messze elmarad a várttól, olyan Vice City-s, ahogy írta vki. már korábban.:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
Ez igaz is lehet..., bár nézzük a Godfather-szériát.
Senki sem gondolta, hogy az első rész "alulmúlható", mégis sikerült... ezért volt akkora várakozás.
Azért GF nem= Mafia... inkább M1 v. 2>GF1+2 Kis éccakai matek
Nekem hosszú idő után a GTA4 jön be, mint ilyen stílű játék, meg az Operation Thunderstorm és Mohaa tetszett, mint FPS jellegű...:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
volvoguy
addikt
tudjátok van egy olyan sanda gyanúm, hogy majd ha megjelenik, rengeteg tesztoldalon fogják megemlíteni azt, hogy az első rész közelében sem ér..és hogy elGTÁsodott...már csak az autók vezetését nézzétek meg....szinte derékszögben veszi a kanyart a járgány...azért az első részben ez nem iylen volt...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
puttputt
őstag
Nagyon beüt a filmhangulat, főleg az első videónál "Várományos!"
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
30z.Samu
félisten
Grafika elég jó és szerintem eléggé feelinges játék. Remélem nem cseszik el!
Sic Parvis Magna
-
Findzs
addikt
van még ezen mit csiszolni
a kocsi mozgása béna
meg nem tudom miért kell még mindig ilyen bak lövéseket elkövetni 2009 ben mint hogy gépfegyver elől elbújik az asztal mögé még egy komolyabb légpuska is átvinné az asztallapot nem hogy egy géppityuegyébként hangulata az ott van csak tényleg ezek az apróságokat javitsák ki
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
South Velen
addikt
Nem rossz, bár az autó mozgása tényleg gáz, nem is lenne ezzel baj, de az 1. rész e téren is kiemelkedő volt, ezek után siralmasnak néz ki, Burnoutos fizika vagy micsoda lett beígérve... bár lehet csak egy kósza pletyka volt.
-
Tomekk.
aktív tag
Szerintem nem fogunk belehalni ha nem lesz km-óra, az autóversenyes küldit úgysem sütik el még egyszer, szerintem.
-
Tomekk.
aktív tag
királyságosságosság
-
ThaBoss
senior tag
hát ez szép munka!
bár tényleg picit csiszolandó...[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Elég furának tűnik a kocsi kanyarodása, viszonylag nagy sebesség mellett sem csúszkál, simán befordul, nagyon mű.
-
bejmuller
aktív tag
A végleges játékban sem lesz kilóméteróra?
Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D
-
Stiky
senior tag
Nem Don Salieri szinkje lett ennek a nemkalapos fickónak (1. vidi - aki magyaráz) a hangja?! Nagyon hasonlít.
A kocsik kezelhetősége meg talán még változni fog.
Biztos csak azért ilyen közvetlen, hogy a béta teszterek előbb eljussanak a végére.~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
MoP_FX 57
őstag
Csak nekem tűnik kissé "árkádosnak" a kocsi mozgása? Szinte azonnal utázósebességen halad. Nem lehet érezni az autó tömegét sem, pedig ez az első részben milyen valósághű volt. Nagy kár a kilométeróraért is.
-
-
Gyusz
őstag
Nekem inkább az Mafia első része ugrott be azonnal, egyedül a fedezékrendszer tűnik igazán újnak, meg nincs még HUD, továbbá az életerőt is az automatán visszatöltődőre cserélték. Szerintem jó lesz ez, nagyon.
-
félisten
Az első videó eleje eszméletlen hangulatos.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
keIdor
titán
Tényleg elég GTA-s.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
tacsk0
aktív tag
Hello
Eleg utos grafikaja van, ideje lesz beszereznem egy ps3-at
Udv tacsek
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest