Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MmDorian
őstag
Szép. Egyenlőre ennyi. Elvárások vannak, tankolás, "kresz", évszakok, irányíthatóság, meglátjuk.
Nekem a videóban az tetszik, hogy a fejlesztők kezdenek átállni erre az " egy lövés, egy halál " -ra, (esetünkben 2)
Jó lesz ez ...várjuk
[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
azt olvastam, hogy a videókban bemiutatott autók írányítása az árkád stílus, ugyanis lesz benne szimulátoros és árkádos is....hogy kiszolgálják a játékosokat....remélem a HUD visszakerül...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
kokobe
őstag
1. rész nekem is a kedvenc kgamem számalanszor kitoltam mára mai napig előveszem ujra és ujra és az a 2. rész gyerkekek ez is hatalmasat fog szolni és ha idén megjelenik esélyes év jáéka ha nem akkor meg 2010 év játéka én ezt már boritékolom is anynira biztos vok benne meg maganban is
<---AMD___ATi--->
-
konas
senior tag
Errol van szo kerem..Ez a jatek a jatekok jateka..Nalam..
A legjobban vart cim.Ennyi -
keIdor
titán
Nem bánom, hogy 2010-ben jön, mert idén is már sok jó game lesz. Ez viszont hihetetlen hangulatos.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Tomekk.
aktív tag
ez nagyon durva
-
sakeee82
aktív tag
GTA4 mehet a levesbe, bár amúgy is ott van...
-
Valty
aktív tag
Szerintem nagyot fog ütni, de már annyit húzzá szegényt, hogy kezd elmenni a kedvem tőle
-
fatal`
titán
Várjuk.
-
haris
őstag
Gyönyörű grafika, de szerintem kicsit túlbonyolítják a játékmenetet. A lövöldözős résznél kíváncsi vagyok hány gombos kombó kell ehhez a "fedezékbe vonulok-kikémlelek-lelövöm a gazt-továbbmegyek" akcióhoz.
Illetve megmosolyogtató illetve szomorú (ki-ki válassza ki a neki megfelelőt), amikor a video 3/4 énél a leszámolás közben egy fószer az autó fedezékéból lő ránk. Főhősünk lövi az autót ami pár golyó után a levegőbe repül, a mögötte lapuló fickó meg kiugri és tovább lődöz ránk. Szerintem ez ebben a formában gáz.
Imádom az első részt, nagyon drukkolok a kettőnek, de fenntartásaim vennak vele szemben már most.
De ne legyen igazam... -
mate0217
aktív tag
Ezt is várjuk Remélem nagyobb durranás lesz mint a godfather 2 biztos mert egy csomoan azt mondták
Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708
-
Dead_slow
tag
Az első rész máig a kedvenc játékom, de ez , bár az autók irányítása elég furcsa.
-
Szab02
aktív tag
Várjuk!
http://www.panoramio.com/user/szab02
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest